Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 16 Paź 2009 20:59 Temat postu: |
|
|
No, to teraz mnie rozbawiłeś.
Ale możliwe, że tak faktycznie jest. _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
klopki Norman
|
Wysłany: 17 Paź 2009 10:10 Temat postu: |
|
|
Roostar napisał: | No to przecie wlasnie zglosilem ?
@klopki
Jak chcesz wersje z bugami, to po zakupie gry napisz do mnie na priv, wysle ci "łatke" cofającą - dzieki ktorej bedziesz mial pierwsza wersje gry. Ale jesli zamowiles na allegro to i tak ja bedziesz mial, bo sprzedawcy z allegro napewno zamowili te pierwsze 300 egzemplarzy. Ale moim zdaniem piszesz tak zeby sie popisac czy cos, bo prosba o wersje z bugiem to glupota. |
Chcę poprostu napisać recenzję z pełnej wersji z bugiem i z pełnej wersji bez bugów!A tak poza tym to lubię przechodzić zabugowane gry.
Przykład?Tomb Raider Angel of Darkness. _________________ Jeszcze tutaj wrócę! |
|
Powrót do góry |
|
|
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 25 Paź 2009 16:06 Temat postu: |
|
|
Witam! Mam pewien problem z epizodem VI. Tuż po labiryncie, można chwilę pochodzić Reksiem, a potem ekran staje się czarny. Po chwili znów widać lokację, jednak nie można nawet ruszyć myszką, a ekran znowu staje się czarny. W końcu gra się minimalizuje, a gdy próbuję ją przywrócić, komputer zacina się całkowicie. Nie wiem, czy to nie przypadek, ale zauważyłem, że gra za każdym razem zacina się, gdy szczur wychodzi z rury. Mógłbym spróbować reinstalacji, ale nie chcę stracić save`wów . Proszę o pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
RESTART Roz-krecony
|
|
Powrót do góry |
|
|
Babcia Reksia Kierownik Budowy
|
Wysłany: 26 Paź 2009 12:12 Temat postu: |
|
|
RESTART napisał: | też mam problem! otóż w V epizodzie nie mogę ruszyć wajchą (raz mogłem), a przez to i kołowrotem, nie mogę siać tego zielska(raz mogłem), mogę rozmawiać z tym gościem i oglądać magnez(i wszystko inne w innych miejscach, co można)
PS: raz zrobiłem to zadanie według solucji i tak ten gość z kosiarką się z miejsca nie ruszył
PS2: zrobiłem wszystkie inne zadania jakie mogłem (porozmawiałem a Reksiem, poustawiałem ręce posągu rewolucjonistów), CZY MAM BUGA?
|
Czy masz wersję, w której są skróty do przechodzenia labiryntów? Ta mapka ?
czy porozmawiałeś z więźniami z ruchu oporu? |
|
Powrót do góry |
|
|
RESTART Roz-krecony
|
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 26 Paź 2009 21:58 Temat postu: |
|
|
Dałem pani w okienku : śruby, legitymacje,zaświadczenia szczepienia i ser. Ona mówi bla bla bla ma pan szczęście 70 dziurek, ona nie daj mi tego co potrzebuje czyli zaświadczenia o audiencje, a ser jest w kieszenie(znaczy się na pasku). Co mam zrobić?
PS.Kiedy próbuje dać ser jeszcze raz to kretem pokazuje łapkami, że nie. _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
Babcia Reksia Kierownik Budowy
|
Wysłany: 27 Paź 2009 10:01 Temat postu: |
|
|
RESTART napisał: | babciu reksia tak mam skrót do przechodzenia labiryntu! o którą mapkę chodzi? o tą, dzięki której można przechodzić np. na rynek? mam czy ikonkę w labiryncie- ''Przejdź do tajemnego skrótu''? też mam
porozmawiałem z więźniami ruchu oporu i nic. |
o tą w labiryncie, znaczy ze masz grę w porządku, sprawdzam i dam dziś/jutro znać
a przeczytałeś ogłoszenia o koronacji? |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Paź 2009 16:02 Temat postu: |
|
|
Stryj Maćko napisał: | Bo ona od ciebie sera nie bierze, masz go zanieść burmistrzowi. Spróbuj wejść do jego pałacu. |
Niestety nie wejdę ponieważ pani z okienka nie dał ami dokumentu. Co mam zrobić? _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
krys95 Się Odezwał
|
Wysłany: 27 Paź 2009 16:22 Temat postu: |
|
|
Mam problem.
Wczoraj grałam w grę. Wszystko było OK. Dziś włączam grę i po chwili komputer się wyłącza. Próbowałam kilka razy, zawsze to samo!
Proszę o pomoc. _________________ Zmieniłam GG
13499181
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 27 Paź 2009 16:33 Temat postu: |
|
|
Bartek napisał: | Stryj Maćko napisał: | Bo ona od ciebie sera nie bierze, masz go zanieść burmistrzowi. Spróbuj wejść do jego pałacu. |
Niestety nie wejdę ponieważ pani z okienka nie dał ami dokumentu. Co mam zrobić? |
Porozmawiaj z Alfredo. Idź na pole batatów i idź maksymalnie na prawo. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Paź 2009 16:41 Temat postu: |
|
|
Alfredo mówi : "No i co uwolnił już pan przyjaciela."
Na to kretes:" bla bla bla proszę nie wywierać na mnie presji."
Na polu batatów byłem zabrałem bataty i dostałem 30 piesos. A do tego na mojej liście zadań są dwie takie same: Dostać się na audiencje do króla. _________________ Pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
Bartek Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Paź 2009 16:45 Temat postu: |
|
|
A co do pójścia w prawo to:
I dalej już iść nie mogę. _________________ Pozdro All |
|