|
|
Teraz jest So, 19 kwi 2025, 09:01
|
Autor |
Wiadomość |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 230 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
 Re: Eliminacje
Eliminuję Lisa Chytrusa bo kradnie
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny 
|
Śr, 23 cze 2021, 16:00 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Eliminuję Krettiego, bo stawia mi opór
_________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
|
Śr, 23 cze 2021, 16:21 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
|
To może teraz ja. Bozbywam się Młottsona, bo TAK
_________________ Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featuredAvatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
|
Śr, 23 cze 2021, 16:29 |
|
 |
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Pozbędę się Mistrza Zakonu Średniowiecznego, ponieważ nie wiem, o którą postać chodzi.
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
Śr, 23 cze 2021, 16:39 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
tego samego dnia Kapitan Maldurf Von Kretoff w celu przygotowania II Miedzyplanetówki do obrony przed stacją Eggkiller utytułował się Wielkim Kretonissimusem i rozpoczął Wielką Czystkę potajemnie mordując Molly by zdobyć władzę absolutną
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Śr, 23 cze 2021, 17:49 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Usuwam Królową Śniegu, ponieważ utopiła się w kałuży błocka.
Koń Robert Barandalf Biały Szalony Kapelusznik Wódz Masajajów Shlafrock Holmes Robinson Kozoe Herr Erfinder Hahn Kapitan Nemo Kogut Wynalazca Smokręt Wódz siedzący byk po turecku Chomik Diesel Listonosz z Paryża Spielmauster Mistrz Autobus Gulguldryk gryfindyk Dorożkarz Pan Gąsienica Marcowy Zając Wanda Niken Krzysztof Kogut Doktor Rollingstone Suseł Karczmarz Biały Królik Szaman Rafiku-Miku Bobromir Salwadoryk Dżin=
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Śr, 23 cze 2021, 18:42 |
|
 |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 230 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Wywalam Pana Gąsienicę za karę, bo nie oddał scenariusza do CoS2
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny 
|
Śr, 23 cze 2021, 19:54 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Czemu skróciliśmy?  Eliminuję Dżina, bo wykorzystałem wszystkie 3 życzenia Barandalf Biały Szalony Kapelusznik Kogut Wynalazca Smokręt Chomik Diesel Spielmauster Mistrz Autobus Gulguldryk Gryfindyk Marcowy Zając Suseł Biały Królik Bobromir
|
Śr, 23 cze 2021, 19:56 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Usuwam pozostałe postacie z Krainy Zegarów, ponieważ zagubiły się w czasie.
Barandalf Biały Kogut Wynalazca Smokręt Chomik Diesel Spielmauster Mistrz Autobus Gulguldryk Gryfindyk Bobromir
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Śr, 23 cze 2021, 20:01 |
|
 |
Newt Salamander
Starszy Norman
|
Usuwam postaci z podwórka, bo są w norze Kretesa
Wygrał Mistrz Autobus, pozdrawiam
|
Śr, 23 cze 2021, 20:53 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Mistrz Autobus aresztuje Koguta Wynalazcę i skazuje go na śmierć za pomoc ich wrogom
Chomik Diesel Mistrz Autobus
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Śr, 23 cze 2021, 20:53 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Eliminuję Trzaskowskiego, bo to nie ta lista.
Lech Wałęsa Aleksander Kwaśniewski Lech Kaczyński Bronisław Komorowski Andrzej Duda
|
Cz, 8 lip 2021, 13:44 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
usuwam Bolka bo mieli być POSTKOMUNISTYCZNI, A BOLEK JEST AGENTEM
Aleksander Kwaśniewski Lech Kaczyński Bronisław Komorowski
|
Cz, 8 lip 2021, 14:02 |
|
 |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
|
Mołotow wypił swój koktail i zdeh
-Ł. M. Kaganowicz -K. J. Woroszyłow -N. A. Wozniesienski -A. N. Kosygin -A. I. Mikojan -N. A. Bułganin -Ł. P. Beria
|
Cz, 8 lip 2021, 18:35 |
|
 |
Doktor
Się Odezwał
|
~~~~~
Ostatnio edytowano N, 23 cze 2024, 21:37 przez Doktor, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 8 lut 2023, 20:27 |