Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maldurf von Krettof Norman
Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 186 Skąd: Aaa... To już moja sprawa ;p.
|
Wysłany: 17 Paź 2009 11:56 Temat postu: |
|
|
Musisz jeszcze nacisnąć na ten koniec sznurka, który widać na obrazku i klatkę powiesić na drugi koniec sznurka. _________________
Piszę poprawnie po polsku.
Nie mam pomysłu na dopisek... W takim razie go nie będzie ;p. |
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 17 Paź 2009 11:58 Temat postu: |
|
|
Już ok, dzieki (:
A jak poodkręcać te zawory?! _________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 17 Paź 2009 12:00 Temat postu: |
|
|
Z rzeczy do torturowania musisz jeszcze wygrzebać 2 łańcuchy, połączyć je i założyć na rower. Wtedy Kretes będzie mógł wejść do klatki i zjechać na dół. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 17 Paź 2009 12:00 Temat postu: |
|
|
Poodkręcaj wszystkie, jak Kretes powie, że nie leci, to zostaw. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 17 Paź 2009 12:02 Temat postu: |
|
|
Zawory odkręcasz na poszczególnych rurach, a żeby wyłączyć rurę, przy której nie ma zaworu, trzeba kręcić tymi po prawej na chybił trafił. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
KubaLdo Roz-kreca się
|
Wysłany: 17 Paź 2009 13:42 Temat postu: |
|
|
Pierwsze wrażenia: gra bardzo fajna chociaż Reksio źle wygląda. Zdecydowanym plusem jest to że w Pokopanym idzie się przemieszczać mapą. _________________ The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksiowiec Bywalec Nory
|
Wysłany: 20 Paź 2009 16:34 Temat postu: POMOCY! - Problem z instalacja dema! |
|
|
Mam problem z instalacją dema! Chodzi o to, gdy na instalacji, w etapie rozpakowywania plików aplikacji, dojdzie do 6 zielonych kresek. To mi wyświetla się komunikat z napisem: There is not enough space in C: [...] Dane Aplikacji\AidemMedia\Reksio - Miasto Sekretów\install\3E8DFCE Please free some space and press Retry or press Cance to abort thew installation.
Co mam zrobić?
Spróbowałem tego co potwierdził ten komunikat, ale dalej jest to samo! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 20 Paź 2009 16:37 Temat postu: |
|
|
Nie masz wystarczająco miejsca na dysku, moim zdaniem . Wykasuj coś, wtedy będzie więcej miejsca na dysku. _________________
|
Powrót do góry |
|
|
Lone Star Pod-ziemniak
|
Wysłany: 20 Paź 2009 16:38 Temat postu: |
|
|
Zwolnić troszkę miejsca na dysku _________________ Pozdrawiam, Lone Star |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 20 Paź 2009 17:05 Temat postu: Re: POMOCY! - Problem z instalacja dema! |
|
|
Reksiowiec napisał: | Mam problem z instalacją dema! Chodzi o to, gdy na instalacji, w etapie rozpakowywania plików aplikacji, dojdzie do 6 zielonych kresek. To mi wyświetla się komunikat z napisem: There is not enough space in C: [...] Dane Aplikacji\AidemMedia\Reksio - Miasto Sekretów\install\3E8DFCE Please free some space and press Retry or press Cance to abort thew installation.
Co mam zrobić?
Spróbowałem tego co potwierdził ten komunikat, ale dalej jest to samo! |
Spróbuj zainstalować na innym dysku. Na dysku C nie należy nic instalować bo później zamula system. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
MarcinO Roz-krecony
|
Wysłany: 20 Paź 2009 19:44 Temat postu: NOWE DEMO |
|
|
Dzisiaj wieczorem będzie dostępne nowe DEMO ( ten sam link ), poprawionych kilka błędów i jeden bardzo ważny - wybór rozdzielczości wybierał złą rozdzielczość ( o jedną niżej ) powodowało to znaczną utratę jakości obrazu na monitorach LCD. |
|
Powrót do góry |
|
|
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Paź 2009 22:15 Temat postu: |
|
|
Witam! Nie mam jeszcze pełnej wersji gry, więc wypowiem się o demie Wg mnie gra wyszła całkiem nieźle. Podobno w grze jest dużo więcej przygodówki? Wielki plus :> Dialogi są na dosyć wysokim poziomie, ale uważam, że w poprzednich częściach były lepsze (śmieszniejsze?). A odnośnie grafiki - mi się bardzo podoba, ba, jest nawet lepsza niż u poprzedniczek! Połączenie 3D z 2D wyszło pięknie, i nie mogę się doczekać aż skosztuję tego w pełni, grając w pełną wersję gry |
|
Powrót do góry |
|
|
Shinku Stawia Opór
|
Wysłany: 31 Paź 2009 00:57 Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem, po przejściu jedynie dema, uważam, że Reksio w 3d był najgorszym z możliwych pomysłów. Ja przeszłam wszystkie wcześniejsze części i kochałam tego starego Reksia. Tutejsze postacie w 3d przypominają mi grę dla 5 latków. Wiem, że teraz wszyscy fani zmieszają mnie z błotem, ale stary Reksio miał "to coś". Ten tego nie ma. Postacie są koślawe i nie umieją chodzić. Wyglada to gorzej niż źle. A sama gra nie jest juz tak zabawna i wciągająca. Nie wiem czy ją kupię. Wolę sobie chyba zagrać w poprzednie serie. Przepraszam cię Drogi Kapeluszniku, ale nie rozumiem jak można było zepsuć tak wspaniałą grę.
W sumie są też pozytywy, bo teksty są jak zwykle super, choć Kretes cały czas się powtarza. I generalnie spadacie z poziomem panowie. Jak tak dalej pójdzie, to na prawdę zrobicie z tego papke.
Pozdrawia niemal płacząca
Shinku |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 31 Paź 2009 18:35 Temat postu: |
|
|
Ależ ja się nie obruszam
To nowa seria. Nowe zasady. Nowe wszystko. Starzy tylko bohaterowie, ale tylko w charakterze, bo przecież wyglądaja inaczej.
Poprzednią serię produkowałem ja -od początku do końca, często podejmując decyzje w trakcie rysowania plansz, a tu jeno napisałem scenariusz, który potem realizował ktos inny.. I to na bardzo konkretnych wytycznych: mniej więcej 15 plansz, niższa grupa wiekowa, symboliczne moduły - nie więcej niż 3. RiMS nie można traktować jako szóstą część przygód. Tamten cykl został definitywnie zakończony.
Porównywanie obu serii trochę mija się z celem. To dwa różne światy. Tamten epicki, dynamiczny, szalony - a ten kameralny, uporządkowany i bardzo mały. Który ja wolę? Oczywiście, że tamten Ale ten, na tych nowych zasadach, nie wyszedł chłopakom źle. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
|