Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rabitt Norman
Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 119 Skąd: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Wysłany: 18 Gru 2009 16:22 Temat postu: |
|
|
Hej. wiecie teraz nakręcili film o końcu świata pt.2012. teraz wszyscy kompletnie powariowali. a jakby co to trzymam się wypowiedzi M@rtusi i Johanny. _________________
Kretes to ja! Zapraszam do nory! AAA! Włamywacze! Reksiu! Po policję! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 18 Gru 2009 21:02 Temat postu: |
|
|
Wiem ,że to nie prawda,ale i tak się troche boję. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
assaw Roz-krecony
|
Wysłany: 07 Lut 2010 19:38 Temat postu: |
|
|
Przecierz nie będzie końca świata w 2012
Powud: mówili, że w 2006(czy kiedyśtam) też będzie koniec świata. I co stał się koniec świata?
Nie.
Końcem świata jest jedynie szkoła _________________ No bo co w końcu kurcze blade
Zachęcam do gry Polanie II |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 08 Maj 2010 08:41 Temat postu: |
|
|
Dominik napisał: | Końców miało byc kilka: w roku 1000, 1800, 1990, 1999, 2000, 2012, 2013, 2038.
Zresztą potomkowie Majów mówią, że to nie będzie koniec, przebiegunowanie planety (bieguny magnetyczne zamienia się miejscami). |
No właśnie przebieguwanie planety.
Wtedy wszędzie będą trzęsienia ziemi i nad aktywność wulkanów.
PS:wiecie ,że któregoś tam stycznia asteroida o średnicy 2 km cudem minęła ziemię.
To był by tak to koniec. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 08 Maj 2010 09:32 Temat postu: |
|
|
2012-wtedy wszystkie planety ustawią sie w rzędzie .
Kiedy koniec świata tylko Pan Bóg wie _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 08 Maj 2010 10:17 Temat postu: |
|
|
I tak mój schron na podwórku ma już 70 cm. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Code Starszy Norman
|
Wysłany: 11 Maj 2010 18:44 Temat postu: |
|
|
Kiedy myślę o tym całym końcu świata, to aż mnie coś bierze... boję się, głowa mała. A co do tego filmu, czy Emmerich nie miał oryginalniejszych pomysłów, niż straszyć ludzi czymś takim?! _________________
www.komiksbydawisz.bloog.pl Mój blog z moją twórczością. Wpadnij koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 12 Maj 2010 06:40 Temat postu: |
|
|
Ja też.Dlatego to jest temat na ,który warto po gadać. _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Krisek Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Maj 2010 18:43 Temat postu: |
|
|
Moja teoria końca świata : Słońce , jak każda istota , kiedyś się rodzi i kiedyś ginie . Gwiazda kończy życie ogromnym wybuchem i wszystko co znajdzie się w zasięgu wybuchu ulegnie zniszczeniu . Taki wybuch mógłby zniszczyć cały Układ Słoneczny .
Mam też drugą teorię : Czy wiecie co to jest ,, Czarna Dziura " To takie coś co zostało po wybuchu ogromnej , ale to ogromnej gwiazdy i zasysa do siebie wszystko co jest w pobliżu . Marny będzie nasz los jeśli czarna dziura będzie w pobliżu.
Nie chcę nikogo straszyć , ale tak może się stać . _________________ Pozdrawiam, Krisek.
www.reksiowisko.fora.pl - moje forum z konkursami i innymi rzeczami. Zapraszam do rejestracji.
PS. Mam parę miejsc na stanowisko moderatora
Dostałem dwa chomiki . Jeden nazywa się Bulbo, a drugi Dizel .
Ten post ulegnie samozniszczeniu za 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... I co, nadal widzisz ten post? A niech to! Muszę się skontaktować z osobą, która mi sprzedała ten program! |
|
Powrót do góry |
|
|
|