|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:23
|
Prawdziwe Przypadki Reksia
Prawdziwe Przypadki Reksia
Autor |
Wiadomość |
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
To nie jest bot to jest Sempertus Snejk
_________________Cort X-6
|
Pn, 2 lip 2007, 15:38 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Heh! Huligan12 to też był on sam się stara o moda!
Niech ktoś da mu bana na 48.
Obrażac szalonego Kapelusznika!
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 2 lip 2007, 16:01 |
|
|
Gość
|
Kolejne opowiadanie podoba mi się 7/10, a właściwie nie wiem czemu tyle chuliganów zawsze w tym temacie się ujawnia a nie w innych
|
Pn, 2 lip 2007, 16:25 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
Naklejki: 2
|
Bo to jest jedna i ta sama osoba
To pisał Sempertus Snejk
Sprawdziłem po IP i po tym że nigdy ich się nie widuje razem na Forum
Sz.K. zajmie się tym jutro lub jakiś inny Admin jeszcze dziś pomoże
|
Pn, 2 lip 2007, 16:29 |
|
|
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3
|
poza tym należy dodać że ma fajne usprawiedliwienia, na początku był brat, później kolega, ciekawe kto teraz może jego tata?
Jeszcze info dla Sempertusa - tobie Sz.K. tego nie zrobi bo ma setki ciekawszych zajęć, ale gdyby to był ktoś iny już mógłbyś czekać na policję
_________________Cort X-6
|
Pn, 2 lip 2007, 16:33 |
|
|
Gość
|
Uuu nie ładnie postępuje, bardzo brzydko wprost to jest żałosne
|
Pn, 2 lip 2007, 16:35 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
|
I widzicie! Ten kolo chciał byc jeszcze modem.
Tylko jakieś nosy by oglądał! Pan Szalony Kapelusznik jak to zobaczy to napewno coś z tym zrobi...
Od początku podejrzewałem , że Ten huligan to kumpel Sempertusa, i się umówili, że jeden ma przeklinac a drugi będzie prosił o moda , jednak się myliłem Ale od razu to było widac , że Sempentus Snejk tak potwornie mąci też i na forum....
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Pn, 2 lip 2007, 18:27 |
|
|
Topek
Doradca Budowlańców
|
To prawda, że IP Sempertusa Snejka zgadza się z IP Szamana. Sądzę że to ta sama osoba, chociażby dlatego, że nikt z zewnątrz nie zna ani Szalonego ani PanaAdmnistratora, więc nie mógłby ich obrażac. Tylko ten kto jest na forum już pewien okres czasu mógłby wiedzieć o kogo chodzi.
Sempertus Snejk musi wyjaśnić sprawę, niiech zgłosi się np. do mnie, gg: 1173889 do jutra, inaczej czeka go ban.
|
Pn, 2 lip 2007, 19:01 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
To mógł nie być on, a ktoś piszący z jego kompa, ale widzicie sami, godzina napisania posta Sempertusa Snejka jest prawie taka sama co Szamana, a to świadczy, że on mógł to zrobić. Nawiasem mówiąc, SS ma gg w ogóle?
Zaraz zaraz, ale tego posta Sempertusa Snejka mógł napisać też ktoś inny, ale nie mówię, że tak akurat jest.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Wt, 3 lip 2007, 00:45 |
|
|
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Dołączył(a): N, 20 sie 2006, 14:52 Posty: 581 Lokalizacja: z Szangri-La
|
Przepraszam za Off-Topic ale powyższy post jest według Mnie grubo absurdalny.
Do Artura:
Sempertus Snejk ma stałe IP
Czyli że na pewno to on napisał ponieważ po pierwsze nigdy ich się nie widuje razem na Forum.Po drugie użytkownik "Szaman" wiedział kto to Sz.K. i PanAdministrator więc to na pewno kto "podpadł" reszcie Forum a Sz.K mu pomógł.Oczywiście mam namyśli Sempertusa Snejka
A tak szczerze mówiąc
To ja wysłałem Sz.K. petycję o zrobienie pożądku w tym temacie a żeby nie było SPAMu czyli pisząc w skrócie:
Ja pomogłem Sempertusowi Snejkowi
A tak nawiasem też o Sempertusie Snejku:
Sempertus Snejk ma aż 3 Konta na tym Forum
Są nimi:
Sempertus Snejk,
Szaman,
salwadorek
Powyższe konta założył Sempertus Snejk i używał kolejno:
1.salwadorek (03 Gru 2006 - 14 Sty 2007)
2.Sempertus Snejk (04 Maj 2007 - ...)
3.Szaman (02 Lip 2007 - 02 Lip 2007 )
Jak można przyuważyć pomiędzy kontami salwadorek a Sempertus Snejk jest odstęp czyli zapewne Sempertus Snejk a salwadorek to ta sama osoba
|
Wt, 3 lip 2007, 06:17 |
|
|
Sempertus Snejk
Norman
Dołączył(a): Pt, 4 maja 2007, 14:28 Posty: 208 Lokalizacja: Wioska Ukryta w Liściach
|
To nie ja .
nie wiem kto to Szaman .
Salwadorek to byłem ja.
Nikogo nie obrażałem .
Nie macie dowodów .
Tzyzyfona , Artur , Pan Szalony Kapelusznik Wierzycie mi , ja nic złego nie zrobiłem . Ku*as11 , Huligan13 i Szaman to nie ja to inni użytkownicy , podszywają się pod mnie , uwierzcie mi .
_________________Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]
W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
|
Wt, 3 lip 2007, 08:57 |
|
|
Gość
|
jestem TYZYFONA <taka Erynia> a jeśli o to chodzi to ja mam nie wiele do powiedzenia w tej sprawie raczej admini lub modzi, ale być może jeśli mówisz prawdę to mogę Ci uwierzyć oczywiście jeśli mówisz prawdę
|
Wt, 3 lip 2007, 09:01 |
|
|
Sempertus Snejk
Norman
Dołączył(a): Pt, 4 maja 2007, 14:28 Posty: 208 Lokalizacja: Wioska Ukryta w Liściach
|
bo mówie prawde .
_________________Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]
W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
|
Wt, 3 lip 2007, 09:10 |
|
|
Shrek
Bardzo Stary Norman
|
O jeny, po co ci boci się rejestrują.
Niepotrzebnie robią takie problemy, a Serpentusie, nie kłam bo niewarto
|
Wt, 3 lip 2007, 09:18 |