Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Sie 2005 20:32 Temat postu: UWAGA!!!KONIECZNIE PRZECZYTAJCIE!!! |
|
|
kiedy dostaniesz emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmym! PILNE <-- _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
-bo on sie uczy jeszcze gorzej niz ja!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 12 Sie 2005 20:46 Temat postu: |
|
|
Ja to wiedzialem od dawna.. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 12 Sie 2005 21:28 Temat postu: |
|
|
Ja co najmniej od roku. Poprostu mgłaś napisać, żeby uważali na e-maile od obcych. Poza tym ta wiadomość jest na co 10 stronie internetowej, więc tym co wysyłają te e-maile wiedzą, że większość wie. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Tyna Roz-krecony
|
Wysłany: 14 Sie 2005 11:01 Temat postu: Odpowieź |
|
|
I co?!Cały czas będziecie mi wytykać błęy??!!Odchodze!!! _________________ -Mamo to jest Kazio!przyjrzyj mu sie uwaznie!
dlaczego?
-bo on sie uczy jeszcze gorzej niz ja!! |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Sie 2005 11:05 Temat postu: |
|
|
Błędy? Nie! Chcemy tylko uchronić to forum od zaśmiecenia. Ale skoro chcesz odejść to (niestety) papapa. Może zarejestróje się na twoim forum i tam będziemy sie widywać. No więc papapa _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 14 Sie 2005 12:21 Temat postu: |
|
|
Nie masz powodu by odchodzić z forum.Nie popieram zwracania uwagi na błędy ortograficzne,ale niekturzy urzytkownicy są upierdliwi i nic na to nie poradzisz. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Sie 2005 19:55 Temat postu: |
|
|
Jeźdźcu ona i tak by nie odeszła. Wielu użytkowników tak robiło, ale nie odeszło. Nawet ja takie coś robiłem _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 16 Sie 2005 17:41 Temat postu: |
|
|
jA ci dziękuje (nie wiedziałem} _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 19 Lis 2005 18:19 Temat postu: |
|
|
Weź DoDo, jakbys ty nie zaśmiecał forum. A zresztą co ty masz do Tyny? Chciała ostrzec innych przed niebezpieczeństwem czyhającym w tym przypadku w skrzynce, a ty, jako wielki znawca niebezpieczeństw internetowych wiedziałeś o tym "od roku" nie ostrzegałeś innych przed tym. |
|
Powrót do góry |
|
|
patelnia Stawia Opór
|
Wysłany: 19 Lis 2005 19:21 Temat postu: Re: UWAGA!!!KONIECZNIE PRZECZYTAJCIE!!! |
|
|
tyna jestes bardzo glupiutko to ja nowa: patelnia sie nazywam _________________ p;'[a[';t;['e[]/l./;n[;i;;'';a][[=- |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 20 Lis 2005 11:31 Temat postu: |
|
|
Topek napisał: | Weź DoDo, jakbys ty nie zaśmiecał forum. A zresztą co ty masz do Tyny? Chciała ostrzec innych przed niebezpieczeństwem czyhającym w tym przypadku w skrzynce, a ty, jako wielki znawca niebezpieczeństw internetowych wiedziałeś o tym "od roku" nie ostrzegałeś innych przed tym. | Jakoś ani razu nie zauważyłem takiej wiadomości. Bo mam skrzynkę i na gazeta.pl, onet.pl tenbit.pl i w żadnej nie ma. Na interia.pl mój kumpel też nie ma. Moja siostra na wp.pl też tego nie miała, a ni nie ma. Pewnie ktoś se robi jaja i tyle. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 20 Lis 2005 16:55 Temat postu: |
|
|
Hhe hhe panie mądry czy ty myślisz że każdy chińczyk dostanie na swój komputer wirusa? Nie najwyżej co setny tak samo jest w Polsce równie dobrze i ty mogłbyś być tym setnym _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
cool Bywalec Nory
|
Wysłany: 21 Lis 2005 04:09 Temat postu: |
|
|
i co byś wtedy zrobil mialbyś przechlapane _________________ Hi from Canada |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Lis 2005 16:28 Temat postu: |
|
|
Ten temacik jest troche stary nie wiem dlaczego dopiero teraz się sprzeczacie a konkretnie z błachego powodu bo nawet jeśli ktoś o tym wiedział to z logicznego punktu widzenia i tak powinien docenić to że
Tyna was ostrzegła a wcale nie musiała bo takie wiadomości są rozsyłane po gadu. Nie ważne kto to mial prędzej czy później. A i jeszcze jedno to skierowane do coola: Hmmm... przechlapane no nie wiem teraz po necie tyle tego krąży że jeśli ktoś ma na tyle oleju w głowie że wie że czegoś takiego się nie otwiera
Ja osobiście np. otwieram wiadomości do których wiem że są od znajomych lub z jakiegoś serwisu gdzie się logowałem |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 21 Lis 2005 16:31 Temat postu: |
|
|
Ja tak samo. Dostałem chyba wiadomość otworzyłem ją. Otworzenie nic nie robi, ale załącznik tak. Był tam, nie otwozyłem. Odpisałem mu: Spadaj, koleś, mimo, że pisał po angielsku _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
|