Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Popieracie ten pomysł? |
Tak! |
|
55% |
[ 11 ] |
Nigdy! |
|
30% |
[ 6 ] |
Może i tak... |
|
15% |
[ 3 ] |
|
Wszystkich Głosów : 20 |
|
Autor |
Wiadomość |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 15 Cze 2008 20:48 Temat postu: |
|
|
Shadic napisał: | Wiecie, ja osobiście nie popieram tego pomysłu. Miałem okazję grać w taką grę na konsolce Nintendo Dual Screen i po prostu żal.pl. Nie polecam nikomu, na prawdę. |
>> Po pierwsze: A co ma DS do PC ?
Po drugie: Jaka to była gra ? _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Przybysz Lider Podziemia

|
Wysłany: 16 Cze 2008 14:03 Temat postu: |
|
|
Kresio napisał: | Wiesz że taka strona jest naprawdę? www.żal.pl ale trzeba napisać przez "ż" bo inaczej sie nie da. |
Właśnie...dlatego się mówi żal.pl bo jakby nie było tej strony to by się tak nie mówiło... _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 18 Cze 2008 08:48 Temat postu: |
|
|
Raju... Grać w duecie. Grałem już tak w Rayman 4 i stanowczo NIE. Może być tryb: graj sam i graj z kimś. Ja wybrałbym tryb graj sam. Ale nie wiem co wybraliby inni... Niektórym się to podoba. A mi nie... _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 18 Cze 2008 10:52 Temat postu: |
|
|
Jeżeliby to było w stylu RiKwA i byłaby grą typu casual games. To mi by się raczej spodobało .
Rafi napisał: | Raju... Grać w duecie. Grałem już tak w Rayman 4 |
>> Nie ma czegoś takiego jak Rayman 4 jest tylko "Rayman: Szalone Kórliki (Rayman Raving Rabbids)". _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rafał Taki Cichy Jakiś

Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 19 Cze 2008 19:59 Temat postu: |
|
|
xDominik napisał: |
>> Nie ma czegoś takiego jak Rayman 4 jest tylko "Rayman: Szalone Kórliki (Rayman Raving Rabbids)". |
Ekhm... To jest oficjalnie Rayman 4: Szalone Kórliki. I to jest Rayman 4 na peceta. Będzie Rayman 4 cz. 2! W każdym razie ja tak sądzę. (Że to Rayman 4). _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 19 Cze 2008 21:33 Temat postu: |
|
|
Rafi napisał: | Ekhm... To jest oficjalnie Rayman 4: Szalone Kórliki. I to jest Rayman 4 na peceta. Będzie Rayman 4 cz. 2! W każdym razie ja tak sądzę. (Że to Rayman 4). |
>> Oficjalnie to nie jest Rayman 4, ale nieoficjalnie jest. Raym'anem 4 (tak mówi Ubi.) będzie kolejna część, która będzie platformówką. A w Szalonych Kórlikach jest ten Rayman tylko dla kasy . Bo kto by kupił grę Szalone Kórliki , a jak da się na początek Rayman to będzie o wiele więcej nabywców.
A co ci się nie podobało w RRR ?
PS. Może dokończmy to na GG , PW lub odpowiednim temacie . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dizel Wielki Mędrzec Reksia

|
Wysłany: 07 Lip 2008 13:53 Temat postu: |
|
|
Pomysł taki sobie, bo w sumie mogłoby to pokomplikować sterowanie...
Ale przy tym łatwiej i szybciej przechodziłoby się gry ( jakby do każdych minigierek dodać tryb multiplayer). 5/10.. _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 07 Lip 2008 16:13 Temat postu: |
|
|
maniakreksia napisał: | Rafi napisał: | Nie! Mi się ten pomysł stanowczo nie podoba! Nie lubię grać z rodzeństwem lub z rodzicami! Sam i tylko sam. Taka już moja natura...ehh. Wolę kiedy się patrzą. | Witaj w klubie.Ja uważam tak samo...Gry z rodzeństwem lub z kmś innym są nudne!Mojemu bratu to się podoba,ale mi nie! |
Ech...ja to jedynie lubię z tatą pograć w heroesy. A pomysł do bani...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabuto Mąci Od Dawna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|