Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 31 Gru 2009 18:26 Temat postu: Star Trek |
|
|
Cóż... przejrzałem forum i nie zauważyłem, by gdziekolwiek pojawił się temat o Star Treku. To jest chyba najpopularniejszy serial sci-fi, który ma fanów na całym świecie.
Takie krótkie info z wikipedii:
"Star Trek (w dosłownym tłumaczeniu Gwiezdna Wędrówka, zwrot niestosowany przez polskich fanów) – seria sześciu fantastycznonaukowych seriali telewizyjnych, 11 filmów pełnometrażowych, a także dziesiątki książek, komiksów i gier komputerowych dziejących się w tym samym fikcyjnym uniwersum stworzonym przez Gene'a Roddenbery'ego w latach 60. Prawnym właścicielem nazwy Star Trek, znaków graficznych oraz postaci jest wytwórnia filmowa Paramount Pictures."
No wiec? ;>
Ogląda ktoś? ;p _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 31 Gru 2009 19:33 Temat postu: |
|
|
ja oglądałem chyba jeden z najnowszych pełnometrażowych filmów, całkiem fajny _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 31 Gru 2009 19:35 Temat postu: |
|
|
To obejrzyj sobie wszystkie odcinki od 'The Orginal Series' aż po najnowsze. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 31 Gru 2009 19:37 Temat postu: |
|
|
bardzo chętnie, zaraz to oblookam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 31 Gru 2009 19:42 Temat postu: |
|
|
Tylko bardzo ciężko wyczaić w internecie, ale dasz radę. ;p _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 03 Sty 2010 20:48 Temat postu: |
|
|
Ja nie lubię Star Trek.
Ale mój, tata tak. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 03 Sty 2010 20:56 Temat postu: |
|
|
Ja kocham Star Trek. Mam w domu wszystkie sezony Next Generation, Deep Space Nine i Voyagera. Mam także Powrót na Ziemię i ten najnowszy, co niedawno był w kinach. Najlepszy jest chyba Voyager (Janeway!). Teraz chyba znów zacznę oglądać Picarda, bo dawno już nie widziałam.
Ach, jeśli ktoś zna Next Generation (Picarda) to obejrzcie koniecznie odcinek "Inner Light". Jest wzruszający.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|