Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kitta Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Sty 2008 15:58 Temat postu: |
|
|
Słuchajcie... I błagam, nie śmiejcie się ze mnie... Po prostu jestem beznadziejna... Wczoraj dostałam RiK:TTW i dzisiaj zablokowałam się na dobre. Bez żadnego pomysłu na przyszłość. Jestem na pierwszym piętrze. Etap niebieski z kogutem i jednym generatorem. Mam 1 skrzynkę i cztery przyciski, po dwa na 1 drzwi. I tak: Jeśli przepchnę skrzynkę na guzik do komory, nie mogę uruchomić generatora i na odwrót. A skrzynki nie można przepchnąć na inny guzik! Skrzynki z innego miejsca też się nie da! RATUNKU!!! _________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 24 Sty 2008 12:18 Temat postu: |
|
|
Chyba kojaże ten poziom. Tam trzeba jak kula jest na przycisku stanąć kogutem, żeby nie leciała dalej. Jeśli nie oto Ci chodzi to proszę daj screena, bo ja też przechodziłam ten poziom.
PS: Rikttw jest trudne, wiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 24 Sty 2008 13:25 Temat postu: |
|
|
Ten kto ma problemy nie dziwie się, ja też już mam.Jestem chyba dość daleko i po kilku dniach nie udawało mi się tych poziomów przejść.Niestety nie pamiętam jak wyglądają |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 30 Sty 2008 21:56 Temat postu: |
|
|
AAAAAAAAAAA Tamte labirynty przeszedłem, ale yostałz mi 2 generatory, i zatrzmałem się pryz lvl z 1 generatorem i kogutem wynalascą! |
|
Powrót do góry |
|
|
KK Bywalec Nory
|
Wysłany: 31 Sty 2008 22:33 Temat postu: |
|
|
Mam taki problem: Jestem w Komnacie Windowej (nie liczyłem pięter, ale na tym piętrze już nie ma opcji "Zobacz piętro wyżej" i po cut-scence, w której Kari-Mata próbuje rozwalić monolit dynamitem ) Wiem, jak go przejść, ale nie wiem, jak uwolnić Reksia i Kretesa! _________________ Pozdrawiam wszystkich Aidemmediaków (innych też)
Jak powiedział Kudłaty: "Piraci to wariaci"
Fan filmów: Star Wars i Indiana Jones
Fan gier: Sam & Max
KK wraca do akcji |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 31 Sty 2008 23:02 Temat postu: |
|
|
KK napisał: | Mam taki problem: Jestem w Komnacie Windowej (nie liczyłem pięter, ale na tym piętrze już nie ma opcji "Zobacz piętro wyżej" i po cut-scence, w której Kari-Mata próbuje rozwalić monolit dynamitem ) Wiem, jak go przejść, ale nie wiem, jak uwolnić Reksia i Kretesa! | To mógł byś mi pomóc KK? |
|
Powrót do góry |
|
|
daniel Roz-kreca się
|
Wysłany: 03 Lut 2008 12:39 Temat postu: |
|
|
pomocy jestem na siódmym piętrze i nie mogę przejść z reksiem,kretesem,kogutem i treman genatorami |
|
Powrót do góry |
|
|
mati10 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Lut 2008 14:53 Temat postu: |
|
|
Ja na żadnym bo nie mam |
|
Powrót do góry |
|
|
KK Bywalec Nory
|
Wysłany: 25 Lip 2008 13:03 Temat postu: |
|
|
KK napisał: | Mam taki problem: Jestem w Komnacie Windowej (nie liczyłem pięter, ale na tym piętrze już nie ma opcji "Zobacz piętro wyżej" i po cut-scence, w której Kari-Mata próbuje rozwalić monolit dynamitem ) Wiem, jak go przejść, ale nie wiem, jak uwolnić Reksia i Kretesa! |
To ktoś mi w końcu odpowie, czy nie? _________________ Pozdrawiam wszystkich Aidemmediaków (innych też)
Jak powiedział Kudłaty: "Piraci to wariaci"
Fan filmów: Star Wars i Indiana Jones
Fan gier: Sam & Max
KK wraca do akcji |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 25 Lip 2008 13:05 Temat postu: |
|
|
Ja chętnie bym pomógł ale niestety jeszcze tam nie byłem może Dizel lub Grześ lub ktoś kto już przeszedł by się wypowiedział |
|
Powrót do góry |
|
|
Serpentus snake Starszy Norman
Dołączył: 31 Lip 2008 Posty: 229 Skąd: Gabinet Serpentusa Snake
|
Wysłany: 31 Lip 2008 09:52 Temat postu: |
|
|
POMOCY!!!
Niedawno zacząłem grać w RIKTTW i nie mogę przejść poziomu z trzema generatorami na 4 piętrze z kretesem i kogutem wogóle od początku.Jakby ktoś mógł mi pomóc to proszę oto mój e-mail junior.98@o2.pl _________________ Είμαι μερικές φορές μέση (που μου χαρακτήρα), είναι ο απόγονος
A volte mi media (che il mio personaggio), è il rampollo |
|
Powrót do góry |
|
|
kubastr Się Odezwał
|
Wysłany: 07 Gru 2008 12:48 Temat postu: |
|
|
Ja mam problem na drugim chyba piętrze jest tam etap gdzie jest tylko reksio i ma trzy generatory do wyłączenia. charakterystyczne jest że tam są trzy drabinki za którymi trzeba postawić skrzynki żeby wejść po drabinkach do guzików wył generatory a praoblem mam taki: są tam do podniesienia 2 kule i 1 skrzynia i 2 guziki czerwone do wciśnięcia, skrzynke musze wsadzić w dziure zeby reksio mógł przejść, jedną kule potoczyć żeby siadła na guziku zostaje mi druga kula która owszem naciska guzik ale potem spada do przestrzeni a ja musze miec te drzwi otwarte żeby wrócić do wyłaczników generatorów błagam jak to przejść???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 15 Mar 2009 15:26 Temat postu: |
|
|
Mam problem jestem na poziomie kiedy Molly niszczyła kilofem monolit, zielona komnata z Reksiem, Kretesem, Kogutem i trzy generatory. Problem w tym że muszę od razu pchnąć kulę która to po jakiś strasznych wyczynach ma uaktywnić generatory i chyba muszę ją windami przenosić, byłbym wdzięczny za pomoc
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 15 Mar 2009 16:40 Temat postu: |
|
|
Nie doszłem tak daleko. Ale ja mam problem na 4 piętrze. To jest komnata windowa przenosząca z 4 na 5 piętro. Czy nie wie ktoś jak to przejść? _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 15 Mar 2009 17:25 Temat postu: |
|
|
Luk98 napisał: | Nie doszłem tak daleko. Ale ja mam problem na 4 piętrze. To jest komnata windowa przenosząca z 4 na 5 piętro. Czy nie wie ktoś jak to przejść? |
Bez screenu nie dam rady... albo...zaraz w katalogu gdzie zainstalowaliście gre jest plik rex3d otwieramy notatnikiem... i szukamy w spisie levelu na którym utknęliśmy...
ale... możemy sobie ułatwić grę... grzebiac w tym pliku... możemy dodawać nowe levele... zamieniać miejscami... ale niepolecam.. bo ułatwi to zabawę... i można coś nabroić radzę zrobić kopię zapasową pliku zanim zaczynamy grzebać _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|