Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 04 Sty 2010 19:14 Temat postu: |
|
|
W zasadzie to nie jest to takie złe. Czasem całkiem fajne, choć nie oglądam tego "nałogowo", tylko jak moja siostra ogląda czasem rzucę okiem.
Ale jak na Disney Channel puszcza się takie seriale non stop 24/7 (nie ma to jak hotel, statek, czarodzieje skądśtam..) to nie da się tego kanału oglądać. Jakbym miał wybrać to wolałbym oglądać CN, ale już mnie nie kręcą "bajki". _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Sty 2010 19:33 Temat postu: |
|
|
Ja tam lubię Nie ma to jak hotel i statek !
ŚMIESZNE TO JEST !!!
A co do Hany Montany...+ _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Sty 2010 19:37 Temat postu: |
|
|
Nie na widzę Hanny Montany.
Za to Uwielbiam Nie ma to jak hotel i Nie ma to jak statek. _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 05 Sty 2010 18:39 Temat postu: |
|
|
Stryj Maćko napisał: | W zasadzie to nie jest to takie złe. Czasem całkiem fajne, choć nie oglądam tego "nałogowo", tylko jak moja siostra ogląda czasem rzucę okiem.
Ale jak na Disney Channel puszcza się takie seriale non stop 24/7 (nie ma to jak hotel, statek, czarodzieje skądśtam..) to nie da się tego kanału oglądać. Jakbym miał wybrać to wolałbym oglądać CN, ale już mnie nie kręcą "bajki". |
Z kanałów z bajkami oglądam tylko nieraz Boomerang, bo są tam stare bajki, takie jak Flinstonowie, Tom i Jerry i inne. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 05 Sty 2010 18:41 Temat postu: |
|
|
Nie widziałem żadnego odcinka i jakoś mnie nie pcha ku temu. Byłem na 'Hannah Montana the Movie', bo mnie zaciągnęli - porażka. Jak można to lubić? Bez urazy oczywiście dla fanów.
Dla mnie Miley, jak i postać, którą gra jest zbyt.. durna? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Sty 2010 19:16 Temat postu: |
|
|
Nio. Podobno kiedyś wyprosili ją z kościoła.
Ale najlepszy jest jej śmiech z serialu. HA Ha ha. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
shlafrok holmes Starszy Norman
|
Wysłany: 05 Sty 2010 20:47 Temat postu: |
|
|
A ja wolę nie ma to jak hotel i nie ma to jak statek ale hane czasem pooglądam . _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hydrylia Roz-krecony
|
Wysłany: 09 Sty 2010 13:09 Temat postu: |
|
|
Ja kiedyś oglądałam Hanę Montanę.Fajne były odcinki.Teraz nie oglądam bo nie wiem na jakim kanale leci. _________________ www.margonem.pl -warto zajrzeć. Jestem tam Cavalierą na serwerze Hutena. O, macie tu moją postać:
Mam IP nieznanego, ale nie jestem nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reksio007 Roz-krecony
|
Wysłany: 10 Sty 2010 20:53 Temat postu: |
|
|
A ja tam uwielbiam ten serial Mam na DVD "Hannah Montana: Film" i bardzo mi się podoba Uwielbiam też Miley Cyrus. No, ale wiecie: o gustach się nie dyskutuje
A jeżeli ktoś ma się nabijać, że jestem chłopakiem, a ją lubię (i Miley i serial), to niech się nawet nie fatyguje, i tak mam to w... duszy xD
Pozdrawiam wszystkich _________________ Cześć! Mam na imię Mateusz
Zapraszam na mojego bloga: www.mati-321.blog.onet.pl
Zapraszam też na moje konto na twitterze: www.twitter.com/mati321 |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 10 Sty 2010 20:59 Temat postu: |
|
|
Reksio007 napisał: | A ja tam uwielbiam ten serial Mam na DVD "Hannah Montana: Film" i bardzo mi się podoba Uwielbiam też Miley Cyrus. No, ale wiecie: o gustach się nie dyskutuje
A jeżeli ktoś ma się nabijać, że jestem chłopakiem, a ją lubię (i Miley i serial), to niech się nawet nie fatyguje, i tak mam to w... duszy xD
Pozdrawiam wszystkich |
Nikt cie nie ma zamiaru wyśmiewać Mi osobiście to nie leży , ale nie znaczy , że będę atakował tych którzy to lubią . Ja lubie niektóre rzeczy których pewnie byście nie lubili . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dadi Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Sty 2010 22:30 Temat postu: |
|
|
Ani nie uwielbiam, ani nienawidzę. Znaczy, no wiecie, jak się czwarty raz ogląda ten sam odcinek to normalne, że ma się ochotę wyjść i nie wracać... |
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Sty 2010 22:32 Temat postu: |
|
|
Moja siostra ogląda na okrągło 15 razy ten sam odcinek i się zachwyca ;p _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|