Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 09 Gru 2007 15:14 Temat postu: Apple. Mac OS, Mac X Leopard, Tiger itd. |
|
|
Apple to taki komputer i firma produkująca te komputery. Mac Os to fajny stary systemik . Mac X Leopard to najnowszy system! Tiger X to ciut starszy od Leoparda.
No więc powiedzcie mi: Czy choć jeden z was widział kiedyś cokolwiek firmy apple (naprzykład IPODY )? Ja Osobiście mam cały dom pokryty Macintoshami Classic, SE itp.
Mam też Ipoda firmy apple i Tiger'a.
Wypowiedzcie się koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 09 Gru 2007 15:26 Temat postu: |
|
|
Macintoshe oj słyszałem . Moi koledzy nawet mają w salach informatycznych Macintoshe . Ale ja wole PC _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
WojtekSto Roz-krecony
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 09 Gru 2007 20:09 Temat postu: |
|
|
WojtekSto napisał: | Wszystkie wersje Macdrivy to wielki kicz. |
>> nie wiem bo nie korzystałem .
WojtekSto napisał: | Tak samo jak Linux. |
>> Nie masz racji linux jest lepszy od windows'a w pracy . Bo gier na niego nie ma . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
WojtekSto Roz-krecony
|
Wysłany: 09 Gru 2007 21:12 Temat postu: |
|
|
Wiem, że Linux jest dobry do pracy, ale mi się nie podoba, jak kupiłem kompa to był z Linuxem, po kilka dniach zainstalowałem Macdrive i takie same wrażenie jak przy Linuxie. więc zainstalowałem dobrego XP. _________________ Wejdźcie, a dostane złoto:
http://s14.bitefight.onet.pl/c.php?uid=57832
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 10 Gru 2007 17:12 Temat postu: |
|
|
A ja nie mam żadnego 'Jabłuszka' i pompuje kasę do Micro$oftu ... W sumie, dobrze mi z tym . _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 12 Gru 2007 20:01 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że pierwszy był system Apple, a Microsoft ściągnął to od Apple _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
lesiolesio Starszy Norman
|
Wysłany: 13 Gru 2007 17:26 Temat postu: |
|
|
Cytat: |
>> Nie masz racji linux jest lepszy od windows'a w pracy . Bo gier na niego nie ma . |
Co ty za pierdoły gadasz. Jest i to dużo. My Mac'ki mamy w szkole po prostu kompy. Te komputery stosuje się w drukarniach i firmach prasowych. Jak się domin nie znasz to lepiej nie pisz. Fakt jest taki że Linux jest wydajniejszy od Windowsa i tyle a Vista to przykład niewydajności. Za dużo niepotrzebnego kodu. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 13 Gru 2007 20:25 Temat postu: |
|
|
lesiolesio napisał: | Co ty za pierdoły gadasz. |
>> "Pierdoły" to tu masz w nosie .
lesiolesio napisał: | Jest i to dużo. |
>> Jest wiele gier na linuxa ??? Założę się , że na Windows'a jest o wiele więcej
lesiolesio napisał: | My Mac'ki mamy w szkole po prostu kompy. Te komputery stosuje się w drukarniach i firmach prasowych. |
>> ŁaŁ czego ty mi nie powiesz.
lesiolesio napisał: | Jak się domin nie znasz to lepiej nie pisz. |
>> I kto to mówi. Jak zwykle uważasz się za lepszego od wszystkich.
Powiem ci jedno nie jesteś pępkiem świata.
lesiolesio napisał: | Fakt jest taki że Linux jest wydajniejszy od Windowsa i tyle a |
>> Ty też "pierdoły" gadasz bo jak ja to napisałem to mówisz , że się nie znam.
lesiolesio napisał: | Vista to przykład niewydajności. Za dużo niepotrzebnego kodu. |
>> Brawo za odkrycie Ameryki !!!
I po raz kolejny Lesio pokazywał jaki "on mądry" i mu się nie udało .
Bo on by tylko się starał się mnie obrazić i zdołować . Bo on kocha udawać cwaniaczka. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 14 Gru 2007 10:59 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | Nie wiem czy to prawda ale słyszałem że pierwszy był system Apple, a Microsoft ściągnął to od Apple |
Tak. Właśnie. W którymśtam windowsie są takie same teczki jak w applu X!
Wygaszacz ekranu z któregośtam maca jest w windows xp!
Pozatym na pc niezainstalujesz macintosha, ale na applu zainstalujesz windowsa! Widzicie maci lepsze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 14 Gru 2007 16:18 Temat postu: |
|
|
lesiolesio napisał: | Cytat: |
>> Nie masz racji linux jest lepszy od windows'a w pracy . Bo gier na niego nie ma . |
Co ty za pierdoły gadasz. Jest i to dużo. My Mac'ki mamy w szkole po prostu kompy. Te komputery stosuje się w drukarniach i firmach prasowych. Jak się domin nie znasz to lepiej nie pisz. Fakt jest taki że Linux jest wydajniejszy od Windowsa i tyle a Vista to przykład niewydajności. Za dużo niepotrzebnego kodu. |
Założył bym się z tobą o racje że ja jestem lepszy od ciebie. _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 14 Gru 2007 17:09 Temat postu: |
|
|
Ja pamiętam jak przez mgłę, że jak byłam malutka, to w domu stał fajny Mac... Uważam, że produkty apple'a są solidne i dobrej jakości. A co do wypowiedzi Pingwinka96 to... o co chodzi? |
|
Powrót do góry |
|
|
Tomek 31195 Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Sty 2008 16:55 Temat postu: |
|
|
Windows rządzi! na linuxie i macach sie nie znam, ale wiem że w komputerach apple'a nie ma stacji dyskietek (wbrew pozoromm n ie są przestarzałe). na linuxa jest mało gier, a jak juz to dziadowskie. windows jest dla mnie łatwiejszy w obsłudze. _________________ Spuśćmy bombę atomową na Kokoszki i Kiełpino Górne... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 05 Sty 2008 12:18 Temat postu: |
|
|
xDominik napisał: | lesiolesio napisał: | Co ty za pierdoły gadasz. |
>> "Pierdoły" to tu masz w nosie .
lesiolesio napisał: | Jest i to dużo. |
>> Jest wiele gier na linuxa ??? Założę się , że na Windows'a jest o wiele więcej |
Na Windowsie owszem jest więcej ale 99% gier z windowsa da się odpalić na linuxie _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
|