|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:33
|
Niewykorzystany dialog Molly w grze Reksio i Ufo
Autor |
Wiadomość |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: Nie wykorzystany dialog Molly w grze Reksio i Ufo
No nie wiem, czy taki szczególik wystarczyłby, żeby powstrzymać naszych Kretonów przed umieszczeniem go w grze
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
N, 19 wrz 2021, 22:24 |
|
|
Tori
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 26 sie 2021, 08:07 Posty: 38 Lokalizacja: Gdzieś, lecz niewiadomo gdzie.
|
Może by i umknął, ale woleliby nie ryzykować nieprzyjemności.
Teraz to takie lokowanie produktów jest modne, lub treść sponsorowana.
|
Pn, 20 wrz 2021, 07:23 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Przecież gdyby lokowanie było za darmo, to tym bardziej ludzie w tamtej firmie powinni się cieszyć.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 20 wrz 2021, 08:51 |
|
|
Tori
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 26 sie 2021, 08:07 Posty: 38 Lokalizacja: Gdzieś, lecz niewiadomo gdzie.
|
Ale pewnie musieli by pewne kontrakty zapisywać, żeby zrobić darmową reklamę, ale komu by się chciało. Stąd takie zwątpienie i zrezygnowanie z tego dialogu. Zawsze można potraktować to jako takie smaczki w plikach gry.
|
Pn, 20 wrz 2021, 20:02 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Jeśli tak, to "na Kopiec kreta i Kilimandżaro" też mogłoby zostać uznane za reklamę... Próbuję sobie teraz intensywnie przypomnieć, czy były jeszcze jakieś przypadki ewidentnego lokowania produktu w PR
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Pn, 20 wrz 2021, 20:20 |
|
|