|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:30
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Ulubiony epizod
Lubicie burzyć mury dzielące narody? Może wolicie budować maszyny? A może najbardziej lubicie strącać kosmiczne statki za pomocą buraków? Powiedźcie, jaki epizod lubicie najbardziej w grze RiU. Mam nadzieję, że takiego tematu nie ma, bo mogłem znaleźć tylko temat o 6. Kurakis i 5. Indor. A jak jest, a ja jestem ślepy to niech modzi to po prostu usuną. Ja najbardziej lubię epizod 8. Jajo Śmierdzi. Lubię końcówki, do tego ten epizod był całkiem trudny. Lubię czasem znowu sobie w niego od tak, nie grając od początku gry pograć.
|
N, 26 paź 2014, 08:03 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Re: Ulubiony epizod
Ja nie mam szczególnie ulubionego epizodu, ale moim zdaniem bardzo ciekawym epizodem był Kurakis. Jest bardzo fajnym epizodem, z tego względu, że można pojeździć sobie samochodem i wystartować w wyścigach. Oprócz tego, interesujące były czerwie, które musieliśmy odganiać za pomocą radia, dodatkowo Twierdza Barona, jak i sama postać Żabby. Przyznam, że Baron ma w sobie to coś, co czyni go bardzo barwną postacią. No, Kot Kott również był frapujący, mimo tego, że praktycznie nic o nim nie wiedzieliśmy, prócz tego, że jest Fermentem i hoduje cenna lebiodkę. Reszta była dosyć, dosyć. Zawsze gdy skończyłem przechodzić tą grę, to gdy później nadarzała się okazja do grania, włączałem właśnie tą planszę, aby pograć i porobić cenne screeny z gier, gdyż mogą mi się zawsze przydać .
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
N, 26 paź 2014, 19:43 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Moim ulubionym epizodem jest epizod pierwszy ''Inwazja'', w sumie nie za bardzo pamiętam tej gry, ponieważ grałem w nią zaledwie dwa razy w życiu. W pierwszym epizodzie lubię walkę z UFO z użyciem buraków, oprócz tego budowa wajhadłowca też bardzo mi się podobała.
|
N, 26 paź 2014, 20:21 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Jakoś niedawno grałem w UFO i sobie przypomniałem wszystko. Te wspomnienia z dziecięcych lat, kiedy się namęczyło, by rozwiązać niektóre problemy i głowienie się nad znaczeniem podpowiedzi od Fermenta Kota... Niezapomniany okres, jakby nie patrzeć. Co lepsze, i tu się przyznaję - nadal zostało mi w głowie, że najlepszy epizod to "Indor" właśnie.
Dlaczego? Sam do końca nie wiem, ale lubię strasznie burzyć mur. Jest w tej minigrze coś takiego, co napawa mnie niesamowitą radością... Ach, chyba niedługo znowu zagram.
_________________ Mahna mahna...
Whovian.
Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
|
Pt, 27 lut 2015, 08:10 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Moim ulubiony epizodem są "Przygotowania", bo ja to tam zawsze lubiłem budować wynalazki Koguta xD Indor też jest fajny, ale ulubionym pozostaje epizod drugi.
//odczuwa dziwne wrażenie, że taki temat już gdzieś był
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 28 lut 2015, 13:50 |
|
|
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 8 sty 2016, 20:15 Posty: 743 Lokalizacja: Świat Rur
Naklejki: 5
|
Podobał mi się drugi bo lubię budować maszyny w Reksiu.
Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
|
So, 20 lut 2016, 20:19 |
|
|
Anonim944
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 lip 2021, 12:07 Posty: 36 Lokalizacja: Siedziba Zakonu Ryżokitowców
|
Podróż była całkiem fajna (np. kalibracja Kretesa ) ale też lubię Inwazję.
|
Pt, 2 lip 2021, 13:41 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Hmm ja bardzo lubię budować, więc mi spodobał się epizod 2. Raczej mój ulubiony, ale lubię też jajo (epizod 8.) oraz Kurakis (epizod 6.) uwaga na sąsiedztwo "8" i ")", bo powstaje " " //Dawid6
|
Pt, 2 lip 2021, 13:44 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Najbardziej lubię epizod drugi, szósty z tym wyścigiem jakby, i dwa ostatnie epizody (oprócz tej ostatecznej walki z Jajfajterami)
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Pt, 2 lip 2021, 13:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|