Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 22 Maj 2008 12:40 Temat postu: |
|
|
Dlaczego RiKMH nie wzięli ślubu? _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pat36 Roz-krecony

|
Wysłany: 26 Maj 2008 13:45 Temat postu: |
|
|
Kresio napisał: | Dlaczego RiKMH nie wzięli ślubu? | Nie ma takiej części(chyba). _________________ Hej.Powracam!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 26 Maj 2008 15:00 Temat postu: |
|
|
A Kretes z Molly? _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pat36 Roz-krecony

|
Wysłany: 26 Maj 2008 18:34 Temat postu: |
|
|
Nie rozumiem. _________________ Hej.Powracam!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 27 Maj 2008 16:02 Temat postu: |
|
|
W której części Kretes i Molly wzięli ślub? _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 27 Maj 2008 16:42 Temat postu: |
|
|
Tego nie było pokazane! Gdzieś po Ufo, chyba... Nie wiem!! _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
eMeMeMka Roz-krecony

|
Wysłany: 29 Maj 2008 13:33 Temat postu: |
|
|
Można by powiedzieć że są zaręczeni  _________________ Byłam Aguś
I'm eMeMeMka
Bo dwa eM to za mało!
eMeMeMka powraca do kin i zawstydza TurboDymo Mana xDD |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 01 Cze 2008 18:17 Temat postu: |
|
|
I mieszkają razem? To niemoralne, a to gra dla Małych i dużych . Pewnie się pobrali. A po co o tym pisać. To nie dzieje się naprawdę, a postacie są wymyślone. Tak jakbyśmy rozprawiali czy Reksio lubi kisiel? O tym decyduje scenarzysta, pan KH. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 02 Cze 2008 14:25 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: | I mieszkają razem? To niemoralne, a to gra dla Małych i dużych . Pewnie się pobrali. A po co o tym pisać. To nie dzieje się naprawdę, a postacie są wymyślone. Tak jakbyśmy rozprawiali czy Reksio lubi kisiel? O tym decyduje scenarzysta, pan KH. |
Właśnie... Czy tu jest temat: "Reksio i Kari Mata Hari się pobrali?" albo "Życie przed ślubem i po ślubie (jeżeli w ogóle był) bohaterów z Reksia?" Nie, tu jest temat o nowej grze z Reksiem. Muszę przyznać, że całkiem niezła nazwa tego nowego Reksia. Mam nadzieję, że taka zostanie. Wywiad był ciekawy, wiele się dowiedziałem i mam nadzieję, że nowa gra z Reksiem powstanie.
Pamiętam jak przez wiele, wiele miesięcy wyczekiwałem RiKN. Chodziłem po Media Marktach, Empikach, i takich tam różnych sklepach z grami. Aż się doczekałem. Kupili mi go rodzice na Święta Bożego Narodzenia. Mam również nadzieję, iż nowa gra z Reksiem powstanie jeszcze w tym roku, a jak nie to na początek następnego, ale żeby w ogóle WYSZŁA! Gier z Reksiem, dla mnie nigdy, ale to nigdy nie będzie dość. Choćby się ukazała 10 gra z serii Reksia, nieważne ile będę miał lat, kupię ją. To moje ostatnie słowo. (Trochę się rozpisałem). _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 02 Cze 2008 16:28 Temat postu: |
|
|
Widzę mije jedno pytanie wywołało kłotnię. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 02 Cze 2008 20:36 Temat postu: |
|
|
Pytanie nie do tematu i bez sensu. Kretes i Molly to postacie fikcyjne, nie mają życia prywatnego, jest tylko to co w grze. W każdym razie w grze o tym nie wspomniano. A o wszystkim decyduje scenarzysta. Chciałbym żebyśmy powrócici do tematu o nowej części Reksia.
RiMS prawdopodobnie powstanie. Co do tego wywiadu to mi się bardzo podoba, że gry z Reksiem są trudne i mam nadzieję, że RiMS będzie jeszcze trudniejsza i jeszcze dłuższa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 03 Cze 2008 19:35 Temat postu: |
|
|
no to sie bardzo ciesze,że będzie co przechodzić _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 03 Cze 2008 21:01 Temat postu: |
|
|
Jeszcze przecież nie jest nic oficjalne... ale przynajmniej oświadczył o tym pan KH , więc to nie plotki. Mam nadzieję, że gra powstanie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
komandorkretes Roz-kreca się
|
Wysłany: 05 Cze 2008 20:55 Temat postu: |
|
|
Sz K. napisał, że to będzie nowa seria przygód Reksia- czyli będą kolejne gry...
Reksio jest fajny, ale jestem pewien, że VNS zrobi jeszcze inne superfajne gry. Bo nie można w kółko Reksio i Reksio, choć Reksio jest fajny. Liczę, że powstaną inne gry VNS...
Szalony Kapelusznik napisał, że już nie będzie miał takiej władzy na forum, a rządzić będzie AM. Dla mnie zawsze będzie specjalnym użytkownikiem, ważniejszym od innych modów i adminów... choć może mniej będzie wiedział o produkcjach AM. Chętnie zarejestruje się na forum VNS, kiedy takie powstanie... _________________ Tak sądzę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 14 Cze 2008 12:59 Temat postu: |
|
|
KH odchodzi z AM, a to się porobiło... myślę, że nudziło go to ciągłe robienie gry dla małych dzieci. A przygody Reksia były inne i mu się to spodobało tak, że odszedł z firmy robiącej gry dla dzieci i założył firmę, która będzie robiła super gry, jak przygody Reksia...
Zrobi coś nowego i innego, Reksio jest fajny ale nie można go ciągnąć w nieskończoność...
Chciałbym jeszcze dodać , Czy strona przygody Reksia będzie prowadzona przez kogoś innego? Czy zmienią się moderatorzy? Czy adminem będzie Sz K
?? _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|