|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:59
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Mała prośba do modów...
Prosiłbym modów o otwarcie niektórych tematów zamkniętych... Na przykład tego... Zamknął go Topek... A link do "tematu właściwego" podał mu Dizel... Tzn. Że "taki temat jak >>Wymyślone czary<< już był"... A kiedy kliknie się w link... Wyskakuje "Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje"... Więc proszę o otwarcie zamkniętych tematów, gdzie ktoś podał link do "wygasłego" już, czyli nieistniejącego tematu, przez co został zamknięty.
Piszcie, co o tym sądzicie.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 3 paź 2010, 16:36 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Dla mnie super
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
N, 3 paź 2010, 16:38 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Nie chodzi o to, co sądzicie o tym przykładzie, tylko o to, co sądzicie o prośbie. Możecie też dawać linki, do podobnych tematów.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 3 paź 2010, 16:41 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Re: Mała prośba do modów...
Pozwolę sobie odkopać ten temat...
Wczoraj doszło do pewnego rodzaju uprzątnięcia "O stronie". Nie, nie bójcie się, nic nie zostało usunięte. Po prostu stare lub niepozostawiającego miejsca na odpowiedź tematy zostały pozamykane. Potrzeba ta została ostatnio... zasygnalizowana przez Gustawa. Jeśli by jednak ktoś poczuł usilną potrzebę przetarcia sterty kurzu i dopisania czegoś konstruktywnego, myślę, że tutaj będzie idealne miejsce na zgłaszanie różnych próśb o tego typu rzeczy, jak zaproponował, uh, 10 lat temu Art. Oczywiście można też pisać na PW.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 15 lut 2021, 11:53 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Serio pokasowałeś moje wspaniałe wiadomosci? Czyli trud poszedł na marne :c
|
Pn, 15 lut 2021, 11:54 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
viewtopic.php?f=2&t=724Proszę o otworzenie tego tematu. Pełen wyśmienitej rozrywki, olbrzymie pole do dyskusji.
|
Pn, 15 lut 2021, 14:58 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|