|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:15
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Moje widzimisie czyli Jak by wyglądały relacje z PR z NGE
Autor |
Wiadomość |
ManiacComics3445
Norman
|
Moje widzimisie czyli Jak by wyglądały relacje z PR z NGE
Tutaj taki felieton, który przygotowałem na dziś...
Uwaga będą spoilery do Evangeliona więc...będę starał się ucinać...
Relacje z Kretesem z Asuką...
Kretes: Więc taaak, my z Reksiem zrobiliśmy dla ciebie prezencik. Asuka: Jaki? Kretes: Te oto...rysunek... Asuka: [patrzy] [później patrzy zła na Kretesa] (Znów) Asuka: Czy ty jesteś głupi?! [Uderza Kretesa w policzek] Kretes: Ałałał!
Relacje z Reksiem i Shinjim... (+Kretes)
Reksio: Hau-hau-hau-hau-hau-hauu-hauu hau [Eeee...co ci się stało?] Shinji: Co ty gadasz? Kretes: Mówi co ci się stało?
Relacje Koguta z Rei... Rei: Więc Kogut-Kun Kogut: Jaki Kogut-Kun, jestem Kogut Wynalazca... Rei: Zawód: Wynalazca, gatunek: Kogut... Kogut: Eeee...racjaaa... Rei: Zbytnio nie rozgarnięty... Kogut: Eeee...to może ja pójdeee...[ucieka]
Relacje Molly z Misato (+Kretes)
Misato: Więc taaak...może się napijesz? Molly: Aaaa...czy te wasze piwo jest jakiś napojem wyskokowym? Bo ja takich nie pije. Misato: Weź spróbuj! Molly: Podziękujee, ja zwykle pije zwykłą Wode. Kretes: A ja Wode smakową... Molly: KRETESIE!!! Kretes: No już, dobra, dobra...
Relacje z SEELE z Ryżokitowcamii...
Członek SEELE#1: Trzeba coś zrobić, by plan dopełenienia ludzkości się sprawdził... Członek SEELE#2: Pozostaje nam Masowo Produkowane Evangeliony... Keel Lorenz: Cisza! Mamy jeden plan zanatrzu! Mistrz Autobus: No właśnie planem do zawładnienia, całym światem, rządzić kulturą osobitą i stać się jednością. Pomocnik Mistrza: A no właśnie, Uprzejmość przede wszystkim... Mistrz Autobus: ...I Kultura osobista...
To tyle nie mam więcej pomysłów...
_________________ Lubie wszytskich na forum
|
Cz, 8 kwi 2021, 18:29 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Re: Moje widzimisie czyli Jak by wyglądały relacje z PR z NG
Hmm, fajne, ale bez znajomości tego NGE to się ciężko połapać.
Pozwólcie, że nie będę tego oceniał.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
N, 11 kwi 2021, 09:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|