Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 17 Cze 2008 17:48 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: | A wiek ma do opowiadania...Jak książkę napiszę pięciolatek taką jak dziesięciolatek to lepiej pisze 5-latek. |
>> To jeżeli 5-latek napisze opowiadanie[/quote]
"Były sobie 2 misie i koniec"
To dostanie za to 10/10 O_O ?
przybysz z Kurakis napisał: | Opowiadanie jest dobre cały czas albo złe...ale nie mogę ostro skrytykować dziecka czteroletniego piszącego takie słabe opowiadanie, a dorosłego człowieka mogę... |
>> Ale błędy możesz mu wytknąć. Opowiadanie jest słabe i nic to nie zmieni. I uwierz mi jak dziecko chce to może napisać naprawdę dobre opowiadanie.
przybysz z Kurakis napisał: | Małe dzieci nie są dobre w pisaniu opowiadań...wierz mi...muszą trochę książek przeczytać żeby coś o tym wiedzieć... Moja siostra jak była mała to takie dziwne opowiadania pisała...i co miałem jej powiedzieć, że marne? |
>> No na pewno nie są, ale jakby oceniać autora a nie opowiadanie to gdzie to sens ? Siostrze byś nie powiedział, ale jakiemuś obcemu dziecku?
Trzeba od czegoś zacząć, ale żeby od razu dawać w internet ?
przybysz z Kurakis napisał: | Racja, że opowiadanie powinno mieć swoją ocenę...ale oceny wręcza się autorowi, a nie opowiadaniu... |
>> Wręcza się autorowi, ale ocenia się opowiadanie.
Imo większe znaczenie ma jakość opowiadania, choć można w jakimś stopniu dać większą note "dziecku", ale jeżeli opowiadanie jest na 1+/10 to
dajemy mu 8/10 bo ma 9 lat, dlatego ja wole ocenić opowiadanie, a w o wiele mniejszym stopniu wiek autora.
Takie jest moje pełne zdanie .
PS. dokończmy to na PW albo załóżmy nowy temat, bo tu się robi mały offtop _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 23 Cze 2008 12:39 Temat postu: |
|
|
Ja tam nie lubię Naruto.
I nie wiem cosię dzieje ktoś może mi powiedzieć ?????? _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
silluke Bywalec Nory
Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 66 Skąd: nic nie mówię nic nie dokańczam
|
Wysłany: 06 Lip 2008 19:36 Temat postu: |
|
|
Ja obejrzałem kilka odcinków naruto i nawet mi się podobało ale później przestałem według mnie może być 8/10. _________________ niech kretes będzie z wami
zapraszam do czytania opowiadania pt. muchołówka |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 16 Paź 2008 08:44 Temat postu: |
|
|
Nie lubie Naruto ale opowiadanie na 7/10 _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
|