Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Popieracie ten pomysł? |
Tak! |
|
55% |
[ 11 ] |
Nigdy! |
|
30% |
[ 6 ] |
Może i tak... |
|
15% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 20 |
|
Autor |
Wiadomość |
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 24 Mar 2008 17:42 Temat postu: Grać w duecie... |
|
|
Mam ciekawy pomysł który może być wykorzystany do kolejnych dodatków przygód Reksia. Otóż podczas zabawy można by było wcisnąć jakiś klawisz, aby do gry mogła się podłączyć druga osoba (ten pomysł wykorzystano już w grze "LEGO Star Wars" ). Ponieważ (niepotwierdzone żadnymi badaniami ) więcej niż 50 % graczy woli grać z rodzeństwem lub kumplami (ja się do nich zaliczam).
Co reszta forumowiczów o tym sądzi _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 04 Cze 2008 15:49 Temat postu: |
|
|
Ten temat dodałeś 2 razy... Należy chyba jeden skasować...a to może zrobić jakiś mod _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Fanot Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 04 Cze 2008 15:53 Temat postu: |
|
|
no było by fajnie może dałoby się tak zrobić. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 04 Cze 2008 15:57 Temat postu: |
|
|
Na pewno by się dało. W wilelu grach tak jest, a w końcu gry z Reksiem są robione przez porządną firmę i z pewnością jej pracownicy znają się na tym... |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 04 Cze 2008 19:08 Temat postu: |
|
|
Nie! Mi się ten pomysł stanowczo nie podoba! Nie lubię grać z rodzeństwem lub z rodzicami! Sam i tylko sam. Taka już moja natura...ehh. Wolę kiedy się patrzą.
Za to, ty HEROSIE podałeś dla mnie zły przykład. Dołączenie drugiej osoby w Lego Star Wars jest dość słabe. Myślę, że gdyby nie było to tak jak w tej grze, to ten pomysł byłby całkiem w porządku. Jedna osoba Kretes, druga Reksio... Może! _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Maniak Reksia Taki Cichy Jakiś
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 04 Cze 2008 19:36 Temat postu: |
|
|
Ale dla tych co lubią, chyba można zrobić taką możliwość, nie? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 04 Cze 2008 19:52 Temat postu: |
|
|
może i można ale jak to sobie wyobrażasz... Gra na dwa komputery...podzielony ekran... Gry takie jak Reksio nie nadają się do tego, nadają się jakieś co się chodzi i pokonuje stworki albo wyścigi, a nie Reksio.
To gra na myślenie nie na zręczność. Jeszcze pod to mogą pójść te minigierki na dwóch graczy... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 04 Cze 2008 21:51 Temat postu: |
|
|
Nikt nie powiedział, że podzielony ekran ma być. Może to być też bez dzielenia ekranu. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 05 Cze 2008 15:28 Temat postu: |
|
|
To muszą chodzić koło siebie... To tak jakby grał jeden... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 05 Cze 2008 19:39 Temat postu: |
|
|
Brat by chętni ze mną zagrał. ja z nim też. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 11 Cze 2008 16:40 Temat postu: |
|
|
Może by jakiś moderator zamknął jeden temat bo jest zdublowany i niektórzy piszą tu taki sam post i tam... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 15 Cze 2008 09:19 Temat postu: |
|
|
Rafi napisał: | Nie! Mi się ten pomysł stanowczo nie podoba! Nie lubię grać z rodzeństwem lub z rodzicami! Sam i tylko sam. Taka już moja natura...ehh. Wolę kiedy się patrzą.
Za to, ty HEROSIE podałeś dla mnie zły przykład. Dołączenie drugiej osoby w Lego Star Wars jest dość słabe. Myślę, że gdyby nie było to tak jak w tej grze, to ten pomysł byłby całkiem w porządku. Jedna osoba Kretes, druga Reksio... Może! |
Ale nietrzeba grać cały czas z drugim graczem jak chcesz klikasz guzik ja nie to nie. _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 15 Cze 2008 15:02 Temat postu: |
|
|
Wiecie, ja osobiście nie popieram tego pomysłu. Miałem okazję grać w taką grę na konsolce Nintendo Dual Screen i po prostu żal.pl. Nie polecam nikomu, na prawdę. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 15 Cze 2008 18:24 Temat postu: |
|
|
Wiesz że taka strona jest naprawdę? www.żal.pl ale trzeba napisać przez "ż" bo inaczej sie nie da. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
|