Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 27 Gru 2009 00:22 Temat postu: |
|
|
OK. Sami się prosiliście...Włączam funkcję KOMENTATOR. Zobaczymy, jak wygląda jego zdaniem wasza dysputa.
KOMENTATOR:O, nieźle, nieźle! Zgłoszę to do Klubu Kabaretowego i dostanę nobla w dziedzinie śmiechu. Stryj jakiśtam mówi coś o ,,mordeczkach", Johanna, czy jak się ona nazywa, wywołuje istną Wiosnę Ludów (w środku zimy) na jakimś forum dla dzieci, mówiąc o prawie głosowania, demokracji i wolności słowa, spidi ciska gromy na Moderatorium, ,,zgraję elegancików", którzy odbijają po koleji zarzuty rykoszytem w mówców, a pośrodku chaosu jest Traktonar i wywołuje jeszcze większy chaos! Super, zapiszę ten wierszyk i wkleję do Księgi Humoru. Nieźle, widzę w tej tłuszczy kandydatów na następców Paranienormalnych!
--------------
Zadowoleni? Tak wygląda ta rozmowa względem obiektywnego usera (którym, oczywiście, nie jestem ). Podoba się? _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 27 Gru 2009 03:40 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc, przeczytałem większość z pierwszej strony i kilka kawałków z pozostałych... nie chciało mi się.
Ogólnie myślę, że ludzie odchodzą z forum bo tu jest... po prostu nudno, ok, jestem zbyt krytycznie szczery, ale sorry. Nie wchodzę tu już, bo nie mam co robić - wolę poczytać albo pograć. ^^' _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 27 Gru 2009 10:32 Temat postu: |
|
|
Kod: | Dizel. Który NIE wchodzi. |
Przepraszam, ale nie zrozumiałem... Dla twojej wiadomości, wchodzę codziennie...Nie odpowiada ci, że jestem już na dosyć wysokim szczeblu nauki i nie mam czasu przesiadywać na forum godzinami?
A może to kolejny spisek z tobą w roli głównej..?
Starałem się być spokojny, ale po tych twoich akcjach, przestałem się tak zachowywać wobec twojej ciebie..
Również doszły mnie słuchy, że załatwiając własne porachunki z użytkownikami, dręczysz ich na gg... Za co otrzymujesz publicznego warna, kolejnego zresztą...
Wiem, również, ze za wszelką cenę chcesz mieć możliwość moderowania, niestety, publicznie mówię ,, NIE NADAJESZ SIE TO TEGO''...
Nie ośmieszaj się, jak chcesz to odchodź z forum już 5 czy 10 raz, nikomu to wg. mnie wadzi, tylko jakiemuś arturosowi, czy spidiemu ( taki przykład).
To tyle, mam nadzieję, że nie będzie więcej takowych kłopotów z tobą.
Przepraszam i dziękuje ^^ _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 10:41 Temat postu: |
|
|
Dizel napisał: | [code]Nie odpowiada ci, że jestem już na dosyć wysokim szczeblu nauki |
Tia, przede wszystkim, jak nie masz czasu na forum, to po co zostałeś moderatorem? Ten tytuł to wielka odpowiedzialność. Skoro nie masz czasu, to może... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 27 Gru 2009 10:45 Temat postu: |
|
|
Jakich znów kłopotów? Ja nie chcę być moderatorką, tylko pomóc forum, które rzeczywiście robi się nudne, jak to zauważył Drew... a warn na podstawie twoich słuchów jest totalnie niesprawiedliwy, ponieważ nie wiesz, z kim rozmawiam na GG, o czym i to jest tylko moja i wyłącznie MOJA prywatna sprawa, jasne? Za prywatne rozmowy nie powinno być warnów. A rozmawiam tylko z Lonem, Grzesiem i ostatnio z Patem, nikogo nie dręczę - więc to jest tylko wymówka, żeby znów mnie upokorzyć
Dobra, nieznany. To było trafne... wiosna ludów? _________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń |
|
Powrót do góry |
|
|
Dizel Wielki Mędrzec Reksia
|
Wysłany: 27 Gru 2009 10:55 Temat postu: |
|
|
Traktonator napisał: | Dizel napisał: | [code]Nie odpowiada ci, że jestem już na dosyć wysokim szczeblu nauki |
Tia, przede wszystkim, jak nie masz czasu na forum, to po co zostałeś moderatorem? Ten tytuł to wielka odpowiedzialność. Skoro nie masz czasu, to może... |
Tak, tak... kolejny co nie czyta uważnie... Wchodzę CODZIENNIE, usuwam niemądre posty użytkowników, moderuje... Lepiej nie pouczaj mnie ;p Za polemizowanie można dostać osta ;p
,,a warn na podstawie twoich słuchów jest totalnie niesprawiedliwy, ponieważ nie wiesz, z kim rozmawiam na GG, o czym i to jest tylko moja i wyłącznie MOJA prywatna sprawa, jasne? Za prywatne rozmowy nie powinno być warnów. A rozmawiam tylko z Lonem, Grzesiem i ostatnio z Patem, nikogo nie dręczę - więc to jest tylko wymówka, żeby znów mnie upokorzyć język''
Sprawiedliwość i ty? nie rozśmieszaj mnie...
Dobrze wiesz o co chodzi...Lepiej jest świętoszka udawać, oczywiście...
Przyznać się do winy, to już nie ;d _________________ Miau, miau miau, I'm your Father!
- Były ;P
Moderuję zielonym
Powracam ;p Strzeżcie się ^^ |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 10:56 Temat postu: |
|
|
nieznany napisał: | Traktonar |
Błeeee, zmieniam nicka
Nieznany, jest jakaś funkcja TURBO w tym komentatorze? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 11:01 Temat postu: |
|
|
Dobra, ta dyskusja zatraca swój sens. To miał być temat o zmianach na forum, a nie o moderatorium. Proponuję ją przenieść do innego tematu, który już istnieje. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 27 Gru 2009 12:03 Temat postu: |
|
|
Wszyscy narzekacie ze forum jest nudne, to moze w koncu zacznijcie pisac o normalnych rzeczach, a nie tylko o zmianach ktore trzeba zrobić? Cały czas chcecie ulepszac ktorys raz z kolei forum, podczas gdy to wcale nie jest potrzebne. Ostatnio zanim odszeszdł Przybysz z Kurakis ( i kilka innych osób) zakladal fajne tematy o ciekawych rzeczach ( wtedy byłem chyba najaktywniejszy na forum), od tamtej pory forum jest nudne, piszecie tylko w grach, czasem w dziale RIMS i oczywiscie Plany Ulepszenia Forum Jo. Nie rob zadnych planów, poprostu pisz na forum, załóz jakies tematy o interesujoących rzeczach. |
|
Powrót do góry |
|
|
shlafrok holmes Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 12:38 Temat postu: |
|
|
popieram roostara on ma rację _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 27 Gru 2009 12:55 Temat postu: |
|
|
He, he...
To wszystko przypomina mi rywalizację żelbetonu PZPN, z opozycją "KONIEC PZPN-u", z Kazimierzem Greniem na czele. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 12:56 Temat postu: |
|
|
Ooo...
Nie było mnie tylko 3 dni i co się narobiło.
Więc tak.
Zgodzę się z Drew.
Forum straciło takie coś.
To coś naganiało ludzi do pisania do rozmów, a teraz?
W czym jest wina.
W nas.
W każdym (we mnie też).
Nie bendę tu wytykał palcami ale taka jest prawda.
Kanalizacja- zminimalizować jej prawa albo usunąć.
Jak nazwa wskazuje nadaje się do spuszczenia.
Dział "O różnych innych rzeczach" powinien nam wystarczyć do rozmów niepasujących na to forum.
Wtedy będziemy więcej pisać.
Takie jest tylko moje założenie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 27 Gru 2009 13:36 Temat postu: |
|
|
Wcześnie pisałem o kanalizacji.
Piszą że gier i zabaw jest za mało, aby tworzyć oddzielny dział.
A naliczyłem na 1 stronie ich aż DWADZIEŚCIA.
Kanalizację zamieniłoby się na coś w rodzaju kosza, do którego wrzuca się odpadki. Powstałby nowy dział "Gry i Zabawy", do którego przeniosłoby się gry z kanalizacji. Wszelkie tematy typu "Co dostaliście na Gwiazdkę" byłyby do przeniesienia do "O Różnych...". _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
nieznany Działacz Podziemia
Dołączył: 21 Sty 2009 Posty: 535 Skąd: Z... z... A, nie chcę zmyślać. xD
|
Wysłany: 27 Gru 2009 14:35 Temat postu: |
|
|
A ja widzę, co się robi. Radzę usunąć nieco znużonej, starej krwi-proponuję na początek zrobić duże czyszczenie Kanalizacji, to ją nieco odświerzy. Nas zresztą też. _________________
,,Aż się można popłakać przez to, co się tu porobiło..."
Nieznany |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 27 Gru 2009 14:41 Temat postu: |
|
|
Dokładnie. Roostar ma racje.
Wydaje mi się, że dużą winę ponoszą RPG, które zajmują bez sensu czas, przez co nikt nie chce pisać w innych działach i robić ciekawych tematów.
Można zrobić czyszczenie kanałów, ale proponuję całkowity zakaz RPG, a czas przeznaczany na nie przeznaczyć na ciekawe tematy.
Jak sądzicie? _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|