|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:25
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Kretes nie śpiewa
W poprzednich dwóch częściach Kretes podśpiewuje, gdy długo pozostajemy bezczynni w grze, naśladując ścieżkę dźwiękową (w RiU tego nie robił, może dlatego, że twórcy nie wpadli jeszcze na ten pomysł, a może komandor powstrzymywał się od tego, żeby nie zrazić do siebie Reksia kolejnymi swoimi dziwactwami? - taka lorowa hipoteza). W Kapitanie Nemo nagle znowu Kretes nie śpiewa. Jak myślicie, czym jest to spowodowane? Tym słynnym gonieniem terminów podczas produkcji czy może była to jakaś decyzja kreatywna, ponieważ twórcy uznali, że to nieśmieszne czy niepotrzebne? Ja chętnie usłyszałbym Kretesa śpiewającego np. w XIX-wiecznym Egipcie, a wy?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 4 maja 2020, 15:46 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Re: Kretes nie śpiewa
No nie wierzę!, No nie wierzę! No nie wierzę!
|
N, 7 cze 2020, 20:11 |
|
|
Anonim944
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 2 lip 2021, 12:07 Posty: 36 Lokalizacja: Siedziba Zakonu Ryżokitowców
|
Re: Kretes nie śpiewa
Szkoda że Kretes nie śpiewa w RIKN ja bym z chęcią posłuchał takiego Bluesa
|
N, 4 lip 2021, 12:45 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|