Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Dzieci powinien mieć: |
Reksio |
|
8% |
[ 6 ] |
Kretes |
|
14% |
[ 10 ] |
Obydwaj |
|
50% |
[ 34 ] |
Żaden! |
|
26% |
[ 18 ] |
|
Wszystkich Głosów : 68 |
|
Autor |
Wiadomość |
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Sie 2008 21:19 Temat postu: Dzieci Reksia I Kretesa |
|
|
A gdyby w nowej części Reksia RIMS byłyby czieci Reksia i Kretesa? Tu piszcie jakie mogły by być i co mogły by robić, albo jaką rolę by odgrywały. _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 05 Sie 2008 19:25 Temat postu: |
|
|
O ile pamiętam Szalony Kapelusznik wyraźnie wspominał, że w tej grze
nie będzie nawiązań do poprzednich wersji. Będą : Reksio, Kretes i najprawdopodobniej nowe postacie o których nie wiemy.Więc nie wiadomo, czy to o czym mówisz rzeczywiście się sprawdzi. Co do tematu:
Jeśli Sz.K zmieni zdanie to być może... _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 05 Sie 2008 19:39 Temat postu: |
|
|
Moi drodzy!
Myślę, że jeśli chodzi o dzieci Reksia i Kretesa jest wiele opini. Myślę, źe na Reksia jest jeszcze za wcześnie. Przypomnijcie sobie kiedy on spotkał Kari-Matę, a kiedy Kretes spotkał Molly. Zresztą i tak juź bardzo dawno temu wysłała mail do SZ.K z tą propozycją.
Z drugiej strony jednak wolałabym, aby potomkowie naszych bohaterów pozostali w naszej wyobraźni i pojawiali się tym samym w naszych opowiadaniach (ja sama mam już koncepcję na wszystko w moim opowiadaniu RIZM). |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 06 Sie 2008 17:06 Temat postu: |
|
|
Nie chcę by w nowej grze mieli dzieci. Wolę by mieli przygody.
Nie chciałbym w ogóle by mieli dzieci w grach z Reksiem.
Chyba, że taki epilog w ostatniej części Reksia...że mieli dzieci i żyli długo i szczęśliwie.
Kretes najprawdopodobniej będzie nawet babciem, a nie tylko matkiem. Ale nie jest to pewne, dlatego, że chociaż miał wnuki...gdy byli w przyszłości, ale jak to często bywa w filmach o podróżach w czasie - mogli zmienić bieg przyszłości idąc do przeszłości...to w ogóle z tymi podróżami w czasie to jest skomplikowane. I jakby przemyśleć podróże w czasie są bez sensu...Teraz nie będę tego wyjaśniał, ale chyba wiecie.
Jakby Reksio i Kretes mieli dzieci to z pewnością by się nimi opiekowali i może mieli by razem z nimi przygody. Reksio miałby - syna, a Kretes syna i córkę.; Bo jakoś do Reksia mi córka nie pasuje.
Połączone. Nie wiem dlaczego do Reksia nie pasuje Ci córka. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Sie 2008 08:42 Temat postu: |
|
|
Jeżeli chodzi o odniesienia to ja sądzę, że nie będzie to wyglądało, że usuną Molly i KMH tylko nie będzie tekstów odnoszących się do poprzednich części takich jakie były w poprzednich Reksiach, nie będzie tego zapętlania.
Zaś ja sądzę, że Kretes powinien mieć jakieś dziecko, było by zabawnie, chociaż najlepiej by było jakby miał ich kilka, a Reksio mógłby mieć jedno, wszystko jedno jakiej płci. Oczywiście nie brały by udziału w przygodach, według mnie, gdyż byłyby za małe, też w przyszłości jeżeli by dorosły wolałbym by po prostu były a nie brały jakiś bardziej czynny udział w grze... chociaż kto wie |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 18 Sie 2008 12:38 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Nie wiem dlaczego do Reksia nie pasuje Ci córka. |
Jakoś tak mi nie pasuje, a Kretes mógłby mieć dzieci, było by śmiesznie...jakby się nimi zajmował i w ogóle. |
|
Powrót do góry |
|
|
xDominik Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Sie 2008 13:49 Temat postu: |
|
|
przybysz z Kurakis napisał: | Jakoś tak mi nie pasuje, a Kretes mógłby mieć dzieci, było by śmiesznie...jakby się nimi zajmował i w ogóle. |
>> Kretes ma dzieci (wnuki chyba same się nie zrobiły ;P). _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 18 Sie 2008 14:05 Temat postu: |
|
|
Chyba nie.Super by było bo kretes jest śmieszny. _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 18 Sie 2008 14:37 Temat postu: |
|
|
xDominik napisał: |
>> Kretes ma dzieci (wnuki chyba same się nie zrobiły ;P). |
Kretes najprawdopodobniej będzie nawet babciem, a nie tylko matkiem. Ale nie jest to pewne, dlatego, że chociaż miał wnuki...gdy byli w przyszłości, ale jak to często bywa w filmach o podróżach w czasie - mogli zmienić bieg przyszłości idąc do przeszłości...to w ogóle z tymi podróżami w czasie to jest skomplikowane. I jakby przemyśleć podróże w czasie są bez sensu...Teraz nie będę tego wyjaśniał, ale chyba wiecie.
Tak więc nie wiadomo...
nic nie wiadomo...chyba raczej w Rims dzieciu nie będzie |
|
Powrót do góry |
|
|
nostadamus Norman
|
Wysłany: 19 Sie 2008 10:35 Temat postu: |
|
|
gdyby kretes i reksio miał dzieci to by musieli stworzyć dodatek w którym trzeba sie zajmować dziećmi (karmić je przewijać itp.) także sam chce aby mieli dzieci ale nie chce aby była część tylko o ich dzieciach _________________
powracam!!!!!!!!!!!!! Masz pytanie? chcesz odpowiedzi? pisać na PW |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 20 Sie 2008 08:26 Temat postu: |
|
|
Zdecydowanie NIE Reksio i Kretes nie powinni mieć dzieci. _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
lukin Stawia Opór
|
Wysłany: 21 Sie 2008 23:42 Temat postu: |
|
|
Mogli by mieć.Ciekawie by było. _________________ Smutno na forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 22 Sie 2008 08:22 Temat postu: |
|
|
Serpentus snake napisał: | Zdecydowanie NIE Reksio i Kretes nie powinni mieć dzieci. |
Też tak uważam. To niemądry pomysł, bo RiK nie mogli przeżywać nowych przygód. ZDECYDOWANE NIE! _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kabuto Mąci Od Dawna
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 22 Sie 2008 10:16 Temat postu: |
|
|
Mądry, niemądry...w tym temacie się nie sprzeczamy, tylko piszemy swoje zdanie...dla jednego byłoby fajnie, a dla drugiego głupio.
Jak ktoś by wolał, żeby mieli, a inny by nie chciał to nie musimy się z nim sprzeczać - tu racji jednego ani drugiego nie ustalimy...
Dlatego piszmy swoje zdanie...i nie twierdźmy, że pomysły innych są niemądre...
Sorry, za off-topic... |
|
Powrót do góry |
|
|
|