|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:25
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Pszczoły
Kogo też irytowały te pszczoły w RiSP?
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
So, 27 sie 2022, 21:02 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: Pszczoły
Zdecydowanie najtrudniejszy przeciwnik obok tych strzelających. Jasne, że nagromadzenie pszczół potrafi irytować. Wprowadzają natomiast do minigierki trochę taktyki związanej z ich lurowaniem, czyli zaciąganiem w miejsca, w których mniej nam przeszkodzą.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 28 sie 2022, 08:32 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Właśnie I oni się pojawiają na każdym poziomie Na każdym poziomie jest choćby jeden szczur z armatą i jeden rój pszczół
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
N, 28 sie 2022, 11:05 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Dla mnie pszczoły są zdecydowanie trudniejsze i bardziej wkurzające od Kaszalotów, bo z tymi to chociaż wiadomo, jak się poruszają i że nie zmienią wysokości. A pszczoły mają to do siebie, że często ustawią się w jakimś martwym punkcie rzutu bombą - za nisko albo za wysoko. Mały problem, jak jest gdzie uciec na bok. Ale jak wokół są dziesiątki pułapek, albo same małe platformy, między którymi trzeba skakać (a jak pszczoły nadlatują z góry, to nawet tego się nie da zrobić). Zdecydowanie najgorszy przeciwnik. Ja zawsze pozbywam się ich tak szybko, jak tylko mogę (najchętniej bombą, ale różnie to bywa...), bo potem może już się po prostu nie dać.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
N, 28 sie 2022, 22:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|