|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 18:56
|
Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIWC
Autor |
Wiadomość |
smrk
Stawia Opór
Dołączył(a): Wt, 11 sty 2022, 20:22 Posty: 8 Lokalizacja: Tu, potem tam.
|
Re: Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIWC
Moją ulubioną lokacją jest Średniowiecze, uwielbiam Turniej Rycerksi, czasami przechodzę go sobie po 5 razy. Fajne jest też to, że spotykamy słynną Monę Lisę i kota Leonardo Da Vinci i budujemy z nim helikopter. I właśnie w tej lokacji poznajemu Nostradamusa.
_________________ ____________ miłego dnia :> ~smrk
|
Pt, 14 sty 2022, 13:01 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RIWC
Ja podobnie jak przedmówcy kocham średniowiecze, oczywiście ze zbliżonych powodów - turniej, fajna budowa i spotkania z Nostradamusem. Plus to chyba taka najbardziej "nieliniowa" epoka. Trzeba trochę pogłówkować, poszukać informacji o tym i o owym, połazić, popytać... Przyjemnie. Ale uwielbiam też przyszłość, ze względu na ten niepowtarzalny, mroczny nastrój, fajne ścigacze, monolog Kretesa no i to, że tam najbardziej wychodzą te wszystkie anomalie czasowe, które tak bardzo lubię rozkminiać, jej! No i to przefantastyczne spotkanie z kogutami... Scena bardzo niepokojąca, smutna, ale no genialnie wciśnięta. Tylko same kanały się leciutko dłużą, zwłaszcza jak zna się już rozkład rur na pamięć. Dlatego chyba średniowiecze wygrywa, bo tam jak dla mnie takich nużących rzeczy nie ma, no i jest cudowny wybór świetnych postaci. Karczmarz ze swoim stryjem, Koń Robert, Kot Leonarda, Herold Harold... i genialni rycerze biorący udział w turnieju (co z tego, że ich cały "charakter" to tylko imiona?)
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Śr, 31 sie 2022, 01:15 |
|
|