FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Wasze Sny
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> O różnych innych rzeczach
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
oliwier 2000
Roz-krecony

PostWysłany: 11 Maj 2009 13:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mi się śni często że spadam z wysokich schodów w moim domu a dziś mi się śniło że z kosmosu spadłem na ziemię a tam wszystko się paliło chciałem uciec to spadło na mnie jakieś pudełko a kiedy uciekałem uderzyłem się w płonące drzewo i się obudziłem aha i śniło mi się jeszcze że przyjechałem z tatą i z babcią do mojej cioci do Suwałk babcia nie chciała wejść po schodach poszłem z tatą na górę po windę przyszłem do cioci u cioci podłoga była dziurawa wpadłem w dziurę jechałem jakimś tunelem na dół do babci a kiedy zjechałem uderzyłem w ścianę i się obudziłem hahaha
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gość

PostWysłany: 11 Maj 2009 19:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, czy już to pisałam, ale śniło mi się...

...że razem z moją klasą sprzątaliśmy kościół razem z naszą starą siostrą od religii. Moja klasa jak zwykle (buu) nie wykazywała najmniejszego zainteresowania moją osobą, tylko takie komentarze typu "Posuń się, Majka!", "Jaka debilka"... Euh, już się przyzwyczaiłam, ale cóż zrobić. Koniec mi się podobał: mianowicie wszyscy już poszli, a Klaudia (już nie będę mówić po nazwisku, bo bym się chyba załamała) miała posprzątać. Ja jeszcze zostałam, by chyba się o coś zapytać siostry, z resztą nie pamiętam... No i ona zaczęła mi wmawiać, że to ja mam posprzątać, bo to niby mój obowiązek! Phi! I teraz moja ulubiona część przewrotnie zły: wygłaszam krótki monolog, jak w książkach (które ratują mnie przed piekłem mych szanownych kolegów i koleżanek). Coś w stylu: "Szkoła byłaby nawet fajna, gdyby nie ci, którzy (psują, upokarzają, coś w tym stylu) uprzykrzają życie tym, którzy chcą być szczęśliwi". I odeszłam zostawiając dziewczynę na pastwę losu przewrotnie zły.

Byłam trochę zła, gdy się obudziłam, że w weekend śnią mi się ci, którzynie mają co robić tylko "uprzykrzać" jak sama to powiedziałam, ale potem to zapisałam. Wiem, że trochę niemądry (no może co najmniej dziwny) sen, zwykle miewam lepsze.
Powrót do góry
oliwier 2000
Roz-krecony

PostWysłany: 12 Maj 2009 13:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi się nic dziś nie śniło a twoje sny spidi są niemądre sorry że się tak nazywam twoje sny spidi
Powrót do góry
nieznany
Działacz Podziemia

PostWysłany: 12 Maj 2009 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sny nie mądre?! hahaha hahaha hahaha
Przecież nie można kierować,co się przyśni!
Oto mój wczorajszy:
Przetrząsam książki o Harrym Potterze,a tu z okładki wyłazi mi sklątka,miota we mnie strumieniem ognia,a ja uciekam po pokoju.Na koniec zgniotłem jej żądło,ale ta wepchnęła mnie w coś pustego. Nazwałbym to niebytem.Miotałem się tam długo,po czym się obudziłem.

,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
spidi
Bardzo Stary Norman

PostWysłany: 12 Maj 2009 18:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oliwier 2000 napisał:
mi się nic dziś nie śniło a twoje sny spidi są niemądre sorry że się tak nazywam twoje sny spidi

wiem że nie był mądry ale taki był
a wiesz co że 3 z tych 5 liści były przypadkiem no bo w szkole wszystkie dziewczyny z klasy zaatakowały mego kumpla a ja przechodziłem i oberwałem a z reklamą axa nie moge nić sensownego powiedzieć XD
Powrót do góry
Code
Starszy Norman

PostWysłany: 13 Cze 2009 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy śni mi się, że gdzieś spadam, czuję się okropnie. Zupełnie jak w rzeczywistości... Stoję na palcach przed przepaścią, ześlizguję się, spadam. Wtedy czuję się... jakbym ulatywał w próżnię... PRZEPOTWORNE. I czuję się tak, jakby ktoś wyrywał ze mnie ducha... Te sny są w moim przypadku najgorsze...

www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG
Rafał
Taki Cichy Jakiś

PostWysłany: 16 Cze 2009 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kiedy w śnie spadam to zwykle budzę się gwałtownie. Jeśli kogoś zabiją (a i to się zdarza) to również się budzę. Ale nie miewam snów aż tak strasznych, ale raz było że ktoś zabił mojego kota i coś typu "porwałem twoją mamę i przynieś mi okup".
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
Buizel
Starszy Norman

PostWysłany: 19 Cze 2009 21:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też Rafi czasem mi się wydaje ,że sapadam... Pan Zielony Pan Zielony Pan Zielony
Ale mi się raz przyśnił taki straszny sen,że nie chcę o nim mówic na forum ! szok!
Napiszcie na PW to wam opowiem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Tlen
Filip
Taki Cichy Jakiś

PostWysłany: 19 Cze 2009 21:25    Temat postu: sen Odpowiedz z cytatem

No, dawaj o tym śnie xDD

PostWysłany: 07 Lip 2009 10:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziś śniło mi się... RIMS!
Tak się chodziło Kretesem mniej więcej jak w tym filmiku, tylko było trochę dalej (znaczy się nie tak z bliska, ale z daleka było widać). Można było sobie zakładać ubranka, jakieś kaptury, aby myszy nie mogły były Kreteska rozpoznać. Pamiętam jeszcze, że trzeba było naprawiać jakieś koła zębate, ale animacja w tej minigrze była taka jak w pierwszej serii PR... zmieszany
Powrót do góry
bot
Komiksowy Artysta

PostWysłany: 07 Lip 2009 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Euresanda napisał:
Dziś śniło mi się... RIMS!
Tak się chodziło Kretesem mniej więcej jak w tym filmiku, tylko było trochę dalej (znaczy się nie tak z bliska, ale z daleka było widać). Można było sobie zakładać ubranka, jakieś kaptury, aby myszy nie mogły były Kreteska rozpoznać. Pamiętam jeszcze, że trzeba było naprawiać jakieś koła zębate, ale animacja w tej minigrze była taka jak w pierwszej serii PR... zmieszany

Ja mam je ciągle. Niektóre rzeczy się sprawdziły pod napływem nowych informacji (np. pudełko RIMS, księżyc)

PS Jakby ktoś chciał poznać szczegóły, zapraszam na GG

Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG Tlen
Gość

PostWysłany: 19 Lip 2009 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi się dzisiaj śniły dwa sny 1:że spotkałem luka dizla sokarisa i artura artur wyglądał jak wilk morski luk jak zwierzę hanoi dizel jak darth miaul a sokaris jak zwykły chłopak
2:idę sobie na dworze i nagle widzę największy kamień a myślę walnę se nim w rękę i walnąłem straciłem pamięć idę do domu i mówię do taty:kim ja jestem ? potem tata mnie zwalił na pociąg do warszawy idę do domu artura i mówię:mogę u ciebie zamieszkać ? a artur mówi:tak!
Powrót do góry
krys95
Się Odezwał

PostWysłany: 25 Lip 2009 22:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziś śniła mi się Kari-Mata xD.
Stałam koło niej i rozmawiałyśmy o różnych rzeczach, jakbyśmy się
znały od wielu lat. uśmiechnięty
.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
piesek 22
Taki Cichy Jakiś

PostWysłany: 30 Wrz 2009 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja też jestem Jasnowidzem! szok! Miałam takie sny: 2 lata temu, kiedy oczekiwałam na grę Mój brat niedźwiedź (chciałam na urodziny), to miałam sen że był ślizg po lodowej górze, a w grze tak było! szok! Jeszcze pół roku temu miałam sen, że w grze HP i więzień Azkabanu, i tam trzeba było zbierać tarcze jak w HP i czara ognia, a to była prawda! szok! Jeszcze było RIMS, ale takie na pewno nie będzie, bo śniło mi się że to było takie RiK:TTW, tylko że byli strażnicy SeKrety, którzy nie mogli nas zobaczyć. szok!
arturros
Wydalony z Nory

PostWysłany: 01 Paź 2009 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi się śniło że na W-F mieliśmy latanie samolotem.
A moja szkoła połona była w lesie.
I pamiętam że jak się poszło jeną ulicą dochodziło się do lotniska wielkości okęca(ale wogule nie używanego codź obsługa była)

Najnowszy news 2010-09-21. Zapraszam też:
http://newflamingoland.blog.onet.pl/
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Tlen
   Odpowiedz do tematu    Forum Przygody Reksia Strona Główna -> O różnych innych rzeczach
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22, 23  Następny
Strona 21 z 23

Skocz do: