Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
fajny film ? |
bardzo fajny |
|
90% |
[ 10 ] |
najbardziej niemądry |
|
9% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 11 |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 16 Lip 2009 17:35 Temat postu: epoka lodowcowa 3: era dinozaurów |
|
|
cześć oglądał ktoś epokę lodowcową 3 ja oglądałem jak ktoś jeszcze oglądał niech powie co tam było bo ja za bardzo nie umiem określić filmu |
|
Powrót do góry |
|
|
Erek Stawia Opór
|
Wysłany: 16 Lip 2009 18:40 Temat postu: |
|
|
ja byłem na 3D. Bardzo fajne.
Według mnie 3 jest najlepsza. _________________
Piszę poprawnie po Polsku i Angielsku |
|
Powrót do góry |
|
|
Pat36 Roz-krecony
|
Wysłany: 16 Lip 2009 19:17 Temat postu: |
|
|
A możecie mi streścić?Nie byłem na to w kinie i nie będe a szkoda. _________________ Hej.Powracam!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Rafał Taki Cichy Jakiś
Dołączył: 11 Lis 2007 Posty: 0 Skąd: wiesz, że lubię makaron?
|
Wysłany: 17 Lip 2009 12:17 Temat postu: |
|
|
Proszę:
Ela jest w ciąży i Maniek buduje plac zabaw dla dziecka. Diego opuszcza drużynę. Tymczasem Sid w szczelinie znajduje trzy duże jajka. Uznaje, że są to jego dzieci więc zaczyna opiekę nad nimi. Po wielu niebezpiecznych przygodach (i śmiesznych), z jajek wykluwają się dinozaury. Sid wpuszcza je na plac zabaw lecz widzą to inne dzieci i zupełnie niszczą ten plac. Maniek jest wściekły na Sida. Po jajka przybywa dinozaur ( a raczej dinozaurzyca). Sid przez przypadek idzie z nimi do podziemnej krainy. Mamuty, widząc zniknięcie leniwca schodzą na dół, aby go uratować. W czasie podróży poznają szalonego Bucka i groźnego Rudiego. Również Ela rodzi w tym czasie dziewczynkę i nazywa ją Brzoskwinka (od hasła wymyślonego przez Mańka). Oposy uznają Bucka za swojego guru i lecą wraz z nim, aby ratować Sida. Udaje im się to, lecz wkrótce potem spotkają się z Rudim. W ostatniej chwili ratuje ich dinozaurzyca, która przekonała się, że Sid jest jej dzieckiem. Do bohaterów dołącza Diego (zapomniałem napisać wcześniej). Grupa proponuje, aby Buck podążał za nimi, lecz ten słysząc, że Rudi nie zginął pozostaje w tamtej krainie. I to był koniec. _________________ www.rafal97.ownforum.org <--- moje forum! Zapraszam!
http://www.qbafoty.webpark.pl
Dawno, dawno temu, kiedy forum było jeszcze młode mój nick brzmiał: Rafi. |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 17 Lip 2009 12:27 Temat postu: |
|
|
ale ja oglądałem na laptopie też mi się podobało |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Sie 2009 12:12 Temat postu: |
|
|
Na laptopie !
To znaczy Pirata ???? _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
|