|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:28
|
Etapy z którymi sie meczyliscie
Autor |
Wiadomość |
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
Naklejki: 0
|
Re: Etapy z którymi sie meczyliscie
Racja, wulkan też łatwy nie był.
_________________ Allons-y Alonzo
|
Pt, 15 lis 2013, 14:29 |
|
|
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Mapka i trochę te działo kur.
|
Pn, 18 lis 2013, 19:11 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Na myśl przychodzi mi tylko jedna część gry, mianowicie zagadka z piosenką księżniczki. Kompletnie nie wiedziałem co mam zrobić, aby odzyskać jej ulubioną melodię. Gdybym chociaż wiedział, że trzeba coś pokombinować z kurami na zewnątrz, może bym to wcześniej przeszedł, a tak udało mi się to dopiero po kilku latach. Byłem już wtedy trochę starszy, także pozostałe części gry nie sprawiały mi większych problemów.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 4 paź 2014, 17:05 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Ja z kolei przy tych butelkach uparcie dawałem złą formułę, bo była dla mnie nierozróżnialna
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Cz, 12 lis 2020, 21:37 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Mapy nigdy nie udało mi się przejść, etap na wulkanie też zawsze długo mi schodził, bo próbowałem go przechodzić na pałę. Pamiętam, że na samym początku trudności sprawiło mi budowanie latawca, bo myślałem, że trzeba zbudować coś innego, a narrator się ze mnie śmieje.
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Wt, 21 maja 2024, 09:43 |
|
|