Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia

|
Wysłany: 15 Maj 2008 19:20 Temat postu: |
|
|
No nie... Stary Dizel dowiaduje się dopiero tego teraz... Myślałem , że ktoś z forum tworzy grę i tak dalej , ale nie admin i się nie spodziewałem, że to jest
6 część Reksia....  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 16 Maj 2008 13:46 Temat postu: |
|
|
Widzisz jednak jest... Większość osób na forum ma już grafikę "Reksio i Miasto Sekretów! Czekamy!"... Powinieneś przeczytać wywiad z Krzysztofem Hrynkiewiczem na temat Reksia... _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lone Star Pod-ziemniak

|
Wysłany: 16 Maj 2008 21:58 Temat postu: |
|
|
I tak oto moja grafika stała się sławna xD _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 16 Maj 2008 22:07 Temat postu: |
|
|
Przykładzik:
Reksio ciągnie się i ciągnie. Jestem o ponad 80 lat starsza, a ten dalej się ciągnie. Ja ciągle go kocham. Na mojej półce poustawiane są Reksie (rzędami). Kończy mi się miejsce na kompie, więc mam ich kilka. Na każdym dominuje Rex (0 SIMSA! O_O). Mam już swoje latka, ale dalej gram i uwielbiam Reksia. Wkrótce potem umieram ( [*] ) z nadzieją powstania nowego Reksia.
To takie tylko przedstawienie przyszłości. ,,co się może zdarzyć" w cudzysłowiu. Z drugiej strony jednak Reksio ma swoje wielkie zalety, którymi są:
-zabawność
- great fabuła
- dopracowane animacje i dialogi
- i takie tam inne... Szczegóły (jakby to ujął Kretes xD).
Reksio jest fajny i Rims jest ukojeniem dla tych, którzy walczyli o nią. Pamiętacie GR? Po co powstała? Co miała robić? Owocki (pewnei mało osób będzie wiedzieć co miałam na myśli mówiąc ,,owocki")? W każdym razie nie wiem na pewno czy to naprawdę sprawka GR, ale mam taką nadzieję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Shochuu Działacz Podziemia

|
Wysłany: 17 Maj 2008 16:29 Temat postu: |
|
|
Hm? Czy ja się nie przesłyszałem?
NOWA część przygód Reksia O_O?
Po prostu brak mi słów... Ja już
prawie depresji dostawałem a tu...
proszę! Już się nie mogę doczekać tej gry
Myślałem, że z Reksiem koniec, ale się myliłem
(na szczęście ) Pozdrawiam i czekam
z niecierpliwością na RiMS  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Grześ Kierownik łopaty

|
Wysłany: 17 Maj 2008 17:33 Temat postu: |
|
|
Euresanda napisał: | Przykładzik:
Reksio ciągnie się i ciągnie. Jestem o ponad 80 lat starsza, a ten dalej się ciągnie. Ja ciągle go kocham. Na mojej półce poustawiane są Reksie (rzędami). Kończy mi się miejsce na kompie, więc mam ich kilka. Na każdym dominuje Rex (0 SIMSA! O_O). Mam już swoje latka, ale dalej gram i uwielbiam Reksia. Wkrótce potem umieram ( [*] ) z nadzieją powstania nowego Reksia.
To takie tylko przedstawienie przyszłości. ,,co się może zdarzyć" w cudzysłowiu. Z drugiej strony jednak Reksio ma swoje wielkie zalety, którymi są:
-zabawność
- great fabuła
- dopracowane animacje i dialogi
- i takie tam inne... Szczegóły (jakby to ujął Kretes xD).
Reksio jest fajny i Rims jest ukojeniem dla tych, którzy walczyli o nią. Pamiętacie GR? Po co powstała? Co miała robić? Owocki (pewnei mało osób będzie wiedzieć co miałam na myśli mówiąc ,,owocki")? W każdym razie nie wiem na pewno czy to naprawdę sprawka GR, ale mam taką nadzieję. |
Nie powiedział bym, że to dzięki GR. A co GR zrobiło w tym kierunku?(no może tyle, że chciało następnej części, a poza tym niewiele.) -_- VNS(A więc praca nas scenariuszem) powstało dzięki Sz.K, a nie dzięki GR. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 17 Maj 2008 18:11 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: |
Nie powiedział bym, że to dzięki GR. A co GR zrobiło w tym kierunku?(no może tyle, że chciało następnej części, a poza tym niewiele.) -_- VNS(A więc praca nas scenariuszem) powstało dzięki Sz.K, a nie dzięki GR. |
dnia 1 kwietnia wysłaliśmy razem z Euresandą petycję Reksiową do Aidem Media listem polecony priorytet, by powstała 6 część, nie wiemy czy ją przeczytali ale została wysłana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pat36 Roz-krecony

|
Wysłany: 17 Maj 2008 18:34 Temat postu: |
|
|
Aka dawno cię nie było .Czekam na rims odrazu jak będzie to kupię. _________________ Hej.Powracam!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 18 Maj 2008 10:48 Temat postu: |
|
|
A czy jest już pewność, że gra powstanie? _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 18 Maj 2008 11:56 Temat postu: |
|
|
Pewności nigdy nie ma, tak jak nie było przy powstawaniu Kapitana Nemo, było wiele perypetii kiedy powstawał, ale miejmy nadzieję, że zostaną one zaoszczędzone Miastu Sekretów i projekt zostanie doprowadzony do szczęśliwego ziszczenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kreton Norman

|
Wysłany: 18 Maj 2008 14:26 Temat postu: |
|
|
PIP!!
Normlanie napiszę wam wszytkim po kolei co i jak bo mam dość tej kłótni
xDominik ma swoje zdanie i wy nie możecie mu narzucać swojego zdania. Np. ja nienawidzę Naruto, a inni uwielbiają. I co z tym mam zrobić? Jajco za przeproszeniem
xDominik i to nieprawda, że seria musi mieć np. tylko 5 gier (tak strzelam). Np. takie wielkie serie jak Mario czy Sonic mają gdzieś ponad 30 gier. I jakoś dalej się utrzymują (lecz 2 gry w Sonicu były do nosa )
A tak o RiMS: mam nadzieję, że gra wyjdzie do świąt tego roku  _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 18 Maj 2008 15:58 Temat postu: |
|
|
Ja nie nazywałbym tego kłótnią, jest to tylko wymiana poglądów na temat <nie>komercjalizacji produkcji gier z Reksiem i powstawania kolejnych, każdy przedstawia swoje zdanie |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek Bywalec Nory

|
Wysłany: 21 Maj 2008 17:56 Temat postu: |
|
|
czyli w tej grze nie będzie kretesa molly i hari maty |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 22 Maj 2008 09:42 Temat postu: |
|
|
Serapis napisał: | było wiele perypetii kiedy powstawał  |
Perypetia to te drzewa co rosły na drodze?  _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 22 Maj 2008 12:18 Temat postu: |
|
|
przemek napisał: | czyli w tej grze nie będzie kretesa molly i hari maty |
raczej będą, jak by wytłumaczono zniknięcie żony Kretesa i przyjaciółki Reksia, one po prostu muszą być |
|
Powrót do góry |
|
 |
|