Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 13 Lut 2008 18:36 Temat postu: Błąd |
|
|
Gdy wchodze w niektróre tematy to pokazuje mnie się to:
Błąd Ogólny
Could not obtain vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql_4f99_0.MYI' (Errcode: 17)
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 2704 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 688
File : viewtopic.php |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 14 Lut 2008 16:41 Temat postu: |
|
|
Mi tylko w opowiadaniach się tak pokazuje... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
mati10 Roz-krecony
|
Wysłany: 14 Lut 2008 16:48 Temat postu: |
|
|
a mi wniekturych tematach |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 17 Lut 2008 12:31 Temat postu: |
|
|
Znowu Chyba nigdy nie wejde do nie których tematów |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 19 Lut 2008 13:35 Temat postu: |
|
|
Czasem mi się tak działo jak włączałem strone Reksia lub forum ale po kilku minutach mijało ale nigdy tak się nie zdarzyło jak odczytywałem temat _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek.98 Starszy Norman
|
Wysłany: 19 Lut 2008 13:51 Temat postu: |
|
|
A jednak... Zrobiło mi się tak... Temat RiKwA czy RiKTTW co lepsze czy coś takiego a tak chciałem zobaczyć ten temat pisało tak:
"Błąd Ogólny
Could not obtain vote data for this topic
DEBUG MODE
SQL Error : 1 Can't create/write to file '/tmp/#sql_4f99_0.MYI' (Errcode: 17)
SELECT vd.vote_id, vd.vote_text, vd.vote_start, vd.vote_length, vr.vote_option_id, vr.vote_option_text, vr.vote_result FROM phpbb_vote_desc vd, phpbb_vote_results vr WHERE vd.topic_id = 2704 AND vr.vote_id = vd.vote_id ORDER BY vr.vote_option_id ASC
Line : 688
File : viewtopic.php"
Prosze Moda lub administratora aby coś zrobił z tym _________________ Piractwu mówimy zawsze NIE! <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366 |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 20 Lut 2008 17:31 Temat postu: |
|
|
Bartek.98 napisał: |
Prosze Moda lub administratora aby coś zrobił z tym |
A może tak najperw jaka przeglądarka, bo ja na Firefoxie nie mam żadnych problemów _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 20 Lut 2008 18:57 Temat postu: |
|
|
Ja korzystam z firefox'a, i mam problemy -,-. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 21 Lut 2008 04:01 Temat postu: |
|
|
To tak jak ja. Przecież przeglądarka nic do tego nie ma, ten błąd dotyczy forum. Ale dzisiaj tego błędu nie miałem, i pewnie dlatego Ty - Bambosz - tego nie miałeś. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
eMeMeMka Roz-krecony
|
Wysłany: 22 Lut 2008 14:11 Temat postu: |
|
|
ja mam błąd ogólny jak chce włączyć temat z ankietą _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 23 Lut 2008 07:54 Temat postu: |
|
|
Ja mam explorera i wszystko działa dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 24 Lut 2008 01:53 Temat postu: |
|
|
Weźcie się opanujcie. Błąd jest w bazie danych forum, a nie w przeglądarkach, jakie używacie do jego przeglądania.
Gresh, według Ciebie działa Ci wszystko dobrze tak? Czy nie zauważyłeś żadnego posta, który informuje o tym, że komuś też wszystko działa? Ja mam Firefoxa i też jest u mnie wszystko ok. Więc czemu jedni z jednego punktu widzenia mają problem, a drudzy nie? Czy ja przypadkiem nie pisałem, że mam problem, a teraz piszę, że nie mam? - Tak. Wniosek jest taki, że teraz nikt nie ma żadnych błędów, ale wcześniej im występowały, również u mnie. Ale nie ma takiej opcji, że niektórzy mają problemy, a niektórzy nie..
Raz baza danych szwankuje, a raz nie, ale u każdego jej stan jest taki sam w tym samym czasie.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 27 Lut 2008 21:15 Temat postu: |
|
|
Niewch to Znowu |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 27 Lut 2008 21:42 Temat postu: |
|
|
Już wiem o co się rozchodzi i stąd moja rada - nie róbcie tematów z ankietami dopóki nie znajdziemy jakiegoś rozwiązania
Zgłosiłem to już kilka dni temu Sz.K. Powiedział, że zobaczy co można z tym zrobić./Grześ _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bad Witch Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 01 Mar 2008 12:42 Temat postu: |
|
|
Kacper napisał: | Oj, przed chwilą zrobiłem jeden Nie zdążyłem tego przeczytać bo miałem za mało czasu a w tedy miałem dużo postów do przeczytania przeczytałem moje ulubione tematy i kliknąłem żeby odsnaczył wszystkie tematy jako przeczytane |
Ech... więcej emotikonów się nie dało, co ?
@topic:
mi też tematy z ankietami nie działają - zresztą chyba wszystkim xD _________________ Bywam Sporadycznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|