| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Burektor Michał Stawia Opór

| 

Wysłany: 29 Maj 2008 17:39    Temat postu: Mały bład | 
				     | 

| 

Zauważyłem mały błąd w fabule gry. Chodzi o to że ojciec Romana gdyby pomyśleć logicznie nie mógł stracić pamięci. Już tłumacze: wyruszył on tam wtedy kiedy jeszcze nie było muru a więc te dwie wioski były złączone. Nie za długo była to droga od jego namiotu do namiotu Ciapciulepcich. I tu pojawiają się dwa pytania.Kiedy Wilkoni zrzucili mu na głową głaz? I nawet jesli rzucili to dlaczego nikt tego nie zauważył? Może Ciapciulepci wybudowali mur na zapas? 

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
  | 

Wysłany: 30 Maj 2008 14:52    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Być może masz rację! W gruncie rzeczy to masz rację. Moja płyta od Ufo się rozwaliła, więc nie mogę tego sprawdzić. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Fanot Taki Cichy Jakiś

| 

Wysłany: 30 Maj 2008 20:10    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kresio Bywalec Nory

| 

Wysłany: 31 Maj 2008 08:30    Temat postu: Re: Mały bład | 
				     | 

| 

| Burektor Michał napisał: | 	 		  Zauważyłem mały błąd w fabule gry. Chodzi o to że ojciec Romana gdyby pomyśleć logicznie nie mógł stracić pamięci. Już tłumacze: wyruszył on tam wtedy kiedy jeszcze nie było muru a więc te dwie wioski były złączone. Nie za długo była to droga od jego namiotu do namiotu Ciapciulepcich. I tu pojawiają się dwa pytania.Kiedy Wilkoni zrzucili mu na głową głaz? I nawet jesli rzucili to dlaczego nikt tego nie zauważył? Może Ciapciulepci wybudowali mur na zapas? 

| 	  

Bardzo logiczne. Mógł przejść od razu do ich wioski, muru nie było! _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

Wysłany: 31 Maj 2008 09:11    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Fanot napisał: | 	 		  | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. | 	  

Być może nie było tam dogodnego miejsca do lądowania, albo nie chcieli zwracać uwagi Żabby. Albo po prostu nie wiedzieli gdzie jest wioska fermentów i wylądowali gdziekolwiek. W końcu z wysokośći mogli jej nie zauważyć. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Fanot Taki Cichy Jakiś

| 

Wysłany: 31 Maj 2008 11:06    Temat postu:  | 
				     | 

| 

mogli lecieć nisko  no i by ją zauważyli.   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Marta Operator Łopaty

| 

Wysłany: 31 Maj 2008 18:36    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Fanot, Twoje myślenie nie jest aż tak logiczne jak myślenie Burektora Michała.    _________________ Moderuję pomarańczowym.

Byłam M@rtusia 1995   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kresio Bywalec Nory

| 

Wysłany: 01 Cze 2008 15:27    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Burektor Michał napisał: | 	 		   	  | Fanot napisał: | 	 		  | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. | 	  

Być może nie było tam dogodnego miejsca do lądowania, albo nie chcieli zwracać uwagi Żabby. Albo po prostu nie wiedzieli gdzie jest wioska fermentów i wylądowali gdziekolwiek. W końcu z wysokośći mogli jej nie zauważyć. | 	  

Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kresio Bywalec Nory

| 

Wysłany: 01 Cze 2008 15:27    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Burektor Michał napisał: | 	 		   	  | Fanot napisał: | 	 		  | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. | 	  

Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Bender Roz-krecony

| 

Wysłany: 01 Cze 2008 16:31    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ale coś musi podtrzyma dynamikę gry!!!!! _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

Wysłany: 01 Cze 2008 19:42    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Kresio napisał: | 	 		   	  | Burektor Michał napisał: | 	 		   	  | Fanot napisał: | 	 		  | ja mam pytanie dlaczego na kurakisie reksio i kretes nie wylądowali odrazu w wiosce fermentów. | 	  

Dobrze, ale skoro nie wiedzieli to mogliby wylądować... 100 km dalej | 	  

Rzeczywiście mogli wylądować daleko ale może mają szczęścię?  A może po prostu twórcy gry nie myśleli o takich szczegółach i chcieli żeby był taki labirynt? | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
  | 

Wysłany: 02 Cze 2008 14:32    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Nie róbcie piramidek. 

Co do tematu to mówię Wam, fabuła RiU jest trochę faktycznie poplątana. Odp. do Fanota: Jeżeli chodzi o to lądowanie to myślę, że twórcy gry chcieli zrobić tą grę bardziej trudną. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

lukin Stawia Opór

| 

Wysłany: 03 Cze 2008 22:09    Temat postu:  | 
				     | 

| 

To prawda.Po co by miał iść przez te...hmm coś las czy coś.Mógł Przejść z namiotu do namiotu.A dlaczego stracił pamięć?

Stracił pamięć,to skąd pamiętał składniki?I dlaczego nie wyruszył nigdzie,np:by  wyszedł i był by w  w wiosce. _________________ Smutno na forum... | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kresio Bywalec Nory

| 

Wysłany: 04 Cze 2008 14:32    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ja znalazłem inny.

Kogut Wynalazca mówi:

"Najpierw, najpierw zabrali mi brata, bliźniaka jedno jajo-jowego mojego małego Kornelka"

Czy zabrali go w tym porwaniu co było jako pierwszy epizod w RiU.

Bo jeśli tak, to wątpię, żeby zdążył się tak rozbudować i zdobyć sobie taką hm... popularność. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

Wysłany: 04 Cze 2008 15:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| To nie jest błąd bo twórcą pewnie chodziło o to że zabrali go dawno temu. To by wskazywało że Kogut Wynalazca dwa razy w życiu spotkał się z kosmitami. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

|