Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Reksio007 Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Lis 2009 22:56 Temat postu: Potrzebuję pomocy podczas III obrony muru... |
|
|
Cześć! Otóż, bardzo potrzebuję pomocy podczas III Obrony murów... Ciężko mi było ją przejść, więc ściągnąłem jeszcze większe ułatwienie. Savy mi się nie skasowały, lecz gdy klikam na mur - gra się zawiesza... Co mam robić?! Nie chcę mi się przechodzić całej gry od początku, a szkoda mi save'ów... Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Alfredo Bywalec Nory
|
Wysłany: 11 Lis 2009 10:47 Temat postu: |
|
|
Usuń to ułatwienie (jeśli jest z strony www.przygodyreksia.pl) i ułatw to w katalogu z grą.Ułatwienie obrony przed drobiem chaosu. To jest temat w RiC w którym znajduje się to ułatwienie. _________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! XD
Jestem 882 użytkownikiem Forum PR!!! Znaczy... Teraz już 881 użytkownikiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksio007 Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Lis 2009 11:37 Temat postu: |
|
|
Ale jak mam je usunąć? |
|
Powrót do góry |
|
|
Alfredo Bywalec Nory
|
Wysłany: 11 Lis 2009 13:00 Temat postu: |
|
|
Gdzie zapisałeś to ułatwienie? _________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! XD
Jestem 882 użytkownikiem Forum PR!!! Znaczy... Teraz już 881 użytkownikiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 11 Lis 2009 13:05 Temat postu: Re: Potrzebuję pomocy podczas III obrony muru... |
|
|
Reksio007 napisał: | Cześć! Otóż, bardzo potrzebuję pomocy podczas III Obrony murów... Ciężko mi było ją przejść, więc ściągnąłem jeszcze większe ułatwienie. Savy mi się nie skasowały, lecz gdy klikam na mur - gra się zawiesza... Co mam robić?! Nie chcę mi się przechodzić całej gry od początku, a szkoda mi save'ów... Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam |
1. Skopiuj gdzieś save.
2. Reinstal gry
3. Wklejenie save
4. Sprawdzenie czy bug występuje.
5. Ułatwienie ręczne 3 obrony murów.
I powinno działać. ;p _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksio007 Roz-krecony
|
Wysłany: 11 Lis 2009 16:42 Temat postu: |
|
|
Bot, dzięki! Spróbuję twojego sposobu Właśnie dla mnie najlepsza jest taka instrukcja - krok po kroku Ale Alfredo - tobie też dziękuję |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksio007 Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Lis 2009 23:36 Temat postu: |
|
|
Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady |
|
Powrót do góry |
|
|
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 13 Lis 2009 11:40 Temat postu: |
|
|
Reksio007 napisał: | Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady |
A miałeś pełną instalację? Wtedy tylko ułatwienie zadziała?
Gry z "K. I. D. S." to samo ZUO. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 13 Lis 2009 22:26 Temat postu: |
|
|
bot napisał: | Reksio007 napisał: | Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady |
A miałeś pełną instalację? Wtedy tylko ułatwienie zadziała?
Gry z "K. I. D. S." to samo ZUO. |
Też uważam, że KIDS jest pełen błędów: rok temu 3 razy wymieniałem płytę, która zawsze była z błędem, po roku kupiłem jeszcze raz i chwała Bogu, działa _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksio007 Roz-krecony
|
Wysłany: 13 Lis 2009 23:57 Temat postu: |
|
|
Tylko że, na zwykłym kompie korzystałem z tej samej płyty, zainstalowałem łatkę, i I obrona murów chodziła dobrze z ułatwieniem (potem to nie wiem, jakby było, bo nie doszedłem nawet do II obrony xD). Teraz chciałem sobie pograć na laptopie, normalnie grałem bez żadnych ułatwień, tylko przy tej III obronie chciałem sobie ułatwić, i zaczęło się zawieszać... A może trzeba tą łatkę instalować jeszcze przed tą pierwszą obroną? Już sam nie wiem - tyle tych możliwości
Ps. Już dokładnie nie pamiętam, jaką miałem instalację: albo pełną, albo standardową... Skleroza nie boli xD |
|
Powrót do góry |
|
|
reksio2 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 19 Lis 2010 16:42 Temat postu: |
|
|
Reksio007 napisał: | Niestety, próbowałem i reinstalacji, i ręcznego ułatwiania, a gra dalej się zawiesza... No cóż, mówi się trudno... Nie wiem, czy na początku jakoś źle wkleiłem to "lepsze ułatwienie", czy co (może w złe miejsce?)... A może pod uwagę trzeba brać, że grę mam z serii "K. I. D. S."? Trudno, może jakoś wytrzymam bez "RiC" (muszę być silny xD) Tylko szkoda mi, że nie przeszedłem go całego... A co tam, jakoś przeżyję Ale i tak dziękuję wam obu bardzo za rady | to że masz KIDS się nie liczy. _________________ witam,reksio2 jestem reksioFANEM
WITAM,REKSIO2 JESTEM REKSIOfanem
GUITAR FAN!
małe LITERKI są lol (duże też są lol)
PACMAN jest super! |
|
Powrót do góry |
|
|
bartosz2211 Norman
Dołączył: 23 Mar 2010 Posty: 142 Skąd: a z znikąd (znikąd to miasto)
|
|
Powrót do góry |
|
|
|