Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michał99 Roz-krecony
|
Wysłany: 28 Sty 2009 22:17 Temat postu: Gry które zapadły wam w pamięć |
|
|
Tutaj proszę pisać o grach które przeszliście w którą pierwszy raz zagraliście i w którą gracie aż do teraz.
Pierwszą grą którą przeszedłem i zagrałem było Call of Duty 1.Otóż pamiętam jak nie mogłem przejść treningu i musiał mi pomóc kuzyn.Kiedy nauczył mnie sterowania i podstaw gry o drazu załapałem o co chodzi.Pamiętam jak nie mógł poradzić sobie z pewną misją.Wtedy dał mi zagrać a ja po jakimś czasie ją przeszedłem,a później nabrałem takiego refleksu ,że przeszedłem całą grę,najpierw na żółtodziobie a poźniej na weteranie.Do tej pory gram w Call of Duty jednak teraz gram w piątą część.Grałem też z początku w Jazz Jack Rabitt,niezłą platformówkę i Crazy Taxi.Oczywiście w Call of Duty 5 nie gram już na pc tylko na Xbox-e 360.Posiadam też Ps2 z którą też mam wiele wspomnień.Czasami wspominam jak to grałem w jedynkę i aż mam łezkę w oku.Jednak nie posiadam już jedynki z pewnych przyczyn. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Sty 2009 11:53 Temat postu: |
|
|
Mi zapadły w pamięci najbardziej: Baldurs Gate, Icewind Dale 1 i 2, Divine Divinity no i oczywiście Reksie. Wszystkie one <prócz Reksia oczywiście> są klasykami RPG i niewiele, który RPG w moim odczuciu im dorównuje a co dopiero przewyższa. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Sty 2009 21:24 Temat postu: |
|
|
Myślę, że COLOBOT, The Sims1, Reksie, World of Warcraft, Starcraft. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 30 Sty 2009 10:46 Temat postu: |
|
|
Euresanda napisał: | Myślę, że COLOBOT |
Zapomniałbym o tej grze, była naprawdę extra, pomijając to że jak w nią grałem byłem mały i używałem kodów, ale i tak była super |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 31 Sty 2009 21:44 Temat postu: |
|
|
Sokoban,The Curse of Ra,A w sumie wszystkie z 1998 i 1999 roku z numerów CD-Action. _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 31 Sty 2009 23:27 Temat postu: |
|
|
Sokaris napisał: | Euresanda napisał: | Myślę, że COLOBOT |
Zapomniałbym o tej grze, była naprawdę extra, pomijając to że jak w nią grałem byłem mały i używałem kodów, ale i tak była super |
Nie wiedziałam, że są do niej kody . A ja się wytrudziłam, mój brat też i przeszliśmy .
@TOPIC: Jeszcze "Liczę z Reksiem". Polecam. Grałam u koleżanki. |
|
Powrót do góry |
|
|
Bambosz Treser Cegieł
|
Wysłany: 01 Lut 2009 03:07 Temat postu: |
|
|
Sokaris napisał: | Mi zapadły w pamięci najbardziej: Baldurs Gate, Icewind Dale 1 i 2, Divine Divinity no i oczywiście Reksie. Wszystkie one <prócz Reksia oczywiście> są klasykami RPG i niewiele, który RPG w moim odczuciu im dorównuje a co dopiero przewyższa. |
Mam podobne zdanie tylko dopisze jeszcze 2 genialne RPGi - Planescape Torment i Final Fantasy VII
Ogolnie jak mi cos zapada w pamiec to zazwyczaj jest to RPG, chociaz w ostatnich latach sie kilka razy zawiodlem (m.in. Gothic 3, Mass Efect) _________________ Cort X-6
|
|
Powrót do góry |
|
|
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 06 Lut 2009 14:47 Temat postu: |
|
|
Encyklopedia Przyrody, Gumisie, Jazz Jackrabbit 2, Ace Ventura, Książe i tchórz, Corsairs, Red Alert...
Wszystkie powstały przed rokiem 2000... Te sobie przypomniałem... _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 06 Lut 2009 14:54 Temat postu: |
|
|
Reksie, Fifa 07 i 08, Need for speed (Most Wanted, Carbon, ProStreet) i Sherlock Holmes : Tajemnica Srebrnego Kolczyka. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 06 Lut 2009 15:30 Temat postu: |
|
|
Return Fire ( powstala w roku 1995 ), Final Fantasy 7, i oczywiscie MAFIA |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 29 Mar 2009 19:41 Temat postu: |
|
|
Bambosz napisał: |
Mam podobne zdanie tylko dopisze jeszcze 2 genialne RPGi - Planescape |
Nie wiem jak moglem zapomnieć o tej grze, to po prostu arcydzieło grałem co najmniej 3 razy i za każdym razem znajdywało się coś nowego, a na dodatek jest to jedna z niewielu gier, które można przejść magiem |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 08 Kwi 2009 08:53 Temat postu: |
|
|
Age of Empires(cała seria), COLOBOT, Reksio (cała seria ), Rayman 2,3.
W większość z tych gier grałem więcej niż 10 razy _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 08 Kwi 2009 10:32 Temat postu: |
|
|
Mi najbardziej zapadły w pamięć gry z fascynującą fabułą:
Syberia 1 i 2
Broken Sword: Anioł Śmierci
Sam & Max: Sezon 1
Właściwie same przygodówki. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Voorens Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 08 Kwi 2009 21:51 Temat postu: |
|
|
Mi najbardziej zapadly w pamiec gry(gatunki troche zroznicowane ) Reksie, Mafia(oczywiscie ), Max Payne i 3D Live Snooker. _________________
"Fall seven times, stand up eight". |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 09 Kwi 2009 10:38 Temat postu: |
|
|
Bo ja wiem??
The Sims (najpierw 1, a potem 2) Hokus-Pokus Różowa Pantera, Różowa Pantera po skarb się wybiera, naturalnie wszystkie części Reksia. To by było na tyle. Więcej sobie nie przypominam _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
|