Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Czak Noriss Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Kwi 2007 12:55 Temat postu: |
|
|
landrynka128 napisał: | sluchaj 50zl to nie jest tak drogo to ile ty bys chcial 20zl? a moze 10zl? wrrr |
a ty nie odświeżaj tematu!!!!!! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Filip Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 09 Lut 2008 16:13 Temat postu: |
|
|
no fakt . jakość to potęgi klucz ! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ayumixD Norman
|
Wysłany: 19 Mar 2008 13:31 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem raz na jakiś czas można którą część kupić,i wtedy pieniądze tak jakby nam się zwrócą ...Odradzam kupowania wszystkiego na raz... _________________ http://www.prizpass.pl/index.php?ref=Szelka111 |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 25 Mar 2008 17:33 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam na Allegro najpierw RiU i RiC, a potem RiWC i RiKN. Tak po dwie. Bardziej mi się opłacało bo kupiłam u tego samego dostawcy i mniej płaciłam za przesyłkę. Niedługo kupię RiKWA i RIKTTW. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 03 Cze 2008 16:42 Temat postu: |
|
|
Są droższe gry, gdyż nowe gry zawsze są drogie... |
|
Powrót do góry |
|
|
przemek Bywalec Nory
|
Wysłany: 13 Cze 2008 10:09 Temat postu: |
|
|
masz racje ja mam wszystkie częsci reksia i czekam na reksio i miasto sekretów |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 17 Cze 2008 15:21 Temat postu: |
|
|
Wiecie co? Są takie gry, które są droższe, jak mówi przybysz z Kurakis! Taki Wiedźmin to około 150 zł kosztował! I ty narzekasz na Reksia? To i tak tanio jak na TAKĄ grę. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 17 Cze 2008 17:55 Temat postu: |
|
|
Rafi napisał: | Wiecie co? Są takie gry, które są droższe, jak mówi przybysz z Kurakis! Taki Wiedźmin to około 150 zł kosztował! I ty narzekasz na Reksia? To i tak tanio jak na TAKĄ grę. |
>> ze co ? Wiedżmin w dniu premiery kosztował niecałe 80 zł. I to tanio w dniu premiery jak na TAKĄ grę, więc co ty mi tutaj ... .
A Reksio trochę drogi jest, za tą cenę można kupić o wiele lepsze produkcje
A i cena gry zależy naprawdę od wielu czynników, na które twórcy nie mają wpływu. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 17 Cze 2008 19:13 Temat postu: |
|
|
Za 50 zł lepsze produkcje? Ha ha. Za 80 - 90 zł to tak, ale za 50? To i tak za taką kwotę najlepszy jest Reksio. Kupiłbyś za powiedzmy 30 zł (tyle kosztował Reksio i Czarodzieje) lepsze produkcje? Ja w każdym razie NIE. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Cze 2008 10:55 Temat postu: |
|
|
Rafi napisał: | Za 50 zł lepsze produkcje? Ha ha. Za 80 - 90 zł to tak, ale za 50? To i tak za taką kwotę najlepszy jest Reksio. Kupiłbyś za powiedzmy 30 zł (tyle kosztował Reksio i Czarodzieje) lepsze produkcje? Ja w każdym razie NIE. |
>> Już za 20 zł. (różne tanie serie) można kupić produkcje, których średnia ocen w necie wynosi 92%. Dwie części Gothica czy trzy pierwsze części Heroes of Might and Magic. Nawet za ok. 30 zł można kupić przygodówki które są bardzo cenione na świecie i posiadają o wiele lepszy humor. Za tą cenę można także zakupić inne cenione przez branże gry.
Reksio jest grą dobrą, ale za tą cenę można kupić o wiele lepsze gry. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 03 Lip 2008 22:05 Temat postu: |
|
|
No taaa...chociażby "kolekcja klasyki". Ja sam z tej serii kupiłem Dungeon Siege(miałem , ale ang.), mafię (to samo co z DS) oraz 1 i 2 starcie Serious Sama. Razem to jest tylko 75 zeta(każde za 24.90). Za to dawniej nie można byłoby kupić żadnej z tych gier. Każde z tych kosztowało dawniej ponad stówę. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 03 Lip 2008 23:36 Temat postu: |
|
|
Ewentualnie można czasem znaleźć jakieś "smaczki" w czasopismach z grami. Też niską kwotę. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 04 Lip 2008 09:25 Temat postu: |
|
|
ja nie uważam, że Gry z Reksiem są za drogie, w końcu AM i twórcy Reksia muszą z czegoś żyć, 50 zł to w końcu nie tak dużo a rozrywki jest co niemiara |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 04 Lip 2008 10:14 Temat postu: |
|
|
Serapis napisał: | ja nie uważam, że Gry z Reksiem są za drogie, w końcu AM i twórcy Reksia muszą z czegoś żyć, 50 zł to w końcu nie tak dużo a rozrywki jest co niemiara |
Tu się nie zgodzę...50 złotych to nie jest mało...zależy dla kogo...
Ale porównując Reksia z innymi cenami nowych gier to przystępna cena |
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Lip 2008 10:16 Temat postu: |
|
|
Lepiej se kup Obliviona. Tam rozrywki jest co niemiara.
Zakład że nie przejdziesz tego w miesiąc ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|