|
|
Teraz jest Pt, 24 sty 2025, 14:12
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Szczera wypowiedź o HURRICANE
Autor |
Wiadomość |
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Szczera wypowiedź o HURRICANE
Witam, chciałbym poruszyć temat wielkiego bohatera Hurricane Proszę o szczere komentarze na temat tego osobnika. Przekonałem się kiedyś, jak naprawdę traktuje przyjaciół, zganiając winę na nich. Ciągle zarzucał wszystkim offtop, nigdy nie widział własnego błędu, który popełniał cały czas. Pamiętaj, że się pogrążasz i nic więcej. Jesteś i byłeś od początku, zwykłem samolubem i egoistą, który myślał tylko o sobie i nigdy nie patrzył na przyjaciół: Mysliwy, XC, ja Doktor oraz wielu innych, przeciwko którym się odwróciłeś, a jak przyszło, co do czego, nie pomogli Ci i odwrócili się od Ciebie, traktując Cię tak samo, jak Ty ich. Mówisz, że każdy jest fałszywy. Wpierw spójrz na siebie, bo w głowie pomieszało Ci się od tej gry. Wyloguj się do życia chłopaku. Pozdrawiam.
Kiedyś, jak budowaliśmy dom, to Hurrican zrzucił mnie z rusztowania, spuścił cegłę na nogę i nie zapłacił za robotę. Nie polecam żadnych układów z tym człowiekiem, bo Was oszuka.
|
So, 19 cze 2021, 10:25 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 229 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: Szczera wypowiedź o HURRICANE
Żeby się od kogoś odwrócić, trzeba być chyba wpierw ku temu komuś zwróconym (pomijam Myśliwego). Aczkolwiek dziękuję za ostrzeżenie, na pewno nie będę się kontaktować z Hurricanem w kwestii budowy obiektów mieszkalnych.
Nawiasem mówiąc, czy to jakaś pasta? Bo zwrot "Mówisz, że każdy jest fałszywy. Wpierw spójrz na siebie, bo w głowie pomieszało Ci się od tej gry." brzmi totalnie jak z jakiejś pasty
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
So, 19 cze 2021, 10:48 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
To pasta
|
So, 19 cze 2021, 10:48 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 661 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Ale jak pasuje! W głowie się ludziom przewraca od tych Reksiów!
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
So, 19 cze 2021, 10:56 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
A czy ja coś szczegółowo narobiłem w tym Fandomie?
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
So, 19 cze 2021, 18:20 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|