Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 04 Mar 2009 17:59 Temat postu: |
|
|
Ja też umiem...ale w okropnych momentach...
Kiedyś obudziłem się w czasie wakacji smutny,choć nie miałem powodu. Miała być jazda po okolicy i zwiedzanie zamków.A tak smutnym byłem rzadko.Jak wreszcie wstałem,otrzymałem dotkliwy cios:samochód przejechał mojego psa.Działo się to na chwilę po tym,jak pomyślałem,że stanie się coś niedobrego.A w tym,co się wydażyło,nie miałem żadnego udziału.
Właściwie zawsze jak jest coś złego,to przepowiadam sobie to.Gdy raz 2 kotki mojej siostry poszly na dwór,pomyślalem:,,Już ich nie zobaczymy".
I miałem rację.Przypuszczamy do dziś,że gołębiarz z sąsiedztwa zastrzelił 1,a drugiego spotkał ten sam los,lub zabrano go do schroniska.
Nie cierpie więc przepowiadać przyszłości,a jak mi się zdarza,to jestem śmiertelnie zaniepokojony. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 04 Mar 2009 18:00 Temat postu: |
|
|
A ja mam w szkole taką dziwną "moc"
Jest oddawanie sprawdzianów( lub kartkówek) zamsze nachodzą mnie myśli,że dostanę dwóję...Ręce mi się wtedy stają zimne i pocą się... I wtedy dostaję najczęściej piątkę...
Ale gdy myślę,że będę miał piątkę to ręce mam normalne i nie pocą mi się... i dostaję słabszą ocenę(trójkę) kilka razy to stosowałem i zawsze działało...
Po za tym wpływam na pogodę...
Myślę niech będzie lało,niech będzie lało... i co? i po godzinie leje!(leje- określenie padającego deszczu) _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 04 Mar 2009 18:26 Temat postu: |
|
|
Sztuczka z pogodą?Znane i szeroko stosowane.To z ocenami mam,ale mniej działa-mogę zmienić o 1 stopień.Gorzej,jak czuję,że dostanę po sprawdzeniu zeszytu same piątki...wtedy,gdy uznałem,że 6,dostałem 11 pałek!Dlatego wolę nie używać przy zbieraniu.
Moja siostra umie dać określoną odległość dla skoczka,nim ten zjedzie ze skoczni-myli się zawsze około o metra.Niezłe osiągnięcie,co? _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 04 Mar 2009 19:13 Temat postu: |
|
|
Ja też umiem przepowiadać ile skoczy skoczek narciarski. Tak mniej więcej. Jak raz mówiłem że skoczy 130m to skoczył 131.5m. Ze szkołą też tak u mnie jest. Raz jak myślałem że dostanę 6 z matematyki za klasówkę (bo zawsze dostawałem) to dostałem 5. Podobnie było na muzyce. Myślałem że będzie 5 lub 5-, a dostałem 4+. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Viki2606 Stawia Opór
|
Wysłany: 15 Mar 2009 19:50 Temat postu: |
|
|
ja kiedyś szłam do sklepu do mojej mamy(moja mama jest ekspedientką) szedł facet potem widziałam go do ramienia reszty nie było potem stanęłam otarłam oczy faceta nie było. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 06 Kwi 2009 16:02 Temat postu: |
|
|
Troszeczkę odświeżam.
Miałem wczoraj czy przedwczoraj taki dziwny przypadek. Przejeżdżał kombajn. Zniknął za domem. Obejrzałem się do tyłu i spowrotem w stronę gdzie jechał kombajn i był on przed tym domem za którym zniknął przed chwilą. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 10 Kwi 2009 08:13 Temat postu: |
|
|
Mi wiele razy się zdawało że aktualna rozmowa z kimś miała już miejsce.
Miałem tone sytuacji kiedy myślałem sobie, że mam déjà vu _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 10 Kwi 2009 09:20 Temat postu: |
|
|
Ale ja mam jeszcze tak,że dzień przed nową lekcją matmy (tylko) zawsze mi się śni,co nauczycielka pisze i tak w końcu jest...
Coś jak przepowiadanie przyszłości i déjà vu razem... _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 10 Kwi 2009 23:52 Temat postu: |
|
|
Oglądając seriale czasem wydaje mi się, że te nowe odcinki już kiedyś widziałem, wiele lat temu. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
psidorowski Roz-krecony
|
Wysłany: 30 Cze 2009 00:14 Temat postu: |
|
|
Też miewam czasami Dejavu xD |
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 30 Cze 2009 08:24 Temat postu: |
|
|
No to czas na moje dwa zdarzenia:
Pierwsze to - kiedy miałem około 3-4 lat mama zostawiła mnie na chwilę w pokoju samego. Nagle patrzę w szafę, a tam olbrzymi, mglisty niedźwiedź wychodzi na mnie z lustra (w szafie) . Wtedy mama wróciła i niedźwiedź zniknął.
Drugie - w mojej klasie zdarzyła się pewna kłótnia. Chodziło o zniszczenie okularów. Ciągnęło się i ciągnęło, a szkoła była nie do wytrzymania, bo musiałem wybierać pomiędzy jednym a drugim. Pewnej nocy śniło mi się, że oni się godzą. Nazajutrz przychodzę do szkoły i widzę ich rozmawiających. Pytam się co się stało a ci na to:
Tak, pogodziliśmy się. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 05 Sty 2010 18:46 Temat postu: |
|
|
Właśnie takie zjawiska są bardzo dziwne.
Ostatnimi czasami, mam de ja vu. Czuję, że wszystko mi się powtarza, choć po części to prawda. Z drugiej strony, jednak widzę... hm, no trudno to nazwać przyszłością. Po prostu czuję, co może się wydarzyć za chwilę. Czasem mam wrażenie, że ktoś lub coś mnie śledzi, jakby chciało mnie złapać. Parę razy w szkole miałem wrażenie, że widzę osobę, która błaga o pomoc. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Sty 2010 18:52 Temat postu: |
|
|
Pamiętam jak kiedyś, gdy oglądałem Familiadę, podczas finału, tuż przed odkryciem za ile punktów jest ostatnia odpowiedź, nagle, sam nie wiem dlaczego powiedziałem głośno "19". I faktycznie, wyświetliło się 19 pkt. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Sty 2010 19:33 Temat postu: |
|
|
Ja także mam tak zwaną "moc".
Tylko nie umiem nad nią panować.'
Czasami myślę o jakimś przedmiocie i on zwykle się podnosi !!!
Pierwszy raz zdarzyło mi się to w I klasie.
Był mniej więcej Grudzień i pisaliśmy kartkówkę.
Byłem wtedy bardzo zdenerwowany ,bo była nie zapowiedziana !
Wtedy poczułem,że jest mi duszno.
A okno było zamknięte.Było umieszczone tak by tylko pani je mogła otworzyć.
Patrzyłem na nie szukając odpowiedzi na działanie.
Nagle okno się samo z siebie otworzyło.
Kiedyś chciałem ją opanować i robiłem testy z chusteczkami i piłkami.
Nie skutkowało.Po 30 minutach zmęczyłem się i chciałem usiąść na krześle.
Zmierzałem w jego kierunku a one się podniosło i wybiło nam szybę !
Od tej pory już się nie próbuję jej nauczyć.
Nikt mi nie wierzy.
Szukałem tego zjawiska w Google no wszędzie !
Ale nic !Ktoś mo.że mi powiedzieć o co tu chodzi ? _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 05 Sty 2010 19:35 Temat postu: |
|
|
To jest telekineza... zdolność do poruszania przedmiotami. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|