Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 31 Lip 2008 19:11 Temat postu: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora |
|
|
Zarządzenie nr 1
Drodzy Wy moim użytkownicy forum, przedstawię Wam decyzję moderatorium w sprawie personelu naszego forum. Dzisiaj modzi i Michcio postanowili uczynić adminem Grzesia, należy podkreślić to, że tak sumiennie sprawował swoje obowiązki moda, że należało to wynagrodzić.
Na miejsce moderatorstwa Grzesia została, powołana Euresanda by zastępować Grzesia, wykazuje ona wielkie zainteresowanie forum, jest tu od dłuższego czasu, nie spamuje i przestrzega regulaminu. Artur zaś został kolejnym modem, ponieważ zna się na forach, nie spamuje, pomaga innym userom i przestrzega regulaminu. Razem będą trzymać pieczę nad forum i dołączą do grupy moderatorów naszego forum.
Decyzja ta jest pełnomocna i proszę niech nikt nie narzeka, że to on powinien być modem, moderatorium brało wszystko pod uwagę i decyzja ta jest niezmienna.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 31 Lip 2008 19:29 Temat postu: |
|
|
No to pozostaje życzyć nowemu moderatorium miłej pracy i żeby ją dobrze wykonywali . _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 31 Lip 2008 19:31 Temat postu: |
|
|
Tak jak zapowiadał Serapis, decyzją moderatorium został mianowany nowy moderator - Artur !
Gratuluję Euresandzie i Arturowi moderatorstwa!
Pragnę również podziekować moderatorium za mianowanie mnie administratorem. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabuto Mąci Od Dawna
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 01 Sie 2008 10:21 Temat postu: |
|
|
Ja też pragnę im wszystkim pogratulować i życzyć by byli dobrymi modami.
''
Pilnujcie prawa i służcie dobrze użytkownikom. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 02 Sie 2008 10:54 Temat postu: |
|
|
Gratuluje wszystkim ktorzy zostali modami i adminami. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
przemek Bywalec Nory
|
Wysłany: 02 Sie 2008 11:48 Temat postu: |
|
|
gratulacie wam ipilnojcie mnie bardzo bo dostalem ostrzezenie od grzesia |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 02 Sie 2008 20:54 Temat postu: |
|
|
Gratuluję nowemu adminowi i nowym modom. Moderujcie długo i szczęśliwie. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
Kreton Norman
|
Wysłany: 03 Sie 2008 12:34 Temat postu: |
|
|
Gratulacje, gratulacje _________________ Pff... |
|
Powrót do góry |
|
|
Maniak Reksia Taki Cichy Jakiś
|
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 04 Sie 2008 17:55 Temat postu: |
|
|
Gratuluję wam ! Jeżeli w przyszłości jeszcze byście dobierali modów to sugeruje xDominika _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 05 Sie 2008 11:35 Temat postu: |
|
|
Gratulacje! _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 05 Sie 2008 19:36 Temat postu: |
|
|
Taaa... Już myślałem, że modzi niedowidzą tego co się należało trzem userom...Gratuluję wszystkim trzem szczęśliwcom.I mam nadzieję, że w pełni i dobrze będą sprawować swoje obowiązki.Już tyle się doczekałem awansów userów, że na 100% zobaczę ich jeszcze więcej,
np: xDominika, Lone Stara.Ale jak widzę większość z trójki szczęśliwców się zmieniła: Arcio spoważniał i zrobił się taki.... sztywny xD... Grześ jak Grześ, dalej świetnie pełni swoje obowiązki, a Euresanda- jeszcze nie widziałem jej w dobrej akcji , ale mam nadzieję, ją w niej zobaczę... By było jeszcze lepiej przydałoby się zmienić kolory w avatarach, by wyglądały bardziej, realistycznie.... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 22 Wrz 2008 19:39 Temat postu: |
|
|
Zarządzenie nr 2
Moderatorium postanowiło dodać nowe punkty do naszego regulaminu. Zawierają one trochę ograniczeń, ale dla równowagi pojawiły się jasno określone zasady przyznawania nagród Bardzo proszę wszystkich zapoznanie się z regulaminem na nowo. _________________ Moderuję kolorem żółtym.
Ostatnio zmieniony przez Grześ dnia 24 Paź 2008 20:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 22 Wrz 2008 20:20 Temat postu: |
|
|
Przeczytałem tylko nie rozumiem dlaczego nagrodą może być
d. zmiana nicku
|