Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
!!!Bartek!!! Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 26 Sty 2009 17:28 Temat postu: |
|
|
PATUŚ! napisał: | MOŻE TEN SEN JEST GŁUPI ALE......
BYŁEM W SZKOLE Z SZYMKIEM NAGLE KAROL ZACZOŁ PIĆ MLEKO NAGLE SZYMEK MÓWI DO NIEGO ROZBIESZ SIĘ I POKAŻ SIURAK KAROL ZACZOŁ UCIEKAĆ A SZYMEK ZACZOŁ GO GONIĆ JA STAŁEM I NIE WIEDZIAŁEM CO KOMBINOWAĆ NAGLE KAROL ŚCIĄGNOŁ MAJTKI SZYMEK WŁOŻYŁ TAM GŁOWE A POTEM KAROL SOBIE PIERDNOŁ A SZYMEK WYLONDAŁ JAK WYZNAWCA BAKTERI KOLI CHCIAŁEM GO UMYĆ..........I SIĘ OBUDZIŁEM TEN SEN NAZWAŁEM FUJ FUJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Faktycznie mogłeś nie wklejać
Ja raz miałem fajny? niemądry? Raczej fajny sen.
O wilku
Pewnego dnia pani wychowawczyni ogłosiła że po szkole chodzą grasuje pies i wilk. Są razem. Kto się do nich zbliży może... A więc wszyscy złożyli przysięgę że nie będą nigdzie wychodzić na przerwę (dziwne)
Pewnego dnia mój kolega został w szkole. Szłem sam do domu. Czułem że coś mnie sledzi lecz bałem się odwrócić. Nagle coś na mnie skoczyło poczułem nieznajome ciepło. Był to wilk . Nagle ręka weszła mi do jego paszczy i... Złamałem mu kość. Lecz chyba nie zdechł
A teraz sen o...Moim Psie!
Pewnego dnia mama mi powiedziała że kupimy psa! To był kundelek. Nazwałem go Cezar (chyba). Nie był taki ładny ale był bardzo posłuszny . Pewnego dnia odkryłem że Cezar nie spędza nocy na podwórku lecz w lesie. Pewnego dnia poszedł i nie wrócił...
Kilka lat później (noc była) Byłem w jakimś starym domu. Pojawił się... Mój stary kundelek (dziwne że sam drzwi otworzył ) lecz był wygłupiony... Okazało się że to był wilkołak! Byłem osłupiały, co do tego była w domu jakaś dziwna pani
- Może pani pomóc? To pani dom a ten wilkołak może go zdemolować!!! - Nic nie odpowiedziała
Wtedy zaczeła się męka musiałem podejść i go wyrzucić! Kopnąłem go lecz on mnie ugryzł! Było źle. Na szczęście wilkołak poszedł. Drzwi zabarykadowałem lecz...wskoczył i mnie przechytrzył, lecz nie było tragicznie! Byłem oko w oko z wilkołakiem. Nagle chwiciłem go za szczękę... Jego kość była złamana. Nagle kość się zrosła! TO był cud! Jego dawna dusza (wilkołaka) wyleciała z niego i powróciła dusza mojego starego Cezara
Dosyć dziwne te moje sny no ale co ja na to poradze? _________________
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego Forum!!!
!!!Bartek!!!
Pssst... Od czasu do czasu piszę pogrubionymi ciemnoczerwonymi literkami |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 26 Sty 2009 21:02 Temat postu: |
|
|
Ja miałem kiedyś taki dziwny sen, który mógł się zdarzyć w rzeczywistości. No i był to straszny sen.
Pewnego dnia grałem z kolegami w piłkę. Piłka wyleciała nam na pole. Pobiegłem po nią i zobaczyłem dwa wilczury. Stałem akurat obok piłki więc ją wziąłem no i wiałem. Biegnę, biegnę i ryczę do kolegów :
-Psy! Zwiewamy!
I zaczęliśmy biec, ale psy były za szybkie i rzuciły się na nas. Później nas zagryzły.
A tak poza tym. PATUŚ! W sąsiedniej klasie też są Szymek i Karol. Powiedz mi. Do której klasy ty chodzisz? _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Bender Roz-krecony
|
Wysłany: 26 Sty 2009 21:15 Temat postu: |
|
|
Już ci nie odpowie. _________________ Byłem Wielki Fan Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
KUBA MAJEWSKI Roz-kreca się
|
Wysłany: 27 Sty 2009 21:15 Temat postu: |
|
|
A mnie sie snilo, ze musialem pomagac czarodziejom z RIC, konkreteniej musialem przyniesc im jakies przedmioty i papier toaletowy.
I snilo mi sie tez, jak gralem w RIMS, musialem cos budowac.
PS:Przepraszam,ale pisze z kawiarenki internetowej z zagranicy i nie moge Polskich znakow pisac. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 01 Lut 2009 15:56 Temat postu: |
|
|
Niedawno śnił mi się okropny sen...
Byłem w ciemnym miejscu. Nagle zaczął do mnie podchodzić potwór w dwoma głowami. Gdy był dostatecznie blisko wyzywająco go popchnąłem ( to był w pełni nieprzemyślany ruch, bo w moich snach nigdy nad sobą nie panuję). On popatrzył na mnie w pełnym gniewie i zatopił we mnie kły. To było straszne. Wyrwałem się ze snu.
Ja zawsze mam tylko koszmary... _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 01 Lut 2009 17:55 Temat postu: |
|
|
A ja coś takiego...
Przechodzę się galerią strasznych obrazów...
a na następnym...zielony zombiak!Za nim jakiś potwór,a dalej
twarz w masce ptaka,podobna do maski nostradamusa w grze,
ale czarna i polana czymś czerwonym...
Obraz zwał się Apokalipsa.
A następnej nocy było coś straszniejszego-świat był taki jak w obrazie...
Nie mogę dalej! _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulguldryk gryfindyk Roz-krecony
|
Wysłany: 15 Mar 2009 16:00 Temat postu: |
|
|
Mi się śniło że w mojej szkole zaczeło się palić bo jakiś uczeń się bawił zapałkami i jak się nasza klasa zaczeła palić to pani nas wyżucała przes okno i się udało ale w tym jest dziwne to że pani nas żrzuciła z pierwszego piętra
I jescze mi się śniło że poszedłem do mojego kolegi a jego zwieżątko zaczeło rosnąć i rośnąć asz było tak wielkie że dom mojego kolegi pękł a mój kolega wylądował na jakimś lisci a potem zaczął płakaś
Dziwne sny napradę _________________ Oglądajcie Hole in the wall!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
!!!Bartek!!! Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 25 Mar 2009 10:03 Temat postu: |
|
|
Od wcoraj mam dziwne sny o Forum a szczególnie o GR
Wczorajszy może nie byle jak urazić Dizla i tylko za jego zodą mogę go wsttawić a dzisiejszy jest krótki (bardzo)
Śniło mi się że GR kłóciło się z moderatorium i Modzi odebrali nam GR (znikło) wraz z modami na GRA gdy Grześ wrócił zreaktywował ją i było ok _________________
Pozdrawiam Wszystkich użytkowników tego Forum!!!
!!!Bartek!!!
Pssst... Od czasu do czasu piszę pogrubionymi ciemnoczerwonymi literkami |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 25 Mar 2009 15:44 Temat postu: |
|
|
To przestroga, że nie wolno sprzeciwiać się Moderatorium. xD
Mi ostatnio niestety nic się nie śniło... _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 25 Mar 2009 19:20 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: |
Mi ostatnio niestety nic się nie śniło... |
>>Każdemu zawsze się coś śni ale ponad 70% ludności tego nie pamięta
Ja to ostatnio swoich snów nie pamiętam...
Czasem sny mi się zdarzają prorocze,czasem zabawne,czasem pełne powagi sytuacji. _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
oliwier 2000 Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Kwi 2009 11:21 Temat postu: |
|
|
odświerzam. mi się dziś śniło że była zima pojechałem do Suwałk na lodowisko [naprawde nie umiem jezdzić na łyżwach] a tam był konkurs na najlepszy taniec na lodzie a prowadzącymi byli Marcowy Zając,Suseł i Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Maj 2009 21:24 Temat postu: |
|
|
Mi się raz śniło to że dostanę 5 razy z liścia od pięciu dziewczyn no i się zdarzyło
Ała bołą mnie oba policzki
a mój kumpel na koloni gdy byłem z nim w pokoju wrzeszczał przez sen gdy do niego podeszłem
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pomocy
złodziej
oddawaj moją kase XD |
|
Powrót do góry |
|
|
Erek Stawia Opór
|
Wysłany: 10 Maj 2009 22:37 Temat postu: |
|
|
A mi się śniło, że była wojna między Ziemią, a jakimiś stworzeniami z kosmosu. Jeden z nich złapał mnie, wsadził na super katapultę i wystrzelił do wszechświata. Za ileś czasu wylądowałem na zniszczoną po wojnie Ziemię.
Ja jeszcze żyłem, ale ludzie łącznie mówili on musi umrzeć, nawet moi rodzice.
PS. Nie wiem co było dalej, bo się obudziłem. _________________
Piszę poprawnie po Polsku i Angielsku |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Maj 2009 11:55 Temat postu: |
|
|
Ja dziś miałem sen że wszystkie dziewczyny chciały mnie pocałować zaczełem uciekać potem zamieniłem się w tego kolesia z reklamy axa kuszącego jak czekolada zostałem zjadany przez dziewczyny no i CDN
to było straszne |
|
Powrót do góry |
|
|
|