Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kitta Roz-krecony
|
Wysłany: 02 Lut 2009 20:37 Temat postu: Problem - poważne kłopoty z grą. |
|
|
Jak w temacie - mam poważne problemy z grą. Gdy otrzymałam płytę (ok. dwa lata temu, w wielkanoc) gra nie chciała się zainstalować, a dokładniej plik "sredniowiecze" . Teraz spróbowałam znowu - to samo. Więc skopiowałam ręcznie i urochomiłam z katalogu pozostałego z poprzedniej próby instalacji. Powinno działać, ale nie działa. W RiU, na końcu ósmego poziomu, komputer zawiesza się, a w RiWC nie działa nasuwanie skrzynek na przyciski, przez co trzeba wiele razy restartować. Grę kupiłam w sklepie internetowym AM, jako jedną z pierwszych. Mam system Windows XP. W czym leży problem - w płycie czy w grze ogólnie? Czy wystarczy kupić nową, czy też po prostu gra u mnie nie działa? _________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 02 Lut 2009 20:39 Temat postu: |
|
|
ja też miałem taki problem z instalacją...
Instalujesz na stacjonarnym czy na laptopie? ja instalowałem na laptopie i tam wyskakiwał ten błąd lecz na stacjonarnym już nie |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 02 Lut 2009 20:44 Temat postu: |
|
|
A mój przypadek...(nie mówię).
Gra często zawiesza się,zwalnia(korzystne dla gier logicznych!),nie reaguje.AM musi wydać łatkę. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Kitta Roz-krecony
|
Wysłany: 02 Lut 2009 20:45 Temat postu: |
|
|
Na laptopie. Stacjonarnego obecnie nie posiadam. _________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 02 Lut 2009 20:47 Temat postu: |
|
|
więc sądzę, że to to samo co mi się działo na laptopie...
trzeba więc na stacjonarny, ale skoro na razie nie masz ... może ktoś jakoś umie temu zaradzić? |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 02 Lut 2009 20:53 Temat postu: |
|
|
Łatkę? Nikt teraz tym się nie zajmuje. Mają na głowie inne gry a nie jakieś łatki.
Co do zacinającego się RIU to nie wiem. Ale w RIWC przyciski niereagujące na przedmioty to częsty problem. Miałem tak dużo razy i poprostu radzę wprowadzać postacie na przyciski. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
kotopies24 Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Sie 2009 21:54 Temat postu: |
|
|
Ja też miałem taki problem z RIWC.nałożyłem skrzynkę na przycisk,a kretesem stałem na przycisku obok i skrzynka nie działała.
Trzeba było na przycisk wejść reksiem .
Tak było na trzecim poziomie.
Przycisk - "rz", a data napisania posta to bardzo pomocna rzecz. _________________ Mam rikwa i rik ttw |
|
Powrót do góry |
|
|
|