Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 03 Sty 2009 19:21 Temat postu: |
|
|
To chyba marzenia, obecni administratorzy nie będą mieli czasu (Aidem Media i inne sprawy). Nawet gdyby mieli to nie sądzę że po takim długim zaniedbaniu strony od razu pyk - aktualizacja działów. Ostatnia aktualizacja działów była robiona dawno ;p _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 07 Sty 2009 14:37 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | To chyba marzenia, obecni administratorzy nie będą mieli czasu (Aidem Media i inne sprawy). Nawet gdyby mieli to nie sądzę że po takim długim zaniedbaniu strony od razu pyk - aktualizacja działów. Ostatnia aktualizacja działów była robiona dawno ;p |
No raczej. Możecie i możemy co najwyżej zakładać nieoficjalne strony o tej tematyce i z takimi działami. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
dziczek Roz-krecony
Dołączył: 03 Sie 2007 Posty: 18 Skąd: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Wysłany: 16 Lut 2009 19:30 Temat postu: |
|
|
Właśnie!!!
Na onet.pl można za darmo założyć blog i nie wymaga to znajomości html, css, java script, php czy MySQL!!! _________________
Potępiam spam wszelkiego rodzaju!!!
Mam wrażenie, że ktoś mi posty usuwa!!!
Dawano, dawno temu, kiedy na forum nie znano jeszcze spamu... byłem love las! |
|
Powrót do góry |
|
|
mi teresa Roz-krecony
|
Wysłany: 05 Kwi 2009 14:02 Temat postu: |
|
|
Może w tym dziale umieścić zapowiedzi następnych części przygód reksia ? _________________ Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
rabitt Norman
Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 119 Skąd: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Wysłany: 02 Gru 2009 17:49 Temat postu: |
|
|
a może... dział gry z Kretesem kuchnia Molly Dodatek specjalny o historii Koguta Wynalazcy i Kornelka Piwnica Kretesa Biblioteka ćwicz judo z Kari Matą dowiedz się o Kretesie i jego życiu przed spotkaniem Reksia szatnia Kretesa szkoła Reksia oraz Maisto SeKretów dużo propozycji dałem co:?: _________________
Kretes to ja! Zapraszam do nory! AAA! Włamywacze! Reksiu! Po policję! |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 02 Gru 2009 22:06 Temat postu: |
|
|
rabitt napisał: | a może... dział gry z Kretesem kuchnia Molly Dodatek specjalny o historii Koguta Wynalazcy i Kornelka Piwnica Kretesa Biblioteka ćwicz judo z Kari Matą dowiedz się o Kretesie i jego życiu przed spotkaniem Reksia szatnia Kretesa szkoła Reksia oraz Maisto SeKretów dużo propozycji dałem co:?: |
NIe obraż się , ale to trochę bez sensu Po co komuś jakieś judo z Kari MAtą Hari , kuchnia Molly i w ogóle . Toż to BEZSENSU. _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|