Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 05 Sty 2009 17:42 Temat postu: |
|
|
SZ K mi napisał, że Kari Mata Hari i Moly będą raczej na poziomie intro/outro szkoda |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 05 Sty 2009 18:00 Temat postu: |
|
|
Serapis napisał: | SZ K mi napisał, że Kari Mata Hari i Moly będą raczej na poziomie intro/outro szkoda |
No szkoda.Ciekawe czy będzie się coś budować.A jak by nazwę zmienili to:Reksio i Miasto Kretesów .Ale tego nie życzę żeby się zmieniała. _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 05 Sty 2009 21:40 Temat postu: |
|
|
Lepsze to niż nic. Będą w intro i outro, ale lepiej, aby były tylko tam, niż aby ich nie było. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 05 Sty 2009 22:32 Temat postu: |
|
|
Pewnie to będzie pod ziemią, ponieważ tunel jest w norze Kretesa, w dodatku będą tam raczej krety.
Może Kretes trafi do miasta sekretów, a Reksio będzie go ratował? W końcu mamy kierować naszymi bohaterami na zmianę.
Spidi267 napisał: | Serapis napisał: | SZ K mi napisał, że Kari Mata Hari i Moly będą raczej na poziomie intro/outro szkoda |
A jak by nazwę zmienili to:Reksio i Miasto Kretesów | Heh, Kretes się składa z tych samych liter, co sekret. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 06 Sty 2009 18:02 Temat postu: |
|
|
wejdźcie na stronę verynicestudio.pl i zobaczcie zakładkę gry a w niej filmik:D to chyba sceny z RiMS jestem tego pewny |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 06 Sty 2009 18:21 Temat postu: |
|
|
Jeśli ktoś widzi w tych grafikach coś ładnego to nie wiem.. Zdecydowanie atrakcyjniej wyglądałyby tam te wszystkie kreseczki pana Brosza. C.d. postaci - ciekawi mnie jak będą 3D wyglądać elementach przygodowych _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 06 Sty 2009 20:45 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Heh, Kretes się składa z tych samych liter, co sekret. |
Ano tak ! Słuszna uwaga...
Jak to wszystko naprawdę będzie w całości wyglądało zobaczymy... _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 07 Sty 2009 13:25 Temat postu: |
|
|
Lone Star napisał: | Jeśli ktoś widzi w tych grafikach coś ładnego to nie wiem.. Zdecydowanie atrakcyjniej wyglądałyby tam te wszystkie kreseczki pana Brosza. C.d. postaci - ciekawi mnie jak będą 3D wyglądać elementach przygodowych | Tło z żadnej gry z super grafiką nie wygląda jak byśmy chcieli. Na filmiku nie ma żadnych postaci, żadnych świateł, żadnych dekoracji ani żadnych przedmiotów, które jak sądzę pojawią się w grze. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 07 Sty 2009 13:40 Temat postu: |
|
|
BO to na dzień dzisiejszy puste tło... _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 07 Sty 2009 17:41 Temat postu: |
|
|
Tyle zauważyłem Ciekawe też jak będą inne postacie w 3D wyglądać (np. te nowe które pojawią się w RiMS) _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 07 Sty 2009 20:14 Temat postu: |
|
|
AidemMedia napisał: | Miasto sekretów 2-3 miesiące powinno być gotowe ( jak tylko będziemy
miei coś grywalnego wrzucimy o na forum
|
I wszystko jasne...
Jeszcze jakiś czas poczekamy, ale chyba warto. _________________ Credo in unum Deum...
Ostatnio zmieniony przez Przybysz dnia 09 Sty 2009 17:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 08 Sty 2009 02:10 Temat postu: |
|
|
Skąd ta informacja? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 08 Sty 2009 16:58 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Skąd ta informacja? |
O tym kiedy wyjdzie Reksio i Miasto SeKretów
Jeśli o to ci chodzi do od firmy która wydaje grę, czyli jest najlepiej zorientowana - AidemMedia.
Informacje otrzymałem wczoraj na moje konto pocztowe e-mail.
7 stycznia 2009 19:13 MO
Na forum wklepałem informację minutę potem. _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szlafrok Roz-kreca się
|
Wysłany: 09 Sty 2009 18:47 Temat postu: |
|
|
Na stronie startowej pisało że będzie to pierwsza gra z całkiem nowej serii przygód reksia. Ciekawe ile ich będzie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|