Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lukin Stawia Opór
|
Wysłany: 22 Wrz 2008 17:51 Temat postu: |
|
|
W sobotę Mam talent-jeszczę więcej 4,5mln!A na żywo pewnie ponad 5milionów.Liczę że finał zgromadzi dużo 6mln. _________________ Smutno na forum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 22 Wrz 2008 18:11 Temat postu: |
|
|
Eee tam. Rozszerzony idol. Takich to w cyrku na pęczki ;p (mam na myśli zawód). _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 23 Wrz 2008 16:00 Temat postu: |
|
|
W ostatnim odcinku (chyba) występował zespół taneczny z miasta które znajduje się blisko mojej miejscowości. Nawet tam chodzę do szkoły. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
Dragon Starszy Norman
|
Wysłany: 28 Wrz 2008 11:02 Temat postu: |
|
|
Według mnie bardzo fajny program,zauważyłem że dużo homoseksualistów się do nie go udziela. _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 21 Paź 2008 16:51 Temat postu: |
|
|
Heh, od półfinału jest zupełnie inny klimat i wygląd programu. Postarali się. Teraz nie tylko nie ma nudy, ale i jest niezła atmosfera. Od ostatnio pokazanego odcinka, Mam Talent jest emitowany na żywo.
W finale się znalazła Klaudia Kulawik, ma wielki talent, nie wspominając o jej młodym wieku. Szkoda mi Karola, którego nie wybrali wszyscy jurorzy, tak więc w finale z Klaudią zmierzy się Snejk. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 21 Paź 2008 18:01 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Heh, od półfinału jest zupełnie inny klimat i wygląd programu. Postarali się. Teraz nie tylko nie ma nudy, ale i jest niezła atmosfera. Od ostatnio pokazanego odcinka, Mam Talent jest emitowany na żywo.
W finale się znalazła Klaudia Kulawik, ma wielki talent, nie wspominając o jej młodym wieku. Szkoda mi Karola, którego nie wybrali wszyscy jurorzy, tak więc w finale z Klaudią zmierzy się Snejk. |
Ha,ha,ja się z nią zmierzę
Ale na serio:
Ssnake jest naprawdę niezły a Klaudia Kulawik ma nieziemski talent,ponieważ najpierw śpiewa cichutko a potem jak głośno.To dopiero jest talent. _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 21 Paź 2008 20:36 Temat postu: |
|
|
Tak, tak. Ona ma talent. Ale najbardziej było mi żal Karola. Nawet się z bratem zakładałam, że Karol przejdzie dalej. No po prostu mi go żal. Na pewno miał nadzieję na zwycięstwo. Ja sama wiem co to znaczy "przegrać". Ale i tak doszedł dość daleko. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 22 Lis 2008 14:26 Temat postu: |
|
|
dzisiaj ostatni odcinek półfinału.Ciekawe kto przejdzie _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
kretesik Roz-krecony
|
Wysłany: 05 Lut 2010 20:29 Temat postu: |
|
|
wiem że założyłem podobny temat ale o nowej edycji |
|