|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 09:27
|
Autor |
Wiadomość |
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
Historia waszych nicków
Oj długo juz nasze forum działa, a część z was jest tu od tak dawna...
Tak mnie naszło... jako ze kompletnie nie wiem kto jest dzisiaj kim przez to, że tyle razy zmieniały się wasze nicki, a mało kto stosuje się do regulaminu i umieszcza w podpisie info, kim był kiedyś, tako chciałbym żebyście to wypisali historię swoich kolejnych nicki na forum. najlepiej z krótkimi uzasadnieniami, czemu je zmienialiście i jeszcze jakich uzywaliscie avatarów.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Cz, 21 cze 2007, 12:52 |
|
|
mycha
Norman
Dołączył(a): So, 22 paź 2005, 17:30 Posty: 252 Lokalizacja: z otchłani...
|
nicku nigdy nie zmieniałem, ale na początku miałem avatar Spielmaustera. Dosyć niedawno zmieniłem na Tomusia. Abydwa avy wybrałem ze względu na nick, który z kolei pochodzi od nazwiska.
_________________ Amigos, no more tears...
|
Cz, 21 cze 2007, 12:59 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Jeżeli to się liczy, to zmieniłem mar na Mar
Avatarów miałem dużo: Kot w butach,kapitan Nemo,babc Kretesa,Bosman a teraz mam Mimli`ego . Jeszcze kiedyś kogoś miałem, ale nie pamiętam
|
Cz, 21 cze 2007, 13:07 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Nicka nie zmieniałem. A avatar na początku tyranozur bo był
bardzo farny a potem jak dodali nowe to na robota drogowego.
Ps. Dla nie kumatych o co chodzi pogrubieniu to chodzi o to
że w nazwie jest cząstka bot.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Cz, 21 cze 2007, 13:07 |
|
|
Izzy
Głodomorek
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 20:13 Posty: 2995 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 1
|
Avków to nie pamiętam ;p. Ale nicki to dużo rady zmieniałem... xP. Hm, i chyba zostanę przy Zupie, albo wrócę do Tailsa ;x. A czemu zmieniałem? Tego sam nie wiem, jakoś tak mnie napadło... xP.
|
Cz, 21 cze 2007, 13:28 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
Na początku miałem Dizel potem Felix i wróciłem do Dizla.
Emblemat? chyba to był Bulbo ,ale nie powiem na 100%
Potem latałem między różnymi avatarami ,ale teraz co pamiętam to miałem Barandalfa, Waldiego Morsa, Ryżokitowca Egipskiego, póżniej Średniowiecznego a następnie wygrałem KonkursLiteracki i otrzymałem Avatar Darth'a Miaul'a
|
Cz, 21 cze 2007, 14:08 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Ja byłam Euresanda i będę Euresanda. To się wzięło od tego, że robiłam z bratem na kartce nowe układy planetarne. Euresanda to gwiazda w układzie Łokola. A avatary hmmm... Najpierw miałam Dame Kure, Potem Lisiczke z Szangrila, Następnie Molly, Póżniej Wande Niken i Teraz mam Masajajkę. Lubie mieć dziewczyny na avatarach .
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Cz, 21 cze 2007, 14:30 |
|
|
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): Pn, 7 lut 2005, 15:05 Posty: 1512 Lokalizacja: inąd
Naklejki: 3
|
He he, chodzi o tych "starszych" użytkowników.
@topic
Nicka miałem prawie zawsze ten sam (tylko na początku przez trzy dni), a emblemat mam ten sam. Napisałem tylko po to by spamu nie było.
_________________ Piszę poprawie po bangleszstańsku.
|
Cz, 21 cze 2007, 14:36 |
|
|
Topek
Doradca Budowlańców
|
Ja nicka nie zmieniałem nigdy, tak samo z avatarem. I chyba zostanę przy Bobromirze, taki pocieszny jest z lekka.
|
Cz, 21 cze 2007, 14:59 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
I to się zgadza.
Ja najpierw miałem Artur, potem zmieniłem na Burektor Artur i znowu wróciłem do Artura. Ze zmienionym byłem zaledwie kilka dni lub coś w tym stylu. Emblemat taką rolę tu odgrywa? xD Miałem na początku hm, lisa, potem tego co teraz mam, następnie Burektora i znowu tego co teraz posiadam.
chyba..
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 21 cze 2007, 16:25 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Jak ciebie Artur nie było to też miałem nick Artur Potem zmieniłem na Lone Star. Przez dłuższy czas go miałem. (Ulubiony bohater filmu Kosmiczne Jaja) Chwilowo (jakiś tydzień) miałem Człepsio. Niedawno Babć Artur a teraz znów Lone Star.. aha. I kiedyś byłem Młotson ale też chwilowo. Na zawsze zostanę Lone Starem bo po pierwsze większość użytkowników się przyzwyczaiła, a po drugie lubie ten nick Aha.. ta data w moim nicku jest "Fałszywa" tak na prawde pojawiłem się chyba około czerwca 2005 albo wcześniej. Wtedy jak "Wybuchła" afera z tym że nie będzie Nemo. A potem maciek_o zmienił mi hasło i musiałem założyć nowe konto.
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Cz, 21 cze 2007, 18:15 |
|
|
kamilio
Starszy Norman
|
od początku oglądam spider-mana i moją ulubioną postacią jest Venom.
|
Cz, 21 cze 2007, 19:03 |
|
|
KUBA MAJEWSKI
Norman
Naklejki: 0
|
Nicków nigdy nie zmianiałem i emblematów.
|
Cz, 21 cze 2007, 19:34 |
|
|
kamilio
Starszy Norman
|
bo jesteś nowy na forum i komu by się tak chciało co 3 sekundy zmieniać eblemat.
|
Pt, 22 cze 2007, 06:19 |
|
|
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 6 kwi 2007, 18:34 Posty: 600 Lokalizacja: Polska-PL-Żyrardów
Naklejki: 1
|
nick moje oznacza imie i datę urodzenia a emblemat miałem różne i ciągle powracałem do białego królika i Spiel Maustera a dlaczego? Biały Królik jest królikiem i je nawet lubie i myszy też czasami i już chyba nigdy nie zmienię tego
_________________Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
|
Pt, 22 cze 2007, 06:58 |
|
|