FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Za drogie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4

Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> Ogólnie o Starej Serii Gier z Reksiem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: 04 Lip 2008 10:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Obliviona kupił mój brat, ale jakoś wyszło, że w niego nie gra, chyba nie ma czasu, gdyż zdaje na studia. A ja wolę grać w Divine Divinity po raz czwarty lub planescape torment po raz nie pomnę który oczko

A co do 50 złotych, które według Przybysza z Kurakis nie są małą kwotą, to chyba nie są też dużą kwotą, sądzę, że idąc na kompromis odnośnie tej kwoty można powiedzieć, zwłaszcza teraz kiedy wszystko drożeje, że jest to średnia kwota
Powrót do góry
xDominik
Operator Łopaty

PostWysłany: 04 Lip 2008 10:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Serapis napisał:
Obliviona kupił mój brat, ale jakoś wyszło, że w niego nie gra, chyba nie ma czasu, gdyż zdaje na studia.

>> Imo słaba gra oczko. Mi jakoś nie przypadła do gustu ...

Serapis napisał:
A ja wolę grać w Divine Divinity po raz czwarty lub planescape torment po raz nie pomnę który oczko

>> Mnie dalej kręci "zarywanie nocek" przy Diablo I i II ,WoW, StarCraft czy Warcraft III. Grając z kolegami na battle.net.

Serapis napisał:
A co do 50 złotych, które według Przybysza z Kurakis nie są małą kwotą, to chyba nie są też dużą kwotą, sądzę, że idąc na kompromis odnośnie tej kwoty można powiedzieć, zwłaszcza teraz kiedy wszystko drożeje, że jest to średnia kwota

>> Ja za taką kwotę wole kupić coś co po przejściu singla będę mógł grać z kumplami w multi, a po kilku latach dalej będzie mi dostarczało radochy z gry.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
Kresio
Bywalec Nory

PostWysłany: 08 Lip 2008 08:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie Reksio nie jest za drogi. Taka cena mi pasuje.
Maniak Reksia
Taki Cichy Jakiś

PostWysłany: 08 Lip 2008 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi tak samo. Tylko 50 zł za SUPER, EXTRA, HYPER, MEGA, GIGA fajną grę!! Reksio to moja Ulubiona Gra i tak pozostanie... uśmiechnięty

http://nasza-klasa.pl/card/24553692/d510b79f61
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Rafał
Taki Cichy Jakiś

PostWysłany: 08 Lip 2008 16:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Racja. I to koniec. Reksio jest najlepszy i tańszy... Gra Kung Fu Panda kosztuje 99 zł! A kochany Reksio tylko 50 zł i jest jeszcze lepszy!

http://www.qbafoty.webpark.pl

Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
xDominik
Operator Łopaty

PostWysłany: 08 Lip 2008 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rafi napisał:
Racja. I to koniec. Reksio jest najlepszy i tańszy... Gra Kung Fu Panda kosztuje 99 zł! A kochany Reksio tylko 50 zł i jest jeszcze lepszy!

>> Kung fu Panda to "szajs". Jak (prawie) każda egranizacja filmu. Za tą cenę (99 zł.) mógłbyś kupić o wiele lepsze gry.

maniakreksia napisał:
Mi tak samo. Tylko 50 zł za SUPER, EXTRA, HYPER, MEGA, GIGA fajną grę!! Reksio to moja Ulubiona Gra i tak pozostanie... uśmiechnięty

>> Tylko 20/39/59 zł za mega, super, extra, fajną, grę cenioną przez graczy i branże na całym świecie i o wiele lepszą niż Reksio oczko. Poznasz w życiu wiele gier to zmienisz zdanie oczko. I nie oszukujmy się za cenę 50 zł. można naprawdę kupić SUPER grę i o wiele lepszą od Reksia. Reksio jest grą w przedziale cenowym 25 - 30 zł (w tanich seriach można kupić bardziej grywalne tytuły), ale już w 50 zł. można naprawdę znaleźć lepsze gry. PR były by bardzo dobrą grą gdyby kosztowały ok. 15 - 20 zł. Bo kupować odgrzewanego kotleta (np. RiSP) w cenie nowej gry ( z serii PR) jest co najmniej bez sensu :/.

PS. Kłótnie ani dalsze wywody na ten temat nie mają większego sensu, bo dla jednego REKSIO jest najlepszym wyborem niż inne gry, a dla drugiego średnim, ale prawda jest taka, że za taką kwotę można kupić o wiele lepsze tytuły oczko i nic tego nie zmieni.
lesiolesio
Starszy Norman

PostWysłany: 10 Lip 2008 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HAHAHAHAHAH szok! hahaha

Cena gry nie zależy od jej wyglądu tylko od włożonej wnioł pracy.

Ojeju z tymi tytułami to dałeś ciała. Każdy lubi różne typy gier. Tak samo nie namawiaj ludzi do czytania CDA, tak jak namawiasz innych do kupna nowej gry o innym gatunku.

Cytat:
Kung fu Panda to "szajs". Jak (prawie) każda egranizacja filmu. Za tą cenę (99 zł.) mógłbyś kupić o wiele lepsze gry.

Ciekawe pewnie opisali to w cda i już im uwierzył. Hahahah

Cytat:
>> Tylko 20/39/59 zł za mega, super, extra, fajną, grę cenioną przez graczy i branże na całym świecie i o wiele lepszą niż Reksio

co pewnie myślisz o gothicu który wcześniej kosztował 80 zł a teraz 20 zł.
Wiesz może co to jest biznes bo chyba nie kojarzysz.

Cytat:
Bo kupować odgrzewanego kotleta (np. RiSP)

Może ktoś chce mieć wszystkie części panie znawco.

Gra ma być grywalna i śmieszna a nie według domina grafika się liczy.
W pewnej kwesti tak ale przy grach rpg nie !!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
xDominik
Operator Łopaty

PostWysłany: 10 Lip 2008 11:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lesiolesio napisał:
Cena gry nie zależy od jej wyglądu tylko od włożonej wnioł pracy.

>> No co ty ?!

lesiolesio napisał:
Ojeju z tymi tytułami to dałeś ciała. Każdy lubi różne typy gier. Tak samo nie namawiaj ludzi do czytania CDA, tak jak namawiasz innych do kupna nowej gry o innym gatunku.

>> Czy ja kogoś namawiałem ? Najwyżej tłumaczyłem pewne "głupoty" związane z pismem.

[quote="lesiolesio"]Ciekawe pewnie opisali to w cda i już im uwierzył. Hahahah[quote]
>> Sory Winetou , ale o tej grze nie było , a po drugie pisałem o niej recenzje i wiem uśmiechnięty.

[quote="lesiolesio"]co pewnie myślisz o gothicu który wcześniej kosztował 80 zł a teraz 20 zł.
Wiesz może co to jest biznes bo chyba nie kojarzysz.
Cytat:

>> Kojarzę, tylko chodzi mi o to, że cena RiSP nie spadła od premiery, ale widocznie są (lub nie) jakieś temu powody.

[quote="lesiolesio"]Gra ma być grywalna i śmieszna a nie według domina grafika się liczy.

>> A co ma Reksio do RPG język ? Gdyby ważna była dla mnie grafa to nie grałbym w takie tytuły jak Diablo , Starcraft , Baldurs Gate ... . Wiekszość tytułów które gram to właśnie stare oldshoolowe gry. Z grafiką też nie za nową.

PS. Ja to już mówiłem, każdy kupuje gry takie jakie mu odpowiadają. Dla jednego Wilczy Szaniec będzie mega super grą , a dla innego Call of Duty. Każdy ma swoje gusta i onich się nie dyskutuje.
Przybysz
Lider Podziemia

PostWysłany: 10 Lip 2008 11:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kung fu Panda to gra zrobiona przy okazji robienia filmu w wytwórni i jestem pewien, że animacje są tam dużo lepsze niż w Reksiu, choć myślę, że to dużo gorsza gra...promuje ją film i jest tylko przy okazji...nie zależy im tak bardzo na jej sukcesie...A może niech się wypowie ten kto grał
lesiolesio napisał

Gra ma być grywalna i śmieszna a nie według domina grafika się liczy.

Tu się zgadzam...Gry z Reksiem nie są najlepsze pod względem animacji czy grafiki, choć podobają mi się bardzo postacie tam...
A co do Gothica to to dużo bardziej wolę Reksia i raczej w niego bym zainwestował...no gry z Reksiem mogły by być trochę tańsze ale ja zaliczam je do bardzo dobrych gier...jednych z najlepszych w które grałem...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen WP Kontakt
xDominik
Operator Łopaty

PostWysłany: 10 Lip 2008 13:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przybysz z Kurakis napisał:
Kung fu Panda to gra zrobiona przy okazji robienia filmu w wytwórni i jestem pewien,

>> Z egranizacji filmu lub książki to raczej wychodzą słabsze gry.

przybysz z Kurakis napisał:
Tu się zgadzam...Gry z Reksiem nie są najlepsze pod względem animacji czy grafiki, choć podobają mi się bardzo postacie tam..
A co do Gothica to to dużo bardziej wolę Reksia i raczej w niego bym zainwestował...no gry z Reksiem mogły by być trochę tańsze ale ja zaliczam je do bardzo dobrych gier...jednych z najlepszych w które grałem...

>> No na pewno gdyby się dało lepiej by było cenę RiSP zredukować to niższej kwoty. Ale jak to zwykle bywa od wielu czynników zależy cena.
Kabuto
Mąci Od Dawna

PostWysłany: 10 Lip 2008 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dla mnie cena moze byc , 30 zl to rozsądna cena i tania
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
   Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> Ogólnie o Starej Serii Gier z Reksiem
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4

Skocz do: