FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Wasz stosunek do policji...

Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> O różnych innych rzeczach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Bad Witch
Taki Cichy Jakiś

PostWysłany: 22 Lut 2008 12:32    Temat postu: Wasz stosunek do policji... Odpowiedz z cytatem

Czyli cykl poważnych tematów by Parafraza. xD

Witam was.

Jestem ciekawa jaki macie stosunek do policji?
Zastanawia mnie ostatnio, dlaczego coraz więcej ludzi, najczęściej "szczeniaków", nienawidzi policji. Gdy słyszę, jak to Peja rymuje o tych, za przeproszeniem "psach" albo "szmatach", to aż żal.
A te wszystkie napisy na murach - HWDP czy Pie**** policję - o czym to świadczy? Że młodociani nienawidzą policji, ponieważ ktoś może przyprowadzić ich do porządku? Że ktoś zabrania im ćpania, picia, palenia, kradzieży, napadów?!

Mój stosunek do policji?

Szanuję ich, i to co robią.

Bałabym się myslec, co by się działo, gdyby nie byłoby policji...

Wyrażajcie swoje opinie o tym...
Bambosz
Treser Cegieł

PostWysłany: 23 Lut 2008 19:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szanujesz ich za to co robią, tylko powiedz mi właściwie co oni takiego robią? oczko
Na ulicach pełno złodzieji, gwałcicieli, morderców itd. a oni się chwalą że złapali ludzi którzy robili napisy do filmów ja tu tylko sprzątam
BTW. Peja - tego człowieka, jak i całego hiphopolo kompletnie nie trawię
Gość

PostWysłany: 26 Lut 2008 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Wami.Ja nie lubię takich jak Peja,o których wspomniał wcześniej Bambosz.Ja szanuję policję,za to co dla nas robi.
Powrót do góry
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu

PostWysłany: 26 Lut 2008 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hu hu ha. Jakie poważne tematy! Podoba mi się ^^. Aż spojrzałem na datę czy aktualne.

Też mnie zastanawia czemu się tak wyrażają... Najczęściej tak mówią, nie że mają taki pogląd, po prostu taka "moda". Aktualnie się kończy.

Co do skuteczności. Nie można oceniać ogólnie... Jedne sprawy kończą się skutkiem pozytywnym, a inne się włóczą latami, a rozwiązania nie widać... To zależy od danej osoby policjanta i jaki ma stosunek do swojej fuchy.

A moje zdanie. Szanuje policje za to co robi, lub co może zrobić. Stosunek jako taki mam neutralny. Całkowicie jestem przeciwny tego typu odzywkom.. Choćby jak na ulicy zauważy p. i mówi 'psy', to ja na głos: "Jakie psy? Tylko policja przechodzi". Ale z tego co zauważyłem ta 'moda' znika...

Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Gość

PostWysłany: 26 Lut 2008 20:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zgadzam się z Toba Michcio - te odzywki typu 'psy' znikająChociaż ja codziennie widzę chociaż jeden napis typu:,,Pie***** policje!!!''.Ja nigdy nigdy bym nie obraziła policji.
Powrót do góry
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu

PostWysłany: 27 Lut 2008 08:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oczko. Napisy z murów nie znikają same.

Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
piotrek
Starszy Norman

PostWysłany: 07 Paź 2009 07:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sorry za odświeżanie starych tematów, ale muszę tu napisać. Szanuję Policję zawsze i wszędzie za to że narażają życie dla innych Ludzi i walczą z patologią. Jak chcesz przy szpanować przed kumplami to wołasz "Jp Chwdp Acab" a jak przyjdzie co do czego to sam do Nich dzwonisz. Dzisiaj ludzie mają odwróconą mentalność i idiota, który wyrywa ławki na stadionie jest bohaterem, a Policjant który go powstrzymuje bandytą ;/ Ta moda się nie kończy - ona się rozprzestrzenia, zwłaszcza na stadionach. Swoją drogą nie wiem co za idiota wymyślił, że jak lubisz oglądać bale to nienawidzisz Policji ;/ Mój Ojciec był Gliną (emeryt) i mam zamiar iść w Jego ślady!
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Pat36
Roz-krecony

PostWysłany: 08 Paź 2009 08:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój stosunek?Dość dobry.Wkurza mnie że np. na budynku szkoły pisze "Je*** policje"
arturros
Wydalony z Nory

PostWysłany: 08 Paź 2009 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Według mnie policja to osoby godne zaufania.
Odzywki typu ta Je<Cenzura>a Policja.
Na szczęście w mojej klasie nie ma czegoś takiego.
Choć moja klasa idzie na dno.

Chodź jedne spostrzeżenia na tym forum mi się spodobały
Cytat:
(...)i idiota, który wyrywa ławki na stadionie jest bohaterem, a Policjant który go powstrzymuje bandytą(...)

Cytat:
(...)Choćby jak na ulicy zauważy p. i mówi 'psy', to ja na głos: "Jakie psy? Tylko policja przechodzi"(...)

Co do wspomnianej wcześniej Peji.
To osoby:
NIE MAJĄCE ZA GROSZ GODNOŚĆI
KLNĄ,RAPUJĄ O GŁUPOTACH itp.
(Byłem w miejscu gdzie lubiano Peje ale to moja sprawa ^^)

Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen
Marta
Operator Łopaty

PostWysłany: 08 Paź 2009 19:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stosunek? Neutralny.
Ja nic nie robię im, oni nic nie robią mnie..
Napisy? No cóż, jeżeli ktoś jest na tyle bezmyślny żeby bazgrać po murach to proszę bardzo.
Ja sama nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła.
Poza tym, niektórzy chyba na serio myślą, że oni są niewinni, tylko policja to ,,ZUO". Gdyby nic nie robili, to policja nie miałaby czego się czepiać. I oczywiście gdy zobaczę policjanta nie reaguję jakoś specjalnie. Tak jak na resztę ludzi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
   Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> O różnych innych rzeczach
Strona 1 z 1

Skocz do: