Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KubaLdo Roz-kreca się
|
Wysłany: 07 Lis 2009 16:25 Temat postu: |
|
|
A klepsydra ci się dalej nie świeci? Jeśli masz prawidłową wersje to po prostu jeszcze raz poćwiczyłeś czar i dalej możesz uczyć się nowych. _________________ The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 07 Lis 2009 16:31 Temat postu: |
|
|
Właśnie nie mogę, Snejk mówi,że nie jestem jeszcze gotowy, a klepsydra przesypała się tylko w jednej czwartej. Na miotle nie mogę latać, wszystkie platformy już zniknęły. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Maldurf von Krettof Norman
Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 186 Skąd: Aaa... To już moja sprawa ;p.
|
Wysłany: 14 Lis 2009 21:00 Temat postu: |
|
|
Mam problem . Nie wiem, jak otworzyć sukiennice w piwnicy Al Chomika. Najlepiej bym prosił o screena. A nie chce mi się godzinami szukać składników. _________________
Piszę poprawnie po polsku.
Nie mam pomysłu na dopisek... W takim razie go nie będzie ;p. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 15 Lis 2009 11:33 Temat postu: |
|
|
Chodzi Ci o okiennice? Są na zewnątrz piwnicy. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 15 Lis 2009 14:55 Temat postu: |
|
|
Strasznie się śmiałem, jak to zobaczyłem. Zdążyłem się skapnąć, zanim to powiedziałeś, ale dzięki . _________________
|
Powrót do góry |
|
|
KubaLdo Roz-kreca się
|
Wysłany: 15 Lis 2009 15:04 Temat postu: |
|
|
Dominik napisał: | Właśnie nie mogę, Snejk mówi,że nie jestem jeszcze gotowy, a klepsydra przesypała się tylko w jednej czwartej. Na miotle nie mogę latać, wszystkie platformy już zniknęły. |
To znaczy że masz jakiś zły egzemplasz. _________________ The West
Gladiatus-Jak się nie zalogujecie to chociaż kliknijcie.
Byłem Kuba Mistrz 10. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 15 Lis 2009 15:12 Temat postu: |
|
|
Nie mam złego. Zacząłęm grać od nowa i już przeszedłem całą grę. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
|
Powrót do góry |
|
|
marcel Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Lis 2009 18:54 Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak pokonać drób haosu żeby uzbierać na miotłe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 25 Lis 2009 20:31 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze chaosu, a po drugie wystarczy ściągnąć łatkę . _________________
|
Powrót do góry |
|
|
adu;) Roz-krecony
|
Wysłany: 25 Lis 2009 21:26 Temat postu: |
|
|
Widzę, że wszyscy tutaj idą na łatwiznę. Moim zdaniem lepiej jest się trochę pomęczyć i potem być z siebie zadowolonym, że się w końcu dało radę sprostać zadaniu _________________ Stoi w morzu kret olbrzymi,
Patrzy w przyjaciela oczy,
Między nimi leży przejście,
W które kiedyś kogut wskoczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 27 Gru 2009 17:37 Temat postu: |
|
|
zgadzam się, ze jest to pójście na łatwiznę, ale jak już nikt koniecznie nie umie przejść to można nawet zmniejszyć ilość przeciwników do pokonania nawet do jednego _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 27 Gru 2009 19:57 Temat postu: |
|
|
Zależy na jakim kompie...
U mnie np. po grzebaniu w plikach wyskakuje błąd. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 28 Gru 2009 23:24 Temat postu: |
|
|
to prawdopodobnie robisz coś źle, wątpię, aby była to kwestia kompa _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 02 Sty 2010 10:09 Temat postu: |
|
|
Dominik napisał: | Właśnie nie mogę, Snejk mówi,że nie jestem jeszcze gotowy, a klepsydra przesypała się tylko w jednej czwartej. Na miotle nie mogę latać, wszystkie platformy już zniknęły. | Jest to spowodowane błędem gry. Nigdy nie ćwicz czaru z migającą klepsydrą, bo klepsydra to zapisuje jako naukę nowego czaru. Wtedy tracisz jeden czar. Ale możesz skorzystać z bugu, opisanego przeze mnie w temacie pod tym linkiem: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=2485 . _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Sty 2010 22:41 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | Dominik napisał: | Właśnie nie mogę, Snejk mówi,że nie jestem jeszcze gotowy, a klepsydra przesypała się tylko w jednej czwartej. Na miotle nie mogę latać, wszystkie platformy już zniknęły. | Jest to spowodowane błędem gry. Nigdy nie ćwicz czaru z migającą klepsydrą, bo klepsydra to zapisuje jako naukę nowego czaru. Wtedy tracisz jeden czar. Ale możesz skorzystać z bugu, opisanego przeze mnie w temacie pod tym linkiem: http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?t=2485 . |
Dzięki za zainteresowanie, ale już dawno sobie sam poradziłem (zaczynając grę od nowa ) _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
|
Powrót do góry |
|
|
|