Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
artek Roz-krecony
|
Wysłany: 22 Lut 2007 14:57 Temat postu: |
|
|
Wioska GNIEZNO nick ARTUR III WSPANIAŁY plemie GORGON
KONTYNET 33 ŚWIAT 1 |
|
Powrót do góry |
|
|
Keisha Bywalec Nory
|
Wysłany: 17 Mar 2007 18:58 Temat postu: |
|
|
nick Squiti, wioska Gryffindor, świat 1 . _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
|
kamixus Działacz Podziemia
Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 525 Skąd: z domu z czerwonym dachem
|
Wysłany: 25 Mar 2008 15:48 Temat postu: |
|
|
Heh a ja świat 9 i jeszcze ponad 42000 pkt i sześć wiosek... _________________ Pamiętaj mnie zawsze dobrze
|
|
Powrót do góry |
|
|
pakit Wydalony z Nory
|
Wysłany: 25 Mar 2008 17:04 Temat postu: |
|
|
Moja to tazapago i jestem na 17 servie, _________________ http://flamingclub.abc.pl - graj
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 30 Gru 2009 17:38 Temat postu: |
|
|
Początkowo mi się podobała, ale ilez razy można tracić wioskę...
Naprawdę ciężko się rozwinąć... _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 19 Lut 2010 19:55 Temat postu: |
|
|
Odświeżam.
Ktoś w to gra jeszcze? Ja obecnie gram na 23 świecie i 39 świecie. Nazywam się Luk90000 i na świecie 23 mam plemię ''Władcy Pierścieni - Dwie Wieże''. Chętnie bym kogoś przyjął. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Lut 2010 00:29 Temat postu: |
|
|
Ja już się zniechęciłem. Mimo, że za każdym razem (tj. po stracie wioski) cierpliwie się odbudowywałem, to żeby nie wiem ile zrobić woja, to i tak wkrótce było po balu... _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
|