Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 17 Cze 2008 16:57 Temat postu: Historia kaczki |
|
|
Ostatnio zauważyłem, że kaczka, z którą mył się Kretes występuje w prawie każdej części Reksia. Zaczynając od Wehikułu gdzie jest w więzieniu Ryżokitowców poprzez Kapitana Nemo gdzie leży razem z gratami z Nautilusa a kończąc na wyspie gdzie trafia do Kretesa. Czy występuje ona w jeszcze innej części Reksia, gdzie jej nie zauważyłem? Czy to ta sama kaczka? Jak trafiła do Kapitana Nemo? Co Wy o tym sądzicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 17 Cze 2008 17:03 Temat postu: |
|
|
Tajemnicza kaczka. A jak trafiła do Kapitana Nemo? Może Reksio ją przywiózł z więzienia przez przypadek i wypadła mu w labiryncie Nautilusa? Jest dużo wyjaśnień, ale ta kaczka to musi być coś... Tajemniczego? A tak to jeszcze w ostatnich scenkach przy napisach końcowych to Nostradamus ją wyjął zamiast książki. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 17 Cze 2008 21:02 Temat postu: |
|
|
Może się AidemMediakom spodobała jak ją narysował rysownik i dawali ją do wszystkich części Reksia...Ja spróbuje znaleźć ją w Ufo, chyba że ktoś mnie wyprzedzi... |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 18 Cze 2008 08:44 Temat postu: |
|
|
Może... Raczej w RiU tego nie ma. Jest na 100% w: RiSP, RiWC i RiKN. Ale jednak powodzenia w poszukiwaniach. A może będzie w RiC? Trzeba by przejść od nowa. A mi się na razie nie chce _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Cze 2008 10:45 Temat postu: |
|
|
To jest tak zwany "easter eggs". Takie rzeczy można znaleźć w wielu produkcjach i w "Reksiu" gdyby poszukać jest ich na pewno więcej . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
kubulus Starszy Norman
|
Wysłany: 14 Gru 2010 17:50 Temat postu: |
|
|
Była też w scenach końcowych jak ją wyjął nostradamus. to jasne, bo skoro Kretes ją miał, to jego wnuki również. _________________ Na wschodzie, gdzie wstaje tęcza, ze śnieżnobiałych chmurek rodzi się pegaz - dawca inspiracji.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
666Norman666 Roz-krecony
|
Wysłany: 14 Gru 2010 17:58 Temat postu: |
|
|
noo duzo było takich zeczy np. kury ;d _________________ "w armi czerownej trzeba więcej odwagi żeby się wycofać niż iść do przodu" NORMAN |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 14 Gru 2010 18:41 Temat postu: |
|
|
Rafał napisał: | Może... Raczej w RiU tego nie ma. Jest na 100% w: RiSP, RiWC i RiKN. Ale jednak powodzenia w poszukiwaniach. A może będzie w RiC? Trzeba by przejść od nowa. A mi się na razie nie chce | ja zauważyłem w RIU. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
|