Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 27 Lip 2008 09:52 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajnie, że wróciłeś. Mam nadzieję, że na długo |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabuto Mąci Od Dawna
|
|
Powrót do góry |
|
|
mycha Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Lip 2008 23:36 Temat postu: |
|
|
sie zobaczy na ile. na razie sie stąd nie ruszam _________________ Amigos, no more tears... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 28 Lip 2008 08:50 Temat postu: |
|
|
Ja za 20 dni jade nad morze. Więc od połowy sierpnia do końca sierpnia mnie nie będzie. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 28 Lip 2008 16:16 Temat postu: |
|
|
Witam, ziomki !
Dzieńdoberek po mojej długiej nieobecności. Przejrzałem pobieżnie ten temat, i ku ukojeniu mojej duszy zostałem wspomniany! Nawet miło, co wydaje się dziwne w obliczu mojego aroganckiego zachowania .
Na początek chciałbym się dowiedzieć, co ogólnie nowego? O zamieraniu i nudzie mówić nie musicie. To było nawet zanim zrobiłem sobie przerwę, zresztą było jednym z jej powodów. Ponoć przeczyściliście kanalizacje? W tym "Pute Posty"? Nieee!!! JA chciałem je skasować ! A i ktoś śmiał tknąć "O różnych..."? Raporcik poproszę.
W kwestiach technicznych. Jestem już dostępny i mam energię twórczą. Jakby ktoś miał prośby, pomysły można mówić. Jednak uprzedzam, że mimo jestem mitycznym "Jeźdźcem Betoniarki" to pełna siła adm. tkwi w Sz. K.
Jeżeli to co tu przeczytałem jest zbliżone do codzienności to nie jest aż tak źle . Widziałem xDominika, Grzesia, Artura, Bambiego i Dizla (i może jeszcze kogo ). Jak widzę Sz. K. w porywie (wróć, złe słowo), w wolnym czasie zrobił nowego admina, pełnego życia - Serapisa. Dawna GR, dobrze kojarze?
A więc:
Ostatnio zmieniony przez Michcio dnia 09 Sie 2008 11:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 28 Lip 2008 16:21 Temat postu: |
|
|
Michcio napisał: | Jak widzę Sz. K. w porywie (wróć, złe słowo), w wolnym czasie zrobił nowego admina, pełnego życia - Serapisa. Dawna GR, dobrze kojarze?
|
Niestety to nie SZ K mnie zrobił moderatorem, gdyż ostatnio urwał mi się z nim kontakt, zrobił to pracownik Aidem Media, który trzyma pieczę nad forum. Mam prośbę Michciu usuń pod forum Rady Ministrów jest już zbędne, gdyż GR tego nie potrzebuje.
Co do "O różnych..." to raport może zabrzmieć tak: usunąłem wszystkie tematy które miały najwyżej 3 odpowiedzi i leżały na samym dole działu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 28 Lip 2008 16:25 Temat postu: |
|
|
Minystry skasowane. A do różnych mam sentyment bo są tam posty, jak jeszcze byłem maluśkim, głupiutkim spamerem .
Pozatym miło wiedzieć, że ktoś "z góry" jeszcze czuwa (chociaż lepiej ująć "drzemie"). _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 28 Lip 2008 19:25 Temat postu: |
|
|
Jest jeden ukryty.Proszę niech się nie ukrywają _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 29 Lip 2008 11:26 Temat postu: |
|
|
love las Wrócił. _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 29 Lip 2008 11:29 Temat postu: |
|
|
Sorry za trzeci post pod rząd ale zrobiłem banner.Oto link:
_________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 29 Lip 2008 12:28 Temat postu: |
|
|
Hmm, jakiś dziwny ten banner . Oceniłbym go na 0,5/10 :/. Dopracuj go, bo userzy zamiast wrócić przestraszą się go . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 29 Lip 2008 18:11 Temat postu: |
|
|
To zrobiłem lepszy:
_________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 29 Lip 2008 22:12 Temat postu: |
|
|
Porównaj choćby banner zrobiony przez Lone z twoim , widzisz różnice ? Bo ja tak i to bardzo dużą . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Lip 2008 13:36 Temat postu: |
|
|
w jakiej skali oceniacie mój baner? 0-10 _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 30 Lip 2008 13:47 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to nie temat o bannerach , po drugie dam już całe 1 , najwięcej minuta pracy w paint ;P, postaraj się bardziej następnym razem. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
|