Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Adam Węglowski Bywalec Nory
|
Wysłany: 15 Mar 2009 00:30 Temat postu: Zmiany w grach |
|
|
Hej! Forumowicze czy nie uważacie że szósta cześć Przygód Reksia będzie (inna) niż pozostałe 5 nie mówie teraz o dodatkach. Inna znaczy że nie będzie miała już tego "swojskiego" klimatu gry. Proszę o wypowiedzenie się _________________ Reksio i Miasto Sekretów czekamy... |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 15 Mar 2009 09:09 Temat postu: |
|
|
Na pewno nie będzie miała takiego klimatu, po filmiku widać. Nie wiem czy dobrze zrobili zmieniając grafikę - przekonamy się grając w nową część. Inne nie znaczy gorsze i myślę, że możemy się przyzwyczaić do nowego klimatu, lecz filmik nie pokazuje całej gry, tylko przykładową mapę, więc wszystkiego nie wiadomo. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Adam Węglowski Bywalec Nory
|
Wysłany: 15 Mar 2009 10:49 Temat postu: |
|
|
Mozesz mieć racje bo mi jakoś nie wchodzi na nowa grafika ale przekonamy się już niebawem. _________________ Reksio i Miasto Sekretów czekamy... |
|
Powrót do góry |
|
|
Agrael Roz-krecony
|
Wysłany: 15 Mar 2009 11:23 Temat postu: |
|
|
Mi też nowy klimat średnio odpowiada ale cóż...może się przyzwyczaimy do nowego klimatu. _________________ Powracam!Sorry za nieobecność. |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 15 Mar 2009 13:48 Temat postu: |
|
|
Nowy klimat mnie kompletnie nie odpowiada. Przyzwyczaiłem się do gry w Reksia w grafice 2d. Chociaż może się przyzwyczaje do 3d. Jak każdy. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 15 Mar 2009 15:00 Temat postu: |
|
|
Racja, bo przecież przejście do trójwymiaru to nie byle nowy klimat.
Mam nazieję, że zaakceptujemy go takim jakim jest. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 15 Mar 2009 21:37 Temat postu: |
|
|
A czy spora różnica nie była między dodatkami do gry
Powiem prawdę, że wolałem RiKWA niż RITTW, w tym ostatnim czekałem tylko na te wstawki filmikowe i niemalże było to jak obowiązek przejście go ta grafika do której się da przyzwyczaić i zupełnie inny rodzaj gry bo logiczno-zręcznościowa jakoś nie pasowały do Reksia.
Zaś RiKWA z przyjemnością przechodziłem WC czy SP i miały odpowiedni nastrój reksiowy. Oczywiście nie jestem przeciwnikiem innowacji i czekam z zapartym tchem na RIMS lecz przecież nie wiadomo jak to wyjdzie...... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kresio Bywalec Nory
|
Wysłany: 16 Mar 2009 16:39 Temat postu: |
|
|
Ja wolę takiego Reksia 2d. Można się pośmiać, że nie ma animacji, albo naprzykład Kretesowi lata ręka jak mówi. _________________ Fajnie, wciągnęło mi 200 postów. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 16 Mar 2009 17:08 Temat postu: |
|
|
Fakt. Nie można wprowadzać elementu zręcznościowego kosztem przygodowego. To oczywiście nie znaczy aby zręcznościówki ograniczyć do minimum, bo fajna jest mała przerwa między trudnymi zagadkami, chociażby po to by potrenować refleks. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
|