Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dadi Norman
|
Wysłany: 15 Sie 2009 09:52 Temat postu: |
|
|
Jest!
Wreszcie na to czekałem!
Przedsprzedarz w sklepie Aidem.
Akurat dzisiaj mam urodziny i poproszę mamę by mi zamówiła na prezent (nie wiedziała co mi kupić więc dostałem akurat 50zł). _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 16 Sie 2009 15:10 Temat postu: |
|
|
Ech... Siódmego, łee . Mój brat się niecierpliwi, ja zresztą też, a tu ciągłę odkładanie. Wcale mi się to nie podoba. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 17 Sie 2009 09:05 Temat postu: |
|
|
Ja nie rozumiem, miało byc od 17, czyli dzisiaj potem 24, a w końcu 7 września.
W dodatku na www.merlin.pl jest napisane, że "ponownie w sprzedarzy od 7 września." Czy to znaczy, że już można było ją kupic?
_________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
nostradamus Stawia Opór
|
Wysłany: 17 Sie 2009 10:25 Temat postu: |
|
|
też to zauważyłem. mam nadzieje że to oni będą mieli tak późno a nie że tak późno data wydania |
|
Powrót do góry |
|
|
Babć Roz-krecony
Dołączył: 11 Sty 2009 Posty: 11 Skąd: z domku z czerwoną dachówką
|
Wysłany: 18 Sie 2009 11:15 Temat postu: |
|
|
ciekawi mnie jedno, czy po premierze gry będzie demo? nie ma już po co opłakiwać daty wyjścia na rynek. ja wyjdzie to wyjdzie i chyba te kilkanaście dni można porzekać |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 18 Sie 2009 13:56 Temat postu: |
|
|
Babć napisał: | ciekawi mnie jedno, czy po premierze gry będzie demo? nie ma już po co opłakiwać daty wyjścia na rynek. ja wyjdzie to wyjdzie i chyba te kilkanaście dni można porzekać |
KILKANAŚCIE DNI!? Chyba masz na myśli rok... Już więcej niż rok czekamy, a tu nic! A więc czekajmy dalej... ECH... |
|
Powrót do góry |
|
|
bartekteam Roz-krecony
|
Wysłany: 18 Sie 2009 22:02 Temat postu: |
|
|
czekamy i czekamy... mam nadzieje ze wyjdzie przynajmniej demo przed koncem wakacji |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 18 Sie 2009 22:08 Temat postu: |
|
|
Wspaniale!!!
Zamówię w Sklepie AidemMedia.
Radzę wszystkim zamawiać właśnie tam, bo gdy wychodzi nowa część to właśnie ze Sklepu AidemMedia wychodzi najszybciej. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
-=<+{([kamil])}+>=- Roz-krecony
|
Wysłany: 20 Sie 2009 12:32 Temat postu: |
|
|
GOŚCIE i UŻYTKOWNICY oni mogą to wydać nawet za dwa lata, chcą żebyśmy się nie mogli doczekać i każdy kto się orientuje kupi oczywiście premierę i im dłużej trzymają tym więcej dzieci i nastolatków, którzy czekają i czekają. Ludzie z AIDEMMEDIA nie są za bardzo mili zbanujcie mi nawet konto ale oni już ją skończyli dawno temu, tylko szczerzą zęby i mówią, niedługo na jesień 2008 na wiosnę 2009 na czerwiec, lipiec, 17 sierpnia, 24 sierpnia, i 7 września ja będę miał czas na granie w sobotę i niedzielę, bo piąta klasa nie jest za lekka (ale zawsze łatwiej niż szósta i czwarta)! _________________ h*u*j c*i*p*a jebać
ja p*i*e*r*d*o*l*e k*u*r*w*a czemu mnie jeszcze nie zbanowali? |
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 20 Sie 2009 12:41 Temat postu: |
|
|
-=<+{([kamil])}+>=- napisał: | GOŚCIE i UŻYTKOWNICY oni mogą to wydać nawet za dwa lata, chcą żebyśmy się nie mogli doczekać i każdy kto się orientuje kupi oczywiście premierę i im dłużej trzymają tym więcej dzieci i nastolatków, którzy czekają i czekają. Ludzie z AIDEMMEDIA nie są za bardzo mili zbanujcie mi nawet konto ale oni już ją skończyli dawno temu, tylko szczerzą zęby i mówią, niedługo na jesień 2008 na wiosnę 2009 na czerwiec, lipiec, 17 sierpnia, 24 sierpnia, i 7 września ja będę miał czas na granie w sobotę i niedzielę, bo piąta klasa nie jest za lekka (ale zawsze łatwiej niż szósta i czwarta)! |
Ech pomyśl x_X Na serio sądzisz, że ludzie z Aidem Media robią nam na złość? Nie rozumiesz że to nie jest taka rzecz którą można załatwić w pięć minut?? Ludzie... _________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń |
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 20 Sie 2009 13:14 Temat postu: |
|
|
No właśnie. Bo ile trzeba zrobić? Napisać scenariusz, nagrać muzykę, zrobić kilkadziesiąt plansz, zanimować kilkanaście(przynajmniej) postaci, posklejać dialogi, zrobić specjalne dźwięki, a na koniec połączyć to wszystko w całość. Tworzenie gry to nie hop-siup. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 20 Sie 2009 13:35 Temat postu: |
|
|
Bardzo proszę nie pytać _mnie_ o termin wyjścia gry. Ja nie wiem, kiedy ona wyjdzie, gdyż _nie_ pracuję w Aidem Media i tym razem _nie_ zajmuję się produkcją tej gry, a jedynie jestem autorem scenariusza.
Pytania proszę kierować do aidem.
Nieoficjalnie wiem, że ekipa bardzo ciężko pracuje z nadgodzinami i weekendami włącznie, żeby gra ukazała się w terminie. 7 września wydaje się być realny. Z całą pewnością powiem, że gra nie została jeszcze ukończona.
To co możecie zrobić to wysłać słowa wsparcia i otuchy Adamowi, który ciężko pracuje, żeby gra była dobrze zrównoważona, fajna, pozbawiona błędów i przede wszystkim skończona na adres adam@aidemmedia.pl _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 20 Sie 2009 15:44 Temat postu: List |
|
|
Dzisiaj dostałem ciekawą korespondencję (listowną, taką realną):
Szanowni Państwo
Z przykrością informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych zostaje przesunięta data premiery naszej nowej gry: REKSIO I MIASTO SEKRETÓW.
Produkt ukaże się na rynku 07.09.2009. Wysyłkę zrealizujemy najszybciej jak to będzie możliwe.
Jeśli z jakiegoś powodu nie mogą Państwo czekać, prosimy o anulowanie zamówienia(...)
Przepraszamy za opóźnienie i z góry dziękujemy za wyrozumiałość i cierpliwość.
Aidem Media
PS Na dowód mogę pstryknąć fotkę listu.
PS2 Wyrażajcie swoje nie zadowolenie na podany przez Szalonego e-mail.
Szalony nie wie kiedy premiera bo się tym nie zajmuje. (skrót postu wyżej) _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 20 Sie 2009 18:25 Temat postu: |
|
|
Broń boże nie piszcie żadnych skarg na podany przeze mnie adres! To nie Adam ustala daty premiery tylko stara się zrobić grę jak najszybciej.
To nie tak działa. Oni na prawdę ciężko pracują. A że robią grę na nowym silniku, to każda data premiery jest wróżeniem z fusów, bo równanie ma zbyt wiele niewiadomych. Wierzcie mi, że wszyscy woleliby, żeby ta gra była wyszła już w czerwcu albo jeszcze wcześniej. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 20 Sie 2009 18:41 Temat postu: |
|
|
Bot, ty i takie pomysły? ;P Osobiście mi nie przeszkadza termin wyjścia gry. Wyjdzie prędzej - będzie bardzo dobrze. Wyjdzie później - też będzie dobrze. Ważne że w ogóle gra wychodzi i z tego się cieszcie. Seria gier z Reksiem miała już się zakończyć - a tu BUM, AM i VNS nam taką niespodziankę wywineło - to już była bardzo dobra wiadomość. Teraz pracownicy AM pracują po godzinach, a wy jeszcze chcecie wysyłać skargi i zażalenia? To niedorzeczne... Mam nadzieje że nikt jeszcze nie wysłał żadnej wiadomości pod wskazany przez Pana Krzysztofa adres.
Pozdrawiam, Lone Star _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
|