Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 27 Cze 2008 14:55 Temat postu: |
|
|
Nie czytam książek. A koleżanki takiej nie mam. No, może jedna. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 27 Cze 2008 15:06 Temat postu: |
|
|
Kresio napisał: | Nie czytam książek. A koleżanki takiej nie mam. No, może jedna. |
>> To były przykłady . I współczuje , że nie czytasz . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 03 Lip 2008 22:37 Temat postu: |
|
|
A ja też nie czytam książek, i co ??? Też będziesz na mnie narzekać ??? A co do tematu jakoś mi się nic dawno nie śniło. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lone Star Pod-ziemniak

|
Wysłany: 03 Lip 2008 22:42 Temat postu: |
|
|
Hmm.. Ci co nie czytają książek kiepsko znają się na ortografii (są wyjątki np. Gresh) Ja też nie czytałem książek i to co wyprawiałem możecie zobaczyć w moich pierwszych postach . Gdy zatopiłem się w książkach i komiksach piszę teraz tak jak widzicie (mam nadzieje że poprawnie. _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 03 Lip 2008 22:49 Temat postu: |
|
|
Ja nie czytam a od 2 czy 3 klasy jestem dobry z ortografii.. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 03 Lip 2008 22:57 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | Hmm.. Ci co nie czytają książek kiepsko znają się na ortografii (są wyjątki np. Gresh) |
Nie no, gdybyś widział ile komiksów przeczytałem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 04 Lip 2008 09:57 Temat postu: |
|
|
Przypominam że to temat o snach a nie o wpływie książek na poprawną ortografię.
Mi się dzisiaj śniła szkoła(znowu).
Nasza nauczycielka od polaja kazała nam przyjść do szkoły bo mieliśmy coś brać jak się pisze godziny słowinie takie dla 1-szej klasy. Przyszli wszyscy z mijej klasy 22 osoby ale jak usiedlismy w lawkach to natychmiast powiedzilismy pani ze nie bedziemy przychodzic na zadne durnowate lekcje. Potem kazdy otrzymal jakąś moc. Ja moglem bardzo szybko biegac. W 3 sekundy bylem we Wrocławiu. A naprawde do Wroclawia mam 20 km. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Lip 2008 10:01 Temat postu: |
|
|
A mi się nic nie śniło, bo całą noc grałem w Mafię.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nostadamus Norman

|
Wysłany: 04 Lip 2008 22:32 Temat postu: |
|
|
mnie nie pamiętam co sie śniło wczoraj, ale pmiętam taki sen w którym było najpierw taka czerwona obręcz w której wył znak X. potem sie zaczołem przybliżać do tego czegoś. A na koniec zaczęło coś piszczeć i akurat w tedy tak jakby wpadłem na ten znak. Potem sie obudziłem, ale nie mogłem otworzyć oczu. To było strasznie dziwne bo śniło mi sie to przez dwa tygodnie!!! i ja sie teraz trochę boję chodzić koło czegoś co tak wygląda bo zazwyczaj jak coś mi sie przyśni i ja to zapamiętałem to w tedy się to zdarza w rzeczywistości. i myślę że to będzie jakiś wypadek czy coś. proszę powiedzcie co to znaczy... _________________
powracam!!!!!!!!!!!!! Masz pytanie? chcesz odpowiedzi? pisać na PW |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

|
Wysłany: 04 Lip 2008 23:04 Temat postu: |
|
|
nostadamus napisał: | Potem sie obudziłem, ale nie mogłem otworzyć oczu. | Co? Ja też kiedyś się obudziłem i nie mogłem otworzyć oczu. Już się bałem, że coś jest ze mną nie tak. Bardzo dziwne.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Lip 2008 08:49 Temat postu: |
|
|
A mi się śnił dzisiaj Kaczyński. Chyba przez to że oglądałem to |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniak Reksia Taki Cichy Jakiś

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Kacper Taki Cichy Jakiś

|
Wysłany: 05 Lip 2008 10:05 Temat postu: |
|
|
Mi się śniło że było dużo postów na moim forum . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

|
Wysłany: 05 Lip 2008 10:19 Temat postu: |
|
|
maniakreksia napisał: | Hej! Witajcie w klubie! Jak miałem 6 lat, to prawie codziennie musiałem lecieć na ślepo do rodziców!!!  | Nie wiem jak Wy, ale ja nie mogłem się w ogóle ruszyć.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kresio Bywalec Nory

|
Wysłany: 05 Lip 2008 10:53 Temat postu: |
|
|
Tez tak mam. Nie moge otworzyc oczu. A jak chce sie ruszyc to mam takie nieprzyjemne uczucie. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|